2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
E hamilesin o zaman.gozun aydin diyelim.hayirli olsun

Teşekkürler canım işte silikte olsa bişi çıksın istiyor insan bekleyeceğim artık yapacak birşey yok
çok iyi anlıyorum sizi ben 18 aydan beri bekliyorum, geçen ay ilk defa adetim 4 gün gecikti umutlanmıştım 2 defa idrar testi yaptım koskoca tek çizgi çıkınca insanın içi burkuluyor... hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Canım gözün aydın , adetten önce de test yapmışmıydın

teşekkür ederim canımm inşallah diyelim akşam netleşir inşallah. şuan kasık ağrılarım çok var sanki adet oluyorum gibi korkuyorum sonra acaba adetmi olacağım diye :)
Ümitle duayla bekliyoruz
hadi gözün aydın akşama iyi haberlerini alırız inş

Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim 4 yaşında kızım var şimdi ilk miş gibi çok istiyorum yine ama kısmet alnımızda yazılıysa olur inşallah

Selamlar hanımlar 3.5 yaşında bir oğlum var kendisine nasip olursa bir kardeş istiyoruz bu ay tam 6 gün geçti biraz daha bekleyip dr ye gidicem umarım aranıza katılırım

Canım gözün aydın , adetten önce de test yapmışmıydın
evet yapmıştım 4 gün öncesinden negatif çıkmıştı sonra adet gününe kadar yapmıcam dedim ve bekledim canım dündü bat günüm akşam yaptım hiç yok gibiydi bu sabahki daha belirgindi

Kızlar ben adet den 2 gün önce test yapmıştım ikinci cizgi silik çıkmıştı. Ertesi gün hemen kan verdim değerim 33 çıktı doktor daha çok yeni demişti biraz bekleyelim testi tekrarlayıım demişti. 5 gun sonra tekrar kan verdim 491 olmuştu değerim.

evet yapmıştım 4 gün öncesinden negatif çıkmıştı sonra adet gününe kadar yapmıcam dedim ve bekledim canım dündü bat günüm akşam yaptım hiç yok gibiydi bu sabahki daha belirgindi
Ne güzel çok sevindim senin adına, bende batı beklicem artık olmazsam yapıcam tekrar test önceden çıkmayabiliyor zaten teşekkürler cebabın için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…