moralini bozmak gibi olmasın ama gecen ay benım bat 4 gün gecikmişti... doktorun greve gittiği isabet olmuş birkaç gün daha bekle cnmİnş canım. Şansa bak doktor greve gitmiş bakmıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
moralini bozmak gibi olmasın ama gecen ay benım bat 4 gün gecikmişti... doktorun greve gittiği isabet olmuş birkaç gün daha bekle cnmİnş canım. Şansa bak doktor greve gitmiş bakmıyormuş
E hamilesin o zaman.gozun aydin diyelim.hayirli olsunhayırlı sabahlar kızlar bat günüm dündü olmadım. sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı çok çook heycanlıyımm sabırla bekliyorum bugün kadın doktoruna randevu almıştım zaten daha bilmeden konuşmak icin şimdi bekliyorum sabırsızlıkla. belirtilerde var baya inşallah tutar hayırlısıyla
üzülmeyin sağlık olsun bat'a 2 gün var belkı testte çıkmamıştır... inş hamilesinizdirAz öncr test yaptım negatif bata 2 gün var offf
teşekkür ederim canımm inşallah diyelim akşam netleşir inşallah. şuan kasık ağrılarım çok var sanki adet oluyorum gibi korkuyorum sonra acaba adetmi olacağım diye :)E hamilesin o zaman.gozun aydin diyelim.hayirli olsun
Teşekkürler canım işte silikte olsa bişi çıksın istiyor insan bekleyeceğim artık yapacak birşey yoküzülmeyin sağlık olsun bat'a 2 gün var belkı testte çıkmamıştır... inş hamilesinizdir
çok iyi anlıyorum sizi ben 18 aydan beri bekliyorum, geçen ay ilk defa adetim 4 gün gecikti umutlanmıştım 2 defa idrar testi yaptım koskoca tek çizgi çıkınca insanın içi burkuluyor... hakkımızda hayırlısı olsun cnmTeşekkürler canım işte silikte olsa bişi çıksın istiyor insan bekleyeceğim artık yapacak birşey yok
Canım gözün aydın , adetten önce de test yapmışmıydınhayırlı sabahlar kızlar bat günüm dündü olmadım. sabah test yaptım silik bir çizgi çıktı çok çook heycanlıyımm sabırla bekliyorum bugün kadın doktoruna randevu almıştım zaten daha bilmeden konuşmak icin şimdi bekliyorum sabırsızlıkla. belirtilerde var baya inşallah tutar hayırlısıyla
hadi gözün aydın akşama iyi haberlerini alırız inşteşekkür ederim canımm inşallah diyelim akşam netleşir inşallah. şuan kasık ağrılarım çok var sanki adet oluyorum gibi korkuyorum sonra acaba adetmi olacağım diye :)
Ümitle duayla bekliyoruz
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım benim 4 yaşında kızım var şimdi ilk miş gibi çok istiyorum yine ama kısmet alnımızda yazılıysa olur inşallahçok iyi anlıyorum sizi ben 18 aydan beri bekliyorum, geçen ay ilk defa adetim 4 gün gecikti umutlanmıştım 2 defa idrar testi yaptım koskoca tek çizgi çıkınca insanın içi burkuluyor... hakkımızda hayırlısı olsun cnm
Test altım geldım 13:00 gıbı yapacagım suanda asırı heycanlıyım canım yaYooo baya bekledi.hatta ev supurdum filan bi geldim cooook silik bi cizgi.koz hemen test cope atilir mi?:))))
İnş gecikme değildirmoralini bozmak gibi olmasın ama gecen ay benım bat 4 gün gecikmişti... doktorun greve gittiği isabet olmuş birkaç gün daha bekle cnm
evet yapmıştım 4 gün öncesinden negatif çıkmıştı sonra adet gününe kadar yapmıcam dedim ve bekledim canım dündü bat günüm akşam yaptım hiç yok gibiydi bu sabahki daha belirgindiCanım gözün aydın , adetten önce de test yapmışmıydın
inş cnm bekliyorum müjdeli haberiniİnş gecikme değildir
Kızlar ben hamileyim galibaa
Ne güzel çok sevindim senin adına, bende batı beklicem artık olmazsam yapıcam tekrar test önceden çıkmayabiliyor zaten teşekkürler cebabın için canımevet yapmıştım 4 gün öncesinden negatif çıkmıştı sonra adet gününe kadar yapmıcam dedim ve bekledim canım dündü bat günüm akşam yaptım hiç yok gibiydi bu sabahki daha belirgindi
evet ya yaptım 2. cızgı cıktı :):):) yaptınmı test
Çok sevindim canım. Darısı başıma inş :)evet ya yaptım 2. cızgı cıktı :)