• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Benimki epidural sezeryandı Can'ım bilincim açıktı Bebek doğar doğmaz gördüm ağlıyordu yanıma getirdiler sustu çok duygusal anlar oluyor:KK200:

Canim sonrasinda bir yanetkisi varmi ?
Doğum esnasinda agri hissettinmi hic anlamadinmi nasildi biraz anlatabilir misin ?
Doktorunmu önerdi sen mi istedin can~m epidural sezeryanı?

Günaydın kızlar iki gündür giremiyorum annem geldi çok mutluyum yalnız son 3 gündür fena bi ishalim var su içiyorum bol bol muz leblebi yiyorum ama geçmiyor mümkün değil. Bugün randevum var gideceğim umarım bebeğin suyu iyidir hepinizi çok özledim cidden çok alışmışım size ya dünden beri aklım sizde kızlar ne yaptı doğuran var mı diye. Hepinizi öpüyorum kızlar :KK60:
Annem diyince kiskaniyorum seni. Benim annemde gelecek ama 1hafta sonra falan.
Ayni kadro hala dogurmadı :confused:

Kızlar merhaba teşekkürler yorumlarınız için benden sonra Doğum yapan olmadı sanırım Harika bir duygu ama benim canım çok acıdı sonda taktılar ameliyata giderken sonda mahvetti beni normal sezeryan oldum gözümü açtığım da ilk sorum bebeğim nerde oldu ve karnımda dikişten dolayı ağrı vardı kızım 3410 kilo 51 cm doğdu hemşireler 2 saatte bir emzirin dedi süt gelmese de emzirin süt anesteziden dolayı 2 gün gelmez dediler ben yine de emzirdim çok şükür hemen kavradı memeyi bugünde sütüm geldi sütünüz gelmediği için bebeğe mama veriyorsunuz korkmayın memeyi almazsa diye şuanda ben dün öğlen taburcu oldum mememi alıyor mamayı aramıyor yani bebekten şeker ölçümü yapıldı iyi dediler çocuk doktoru baktı herşey normal görünüyor dedi işitme doktora da herşey normal dedi şimdi pazartesi çocuk doktoruna götürecez sağlık ocağına ordan da annelik çok farklı birşey Rabbim herkese yaşatsın Doğum yapacak arkadaşlarda bir avazda kurtulmayı nasip etsin bir arkadaş sarıp sarmalamazsın demiş bir de ameliyattan çıktığı ilk anı atıyım
Masallah Derya cok guzel kızın :KK200:

Annem diyince kiskaniyorum seni. Benim annemde gelecek ama 1hafta sonra falan.
Ayni kadro hala dogurmadı :confused:
Bu kadronun dogurmaya niyetide yok :D cidden herkes dogurunca umutlarim azaldi sanki hic doguramayacakmisiz gibi (:
solmez solmez Allah anali babali buyutsun canim. Sezeryandan hrp cok korkuyorum ya sezeryan derse diye ama sen boyle yazinca bir rahatladim. Insallah normal olur ama kismet iste :/

Selen_Ay Selen_Ay yaa bende alintiliyorum yada yaziyorum sonra hata veriyo telefon pat sayfa kapaniyo sinir oluyorum :/

Kizlar biliomusunuz ben hic ntsye girmedim daha. Siz kendinizmi istediniz ?

Bu kadronun dogurmaya niyetide yok :KK70: cidden herkes dogurunca umutlarim azaldi sanki hic doguramayacakmisiz gibi :-)
solmez solmez Allah anali babali buyutsun canim. Sezeryandan hrp cok korkuyorum ya sezeryan derse diye ama sen boyle yazinca bir rahatladim. Insallah normal olur ama kismet iste :/

Selen_Ay Selen_Ay yaa bende alintiliyorum yada yaziyorum sonra hata veriyo telefon pat sayfa kapaniyo sinir oluyorum :/

Dogum yapanlar olmasaydi bukadar heves etmezdik belkide dogumlarda oldukca iice icimiz kiprasti :anneadayı::KK200:
Sitede sorun var canim galiba bendede oluyor cunku.

Dogum yapanlar olmasaydi bukadar heves etmezdik belkide dogumlarda oldukca iice icimiz kiprasti :anneadayı::KK200:
Sitede sorun var canim galiba bendede oluyor cunku.
Kesin ondan canim biz birde ay sonuyuz hep iyice beklicez galiba :D son gunler daha zor geliyo birde ben ilk kez bugun dogumdan korktum cok drgil ama azicik.
Hadi ya sinir bozucu ama :/ gerci benim instagramda hata verip kapaniyo

Kesin ondan canim biz birde ay sonuyuz hep iyice beklicez galiba :KK70: son gunler daha zor geliyo birde ben ilk kez bugun dogumdan korktum cok drgil ama azicik.
Hadi ya sinir bozucu ama :/ gerci benim instagramda hata verip kapaniyo

Evet aslina bakarsan daha bizim zamanimiz var ama sabirsizlandik dogum yaptim dendikce :KK48:

Merhabalar bende 38+1 hamileyim muhtemel doguma 13 günümüz var. İlk bebegim ve çok heyecanliyim. Hem kasilma falan olunca korkuyorum hemde olmayonca sezeryan olcam doguramicam diye korkuyorum duygularim karma karışık. Kendimi nasil rahatlaticami bilemiyorum

sekerli_seker sekerli_seker kendisi gönderdi canım son iki kontrolde bu kontrolünde de istemezse sen söyle istersen
Quixx Quixx gözün aydın tarih belli olunca daha bi heyecanla bekliyor insan gerçi ben ya önce gelmek isterse diye hala kasilmalarimda acaba diyorum ama :)) aramızda 4 gün var :))

Bizim dogumlar son gunu bulacak sanirim :KK70:
Insanlar anlayissiz cidden :/

Dimi :/

Sezeryan tarihi belli diye dimi canim uzaktan mi gelmislerdi ?

Kuzum baska biri olsa bende diyemezdim ama bu kisiler daha once gelicez diyip tum hazirliktan sonra gelmeyen, ustune aylardir hatta hamileliktrn once bile surekli sana gelicez haftaya diyip sonra ses cikmayanlar :KK70: simdi su zamana gelmisiz kalkmis bana yarin gelicez diyo :-) buyrun beklerim diyecegimi saniyodu tabi ama ben oyle demedim :KK70: vallahi iyi ettim :KK70:

Yakin olunca daha kolay tabi canim :) iyi gelmistit o zaman sanada

birazda merakından geliyolar canım sanki son zamanda

Back
X