- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.605
Yok ikinci olacak allahın izniyle. 3 yaşında bir oğlum var. Senin ilk galiba?Bu arada dogumumuz ayni gozukuyo.ilk mi senin?
Yok canim benimde 2. Olcak insallah.1.5 yasinda kizim varYok ikinci olacak allahın izniyle. 3 yaşında bir oğlum var. Senin ilk galiba?
Bizim hamilelik takvimine tikla canim acilir.Hamilelik takvimini nasıl yapıyoruz kızlar? ??
Maşallah:) iyi yapmışsın çok ara koymamakla. Ben de keşke en fazla iki yaş ara koysaydım.Yok canim benimde 2. Olcak insallah.1.5 yasinda kizim var
Benim kizim zor bi cocuk.herkes cesaretime hayran kaldi.ama bende ki mantik zaten hayatim suan zor.sabah erken kalkiyorum istedigim gibi gezemiyorum vs.o yuzden bu zorluk icinde o da buyur gider diye dusundum.hic pisman degilim:)Maşallah:) iyi yapmışsın çok ara koymamakla. Ben de keşke en fazla iki yaş ara koysaydım.
Hayirli olsun canim hosgeldin.Bende aranıza katıldım kızlarAllah bu güzel süreci hayırlısıyla geçirmemizi nasip eder
Teşekkür ederimm canımmBenim kizim zor bi cocuk.herkes cesaretime hayran kaldi.ama bende ki mantik zaten hayatim suan zor.sabah erken kalkiyorum istedigim gibi gezemiyorum vs.o yuzden bu zorluk icinde o da buyur gider diye dusundum.hic pisman degilim:)
Hayirli olsun canim hosgeldin.
Canm çok iyi yapmissin bence de öyle arada buyur gider benim oglumda cooook hareketli bi saniye durmaz ama ikisi bi arada buyur dedim 40 aylık oğlumBenim kizim zor bi cocuk.herkes cesaretime hayran kaldi.ama bende ki mantik zaten hayatim suan zor.sabah erken kalkiyorum istedigim gibi gezemiyorum vs.o yuzden bu zorluk icinde o da buyur gider diye dusundum.hic pisman degilim:)
Hayirli olsun canim hosgeldin.
Canm hoşgeldin hayirlisiyla kucağına alırsın ins bebisini dualarlaBende aranıza katıldım kızlarAllah bu güzel süreci hayırlısıyla geçirmemizi nasip eder
kana baktirmadim cnm adet gunu 28 di belki gec dollenmedir dedi ims oyledir ben oglumda adetin ertesi gunu keseyi gormustum 6+4 te kalbini duymustuk6. Haftada görünmesi lazım aslında. Belki iyi bakamamıştır. Hcg değerin kaç çıktı en son?
bakmadi cnm yani bakayim fln demediVajinal ultrasonla baksaydı canım benim 5 haftalıkken görünmüştü
adet gunu 28 di cnm birdaha baktirmadimHCG DEGERİN KAC TATLIM