2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim ilk dr umda baslarda assla vajinal muayne yapilmaz demisti.hatta ilk cocugumda boyle bi heycanla hastaneye gittim kontrole ve vajinal muayne yaptilar.ardindan lekelenmem basladi.sonrasinda kendi dr uma gittigimde neden yaptirdin dedi.yaklasik 20 gun rapor verdi ilac yazdi dusuk tehlikesi yuzunden.ben o yuzden gec gitmeyi planliyorum ve vajinal muayne istemiyorum.dusuk tehlikesi oldugundan cinsel iliskide yasaklamisti.bence ilk 2 ay enazindan olabildigince az sayiya dusurmek cinsel iliskiyi mantikli.

Maşallah:) iyi yapmışsın çok ara koymamakla. Ben de keşke en fazla iki yaş ara koysaydım.
Benim kizim zor bi cocuk.herkes cesaretime hayran kaldi.ama bende ki mantik zaten hayatim suan zor.sabah erken kalkiyorum istedigim gibi gezemiyorum vs.o yuzden bu zorluk icinde o da buyur gider diye dusundum.hic pisman degilim:)
Bende aranıza katıldım kızlar:anneadayı: Allah bu güzel süreci hayırlısıyla geçirmemizi nasip eder
Hayirli olsun canim hosgeldin.

Benim kizim zor bi cocuk.herkes cesaretime hayran kaldi.ama bende ki mantik zaten hayatim suan zor.sabah erken kalkiyorum istedigim gibi gezemiyorum vs.o yuzden bu zorluk icinde o da buyur gider diye dusundum.hic pisman degilim:)

Teşekkür ederimm canımm :KK200:

Canm çok iyi yapmissin bence de öyle arada buyur gider benim oglumda cooook hareketli bi saniye durmaz ama ikisi bi arada buyur dedim 40 aylık oğlum

İliski konusu ve vajinal ultrason kişiden kişiye değişir bana yasaktı en başta düşük tehlike vardı ve oğlumun eşi öndeydi bütün hamilelik boyunca her ikiside yasaktı bu bebiste Dr risk olma olasılığı olduğundan ben ikisinden De kaciyorum kızlar ama sizde bi problem yoksa ilişkinin iyi bile olduğunu duydum normal doğumu kolaylastiriyormus mutlaka bireysel düşünmek gerekli

günaydin kizlar migde bulantisi olan varmi aramizda? cok hassas biriyim aslinda ama hic migdem bulanmiyor cok garipsedim yada erkenmi daha acaba. bana kalsa hic bulanmasin ama cok sasiriyorum :)

Kızlar günaydın. Benim dün adet olmam gerekiyordu hala olmadım gece bile uyanıp uyanıp altımı kontrol ettim. Bata 2 gün kala erken hamilelik testim negatifti. Kan versem çıkar mı acaba? İnş gecikme değil bebiştir :KK43:

X