Ben yarin tekrar kan vericem.degerimi gormek icin.keseye ve kalp atisina daha baktirmayi dusunmuyorumkızlar hcg degerleririnz nasıl gidiyor artıslarınız nasıl? kese gozuktu mu ?
benimde aynı gibi cnm gec dollnme sanırım. hcg degerlerin nası l ? keseyıgordunmuÇok şükür var canim :) benim bebis eylül sonu yada ekim başı gibi doğacak Allah nasip ederse
BenHamile hanımlar. Bat gününüzde belinizde adet sancısı çektiniz mi?
Ben kızımda iki aylık olana kadar sancı çekmiştimHamile hanımlar. Bat gününüzde belinizde adet sancısı çektiniz mi?
benimde aynı gibi cnm gec dollnme sanırım. hcg degerlerin nası l ? keseyıgordunmu
ben sordum doktora baska turlu gozukmez hıcbır zararı yok dedi cnmCanim cuma günü gittim doktora keseyi göremedi 4 haftalikti haftaya randevu verdi doktor canım. Bir de kızlar vajinal ultrason zararlı değil mi ya ben korkuyorum açıkçası vajinal ultrasondan
ben sordum doktora baska turlu gozukmez hıcbır zararı yok dedi cnm
Canım herhalde zararlı değildir yani ilişkide yaşanıyor hamileyken bişey olmuyor erkenden görülüyor bu sayede allah korusun kötü bişey varsa önlem alınır ama herkesin kendi tercihi önemli tabiCanim cuma günü gittim doktora keseyi göremedi 4 haftalikti haftaya randevu verdi doktor canım. Bir de kızlar vajinal ultrason zararlı değil mi ya ben korkuyorum açıkçası vajinal ultrasondan
ilişkide normal diye biliorm ben :) hıc bır skntı olmaz diye okudum hattaNette araştırdım da bir zararı yok yazıyor ama daha önce doğum yapan arkadaşlarım sakin vajinal ultrason la baktrma ilk 3 ay da ilişki ye girme diyolar. Gözümü korkuttular
bende senın gibi dusunuyorumm cnmCanım herhalde zararlı değildir yani ilişkide yaşanıyor hamileyken bişey olmuyor erkenden görülüyor bu sayede allah korusun kötü bişey varsa önlem alınır ama herkesin kendi tercihi önemli tabi
12 haftalık olana kadar cinsel ilişki yasak ondan sonra doğuma kadar serbest doktoruna danış bence canımilişkide normal diye biliorm ben :) hıc bır skntı olmaz diye okudum hatta
Yani karından geç görülüyor çok sıkışık gitmek gerekiyor birde bol su içip bekletiyorlarbende senın gibi dusunuyorumm cnm
Hamilelik süresince, kadınların çoğu bebeğe zarar gelebileceği düşüncesiyle, düşük korkusuyla ya da sadece hormon düzeylerindeki değişiklik nedeniyle, cinsel yaşamını askıya alıyor. Oysa uzmanlar, bebeğin cinsel ilişkiden etkilenmeyeceğini ve anne adayının karnının büyüdüğü son üç ay dışında, cinsel ilişkinin tehlikesinin olmadığını söylüyor. Eşlerin hamilelikte seks konusunda yanlış inanışlara kulak asmaması ve birbirlerine destek olması gerekiyor.12 haftalık olana kadar cinsel ilişki yasak ondan sonra doğuma kadar serbest doktoruna danış bence canım
Evet canım yasak. 12 haftaya kadar yasak ondan sonra serbest. Doktorum özellikle tembihlemişti rahmin kasıklarımızda olması sebebiyle yasak daha sonra rahim yukarıya doğru yükselmeye başlıyor zarar görmüyoryasak mı emin misin canım ?
Hamilelik süresince, kadınların çoğu bebeğe zarar gelebileceği düşüncesiyle, düşük korkusuyla ya da sadece hormon düzeylerindeki değişiklik nedeniyle, cinsel yaşamını askıya alıyor. Oysa uzmanlar, bebeğin cinsel ilişkiden etkilenmeyeceğini ve anne adayının karnının büyüdüğü son üç ay dışında, cinsel ilişkinin tehlikesinin olmadığını söylüyor. Eşlerin hamilelikte seks konusunda yanlış inanışlara kulak asmaması ve birbirlerine destek olması gerekiyor.
okudugum her yerde kıtaplardada bu biilgi var cnm
En iyi bilgiyi doktorun verir benim doktorum böyle demişti belki senin doktorun sorun görmezyasak mı emin misin canım ?
Hamilelik süresince, kadınların çoğu bebeğe zarar gelebileceği düşüncesiyle, düşük korkusuyla ya da sadece hormon düzeylerindeki değişiklik nedeniyle, cinsel yaşamını askıya alıyor. Oysa uzmanlar, bebeğin cinsel ilişkiden etkilenmeyeceğini ve anne adayının karnının büyüdüğü son üç ay dışında, cinsel ilişkinin tehlikesinin olmadığını söylüyor. Eşlerin hamilelikte seks konusunda yanlış inanışlara kulak asmaması ve birbirlerine destek olması gerekiyor.
okudugum her yerde kıtaplardada bu biilgi var cnm
yarın soraym bi bendeEn iyi bilgiyi doktorun verir benim doktorum böyle demişti belki senin doktorun sorun görmez
Benimki 1100 den 8800 olmuş 4 günde ama keseyi göremedikızlar hcg degerleririnz nasıl gidiyor artıslarınız nasıl? kese gozuktu mu ?