Aaa çok sevindim canım. Sen ne yapmayı düşünüyosun?
Valla testte negatıf cıktıgı ıcınde adet olmayı beklıyorum ama sen ?Aaa çok sevindim canım. Sen ne yapmayı düşünüyosun?
Canim bunun hassaslikla alakasi yok.ben hic haassas degilim mesela ilk cocukta midem cok bulandi aama bunda cok sukur daha tik yokgünaydin kizlar migde bulantisi olan varmi aramizda? cok hassas biriyim aslinda ama hic migdem bulanmiyor cok garipsedim yada erkenmi daha acaba. bana kalsa hic bulanmasin ama cok sasiriyorum :)
Canim psikolojik bi gecikmede olabilir.ama ben olsam 10 kez kan testi yapmistim.bence bekleme git kan ver.Kızlar günaydın. Benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım gece bile uyanıp uyanıp altımı kontrol ettim. Bata 2 gün kala erken hamilelik testim negatifti. Kan versem çıkar mı acaba? İnş gecikme değil bebiştir
Niye test yapmiyosun?nasil sabrediyosun?
Henuz cuma gunu yaptım ve negatıf cıktı yanı fotograf fılanda cekmıstım altan bı kırmızılık cıkacak gıbıydı ama flashla cektıgım zaman hıc kırmızık yoktu hatat ekleyım burayaCanim bunun hassaslikla alakasi yok.ben hic haassas degilim mesela ilk cocukta midem cok bulandi aama bunda cok sukur daha tik yok
Canim psikolojik bi gecikmede olabilir.ama ben olsam 10 kez kan testi yapmistim.bence bekleme git kan ver.
E benim de cok silikti hatta baya beklesikten sonra biraz belli olur gbi oldu.kim gorse bu pozitif degil derdi.bence tekrar yap elinde test varsa hemen farkediyo rengin koyulugu.3 gun gecmis bide en son yaptigindan bu tarafaHenuz cuma gunu yaptım ve negatıf cıktı yanı fotograf fılanda cekmıstım altan bı kırmızılık cıkacak gıbıydı ama flashla cektıgım zaman hıc kırmızık yoktu hatat ekleyım buraya
ama sımdı cektıgım resme baktımda hııııc hayalet bı cızgı bıle yok sadece bana altan bı cızgı cıkacakmısta cıkmamıs gıbı gelmıstıE benim de cok silikti hatta baya beklesikten sonra biraz belli olur gbi oldu.kim gorse bu pozitif degil derdi.bence tekrar yap elinde test varsa hemen farkediyo rengin koyulugu.3 gun gecmis bide en son yaptigindan bu tarafa
O zaman beklemedeyizama sımdı cektıgım resme baktımda hııııc hayalet bı cızgı bıle yok sadece bana altan bı cızgı cıkacakmısta cıkmamıs gıbı gelmıstı
elımde testım yok dogrusu ama adet olacagım gıbıde hıssedıyorum
keske olsa ya ne mutlu olurum ama
sızın testınızde hemen belırmedımı cızgıO zaman beklemedeyiz
sızın testınızde hemen belırmedımı cızgı
ben 2 veya 3 dk ı cınde testı cope attım
ay cok guzel ya cok harıka olmus.keske banada olsaCuteMom atmayın hemen özellikle daha çok yeniyse hem geç hem çok silik az belirleniyor çünki. ben adet olmadan önce yaptım negatif cıktı adet bir gün gecikince çizgi hafif çıktı
Canım benim geç döllenme olabilir zaten çünkü ben şehir dışındaydım 14. Günü kaçırdım. 15. Ve 17. Gün çalışabildik. Geçen ay psikolojik çok belirtim vardı kasık batması bel ağrısı miğde bulantısı vs ona rağmen geçikmem olmadı uzun zamandır dakiktir. Sabredemiyorum zaten dün pazardı ve nöbetçi eczane çok uzaktı birazdan kan versem öğleden sonra alabilir miyim acabaCanim bunun hassaslikla alakasi yok.ben hic haassas degilim mesela ilk cocukta midem cok bulandi aama bunda cok sukur daha tik yok
Canim psikolojik bi gecikmede olabilir.ama ben olsam 10 kez kan testi yapmistim.bence bekleme git kan ver.
hadi inşallahh ama yoksa eğerde hemen üZülme ltfnay cok guzel ya cok harıka olmus.keske banada olsa
bırazdan tuvalete ıneyım bakayım gelen gıden varmı
kızzz sen ne sabırsızsınCanım benim geç döllenme olabilir zaten çünkü ben şehir dışındaydım 14. Günü kaçırdım. 15. Ve 17. Gün çalışabildik. Geçen ay psikolojik çok belirtim vardı kasık batması bel ağrısı miğde bulantısı vs ona rağmen geçikmem olmadı uzun zamandır dakiktir. Sabredemiyorum zaten dün pazardı ve nöbetçi eczane çok uzaktı birazdan kan versem öğleden sonra alabilir miyim acaba
Canım benim dün olmam gerekiyordu ben hiç gecikme yaşamadım bugüne kadar. 1 gün sabrettim yeter :)kızzz sen ne sabırsızsınbence bekle canım regl günün geçsin
hımm tm o zaman cnm öğlenliğin kan ver cnm ihş hamişsindir...Canım benim dün olmam gerekiyordu ben hiç gecikme yaşamadım bugüne kadar. 1 gün sabrettim yeter :)
İnş canım. Şansa bak doktor greve gitmiş bakmıyormuşhımm tm o zaman cnm öğlenliğin kan ver cnm ihş hamişsindir...benim bat'a 6 gün var cnm
Yooo baya bekledi.hatta ev supurdum filan bi geldim cooook silik bi cizgi.koz hemen test cope atilir mi?:))))sızın testınızde hemen belırmedımı cızgı
ben 2 veya 3 dk ı cınde testı cope attım