2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benimde aynı gibi cnm gec dollnme sanırım. hcg degerlerin nası l ? keseyıgordunmu

Canim cuma günü gittim doktora keseyi göremedi 4 haftalikti haftaya randevu verdi doktor canım. Bir de kızlar vajinal ultrason zararlı değil mi ya ben korkuyorum açıkçası vajinal ultrasondan

ben sordum doktora baska turlu gozukmez hıcbır zararı yok dedi cnm

Nette araştırdım da bir zararı yok yazıyor ama daha önce doğum yapan arkadaşlarım sakin vajinal ultrason la baktrma ilk 3 ay da ilişki ye girme diyolar. Gözümü korkuttular

Canim cuma günü gittim doktora keseyi göremedi 4 haftalikti haftaya randevu verdi doktor canım. Bir de kızlar vajinal ultrason zararlı değil mi ya ben korkuyorum açıkçası vajinal ultrasondan
Canım herhalde zararlı değildir yani ilişkide yaşanıyor hamileyken bişey olmuyor erkenden görülüyor bu sayede allah korusun kötü bişey varsa önlem alınır ama herkesin kendi tercihi önemli tabi

Kızlar birde sizde de oluyor mu ya ben sık acikiyorum ama az yiyorum.karnim bi anda acikiyor sanki kan şekerim düşüyor gibi oluyorum.

Boğaz kuruluğunuz var mı peki? Sürekli boğazım kuruyor su içiyorum içtikçedr wc ye taşınıyorum

yasak mı emin misin canım ?
12 haftalık olana kadar cinsel ilişki yasak ondan sonra doğuma kadar serbest doktoruna danış bence canım
Hamilelik süresince, kadınların çoğu bebeğe zarar gelebileceği düşüncesiyle, düşük korkusuyla ya da sadece hormon düzeylerindeki değişiklik nedeniyle, cinsel yaşamını askıya alıyor. Oysa uzmanlar, bebeğin cinsel ilişkiden etkilenmeyeceğini ve anne adayının karnının büyüdüğü son üç ay dışında, cinsel ilişkinin tehlikesinin olmadığını söylüyor. Eşlerin hamilelikte seks konusunda yanlış inanışlara kulak asmaması ve birbirlerine destek olması gerekiyor.

okudugum her yerde kıtaplardada bu biilgi var cnm

Evet canım yasak. 12 haftaya kadar yasak ondan sonra serbest. Doktorum özellikle tembihlemişti rahmin kasıklarımızda olması sebebiyle yasak daha sonra rahim yukarıya doğru yükselmeye başlıyor zarar görmüyor

En iyi bilgiyi doktorun verir benim doktorum böyle demişti belki senin doktorun sorun görmez

İlişki yaşadık bir kaç kez bir sorun olmaz umarım doktorumuz bişey demedi bizim de sormak aklımıza gelmedi şimdi siz yazınca endişelenmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…