2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar resmen sok oldum sok ıcındeyım bılmıyorum acayıp bı hıs var ıcımde aglamak ıstıyorum hemde haykırmak :)
of ya ıyıkı yapmısım
Bende az önce test yaptım malesef negatif çıktı. Ben gecikme taşıyorum kesin. Hayırlı olsun canım bebişin :)

Slm kızlar keseyi ne zaman gördünüz acaba cumartesi gittim kese görünmedi bugün yine gidicem cumartesi 1830 dü kan değeri

Napcam sımdı kızlar
aksama hemen kan vereyım dımı? esımede soylemedım bırde oglum var cok ıstıyor kardesı olsun 2 sene once ölü dogum yapmıstım cok etkılenmıstı onunda 17 gun sonra dogum gunu dogrusu :) uf dolandım
E erik86

Bende az önce test yaptım malesef negatif çıktı. Ben gecikme taşıyorum kesin. Hayırlı olsun canım bebişin :)
O ne demek banada bı arkadasım hamıle kalmadan bı ay once farklılık gosterır reglı demıstı mesela acayıp kısa surmustu gecen aykı onumu demek ıstedın
darısı basına canım ınankı bır an once olsun ınsallah

günaydin kizlar migde bulantisi olan varmi aramizda? cok hassas biriyim aslinda ama hic migdem bulanmiyor cok garipsedim yada erkenmi daha acaba. bana kalsa hic bulanmasin ama cok sasiriyorum :)
Benim de hiç yok bazen ben de endişeleniyorum neden bulamıyorum diye ☺ anneme soruyorum onunda çok bulanmamis bu aylarda.

Kizlar kan vermeye gittim dr yinede gel bi muayne edelim dedi gobegimden ultrasonla bakti.4 haftalik daha kese bile gzukmuyo dedi.kan aldi.rahim duvarin kalinlasmis bu hamilelik gostergesi zaten dedi
canımm cok guzel masallahhh. Bende aksam gıdıcem kan vermeye ama dr cıkmıs olacak. acılden kan testı yapmıyor dıyorlar dogrumu acaba sen nereye gıttın devletemı ozele mi?

canımm cok guzel masallahhh. Bende aksam gıdıcem kan vermeye ama dr cıkmıs olacak. acılden kan testı yapmıyor dıyorlar dogrumu acaba sen nereye gıttın devletemı ozele mi?
CuteMom
benimde saat 16:00da randevum var kadın doktorunda hem kontrol hem konusmak icin almıstım randevuyu daha bu durumu bilmeden :) acaba kan alırlarmı ki inşallah alırlar

Kızlar nasıl gidiyor var mı Ağrı sızı ?
Ben bugün çok iş Yaptım belim ağrıdı , kızımı yatırdım ben de uzandım uyku bastırıyor şimdi de

Kızlar nasıl gidiyor var mı Ağrı sızı ?
Ben bugün çok iş Yaptım belim ağrıdı , kızımı yatırdım ben de uzandım uyku bastırıyor şimdi de
cab-nım merhaba benim sağ ve sol tarafımda arada batma oluyır şişkinlik var gibi ama neden oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…