- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Günaydın Canım. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Ben 8+4 teyim ve henüz bulantım olmadı. Hiç öğürmedim ya da kusmadım. Arada hafif hafif mide ekşimesi oluyor sadece. Üzülecek birşey değil aksine sevinmeliyiz canım. Benim doktorum hamilelerin %40 ında olmaz bulantı demişti. Bebeğin sağlıklı olmasının göstergesi bulantının olması lafı hurafe demişti. Ne mutlu olmuyorsa, inşallah hiç olmasın, olan arkadaşlar büyük sıkıntı yaşıyorlar çünkü.Günaydın herkeseKızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum bir sorun mu var acaba
Ilk gebeligimde bende 12 haftaya kadar kullanmıştım diye hatirliyorum.daha sonra dr gebelere ozel bir vitamin vermisti evlerden ırak daha da istahimi acmistiİlk üç ay diye okuyorum duyuyorum ama doktorum bişey dememişti. Pzts günü sorayım randevum var
Hayır olsun ne güzel bir rüya, kız mıydı erkek miydi ayırt edebildin mi canım?günaydın kızlar.
bu gece rüyamda ilk defa bebeğimi gördüm doğmuştu hastaneden eve getiriyoduk. pek güzeldi beyaz tenli saçlı bi bebekti. rüyamda hissettim resmen onu çok güzeldi
Günaydın Canım. Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Ben 8+4 teyim ve henüz bulantım olmadı. Hiç öğürmedim ya da kusmadım. Arada hafif hafif mide ekşimesi oluyor sadece. Üzülecek birşey değil aksine sevinmeliyiz canım. Benim doktorum hamilelerin %40 ında olmaz bulantı demişti. Bebeğin sağlıklı olmasının göstergesi bulantının olması lafı hurafe demişti. Ne mutlu olmuyorsa, inşallah hiç olmasın, olan arkadaşlar büyük sıkıntı yaşıyorlar çünkü.
Ayy ne güzel takipteyim tatlım cinsiyeti öğrenince haber et bizede rüyandakiyle aynımıHayır olsun ne güzel bir rüya, kız mıydı erkek miydi ayırt edebildin mi canım?
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce, hatta aklımda hamilelik bile yokken bir rüya gördüm. Çok güzeldi ve bebeğimin kız mı erkek mi olduğu da bariz belliydi. Kimseye anlatmadım rüyayı. Kız mı erkek mi diye de. Ben orada gördüğüm rüyanın malum olacağına inanıyorum. İnşallah o günlere erersek, o zaman söyleyeceğim eşime bile rüyada ne gördüğümü :)
Hayır olsun ne güzel bir rüya, kız mıydı erkek miydi ayırt edebildin mi canım?
Ben hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün önce, hatta aklımda hamilelik bile yokken bir rüya gördüm. Çok güzeldi ve bebeğimin kız mı erkek mi olduğu da bariz belliydi. Kimseye anlatmadım rüyayı. Kız mı erkek mi diye de. Ben orada gördüğüm rüyanın malum olacağına inanıyorum. İnşallah o günlere erersek, o zaman söyleyeceğim eşime bile rüyada ne gördüğümü :)
Günaydın herkeseKızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum bir sorun mu var acaba
Günaydın umutla ve heyecanla bekleyen taze anne adayları :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Dün akşamdan beri arttı bulantım, gece hiç uyumadım desem yeridir. Ayağa kalktığım anda kusmaya koştum, yattım uyuyamadım. En son sabah 5 te çubuk kraker yedim biraz uyumuşum ve Bingo; bulantım yine benimlebugün 8 hafta oldu daha da artar mı diye korkuyorum, sanırım bu ayı tümden raporlu geçireceğim bu gidişle hayırlısı olsun hakkımızda. Bir de ben bulantıdan dolayı doğru düzgün su içemiyorum en son böyle susuz kaldığımda Ramazan'da, böbrek taşı düşürmüştüm, ödüm kopuyor yine taş oluşur susuzluktan diye. O zaman en güçlü ağrı kesicilerle düşmüştü, şimdi ilaç da alamam. Allah' ım bebelerimizin hatrına korusun bizi tüm hastalıklardan, nazarlardan ve kazalardan...
Günaydın herkeseKızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum bir sorun mu var acaba
Hayırlı olsun canım ama kesinlikle mide bulantılarını merak etme hiç merak edilesi bir şey değil.. bende 6. haftada acaba anormallik mi var hamile gibi değilim bulantım yok felan diyordum şimdi sabahları özellikle bulantı beni yerlere yatırıyor kusmadan işe gidemiyorum
Yüreğini ferah tut canım benim. Çevrede söylenenlere, komşu teyzelere pek kulak asmamak lazım bu zamanlarda. Herkesin vücudu ve hamileliği farklı sonuçta. Kimi yataktan kalkamıyor, Allah yardımcıları olsun. Kimi harıl harıl iş yerinde çalışıyor, ufak tefek gaz şişkinlikleri dışında sıkıntısı yok. Sadece kendi iç sesimize ve doktorumuzun ne dediğine bakmamız lazım bu dönemde. Doktor sorun yok diyorsa, yoktur inşallah. Bak hem ne güzel böyle bir forum paylaşım sayfamız var. Her arkadaşın Ne kadar farklı hamilelik süreci yaşadığını gözlemlemiş oluyoruz. Çok şükür halimize, inşallah hepimiz 9 ay 10 günü sorunsuz geçirir ve pambıklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız.Bulantısı olan arkadaşları okuyunca anlıyorum zorluğunu çok haklısın. Allah yardımcıları olsun. Çevrede ne duysak inanıyoruz işte sağlıklı olduğunu gösterir bebeğin falan diyorlar insan şüpheye düşüyor boş gebelik mi benimki acaba falan diye 33 yasında ilk annelik deneyimi olunca buluttan nem kapıyorsun ister istemez
Tabi olur, inşallah hayırlısıyla o günlere ulaşırız.Ayy ne güzel takipteyim tatlım cinsiyeti öğrenince haber et bizede rüyandakiyle aynımı
Allah yardımcın olsun canım su içmek çok önemliizdmr arkadaşımız yazmıştı 3 elmayı 4 e bölün çekirdekleri filan beraber 1 litre suyla kaynatın 20 dk kadar kısık ateşte şeker filan atmayın sonra o elma suyunu mideniz bulandıkca yudum yudum için diye öyle dene istersen belki biraz bulantında hafifler
Yüreğini ferah tut canım benim. Çevrede söylenenlere, komşu teyzelere pek kulak asmamak lazım bu zamanlarda. Herkesin vücudu ve hamileliği farklı sonuçta. Kimi yataktan kalkamıyor, Allah yardımcıları olsun. Kimi harıl harıl iş yerinde çalışıyor, ufak tefek gaz şişkinlikleri dışında sıkıntısı yok. Sadece kendi iç sesimize ve doktorumuzun ne dediğine bakmamız lazım bu dönemde. Doktor sorun yok diyorsa, yoktur inşallah. Bak hem ne güzel böyle bir forum paylaşım sayfamız var. Her arkadaşın Ne kadar farklı hamilelik süreci yaşadığını gözlemlemiş oluyoruz. Çok şükür halimize, inşallah hepimiz 9 ay 10 günü sorunsuz geçirir ve pambıklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
Oy ne güzel, tüylerim diken diken oldu. Aynen bende de ilk çocuk olacak kısmetse, ne olursa Allah'tan, hiç öyle içimde bir tanesi ağır basıyor durumu yok. Hatta bazen diyorum hiç öğrenmesem mi cinsiyeti. Keşke dayanabilsem, meraktan çatlarım ki.erkekti canım aslında bana herkes kız diyor niye bilmiyorum. ama ben erkek gördüm pek de yakışıklıydı yavrum benim :)
benim için cinsiyet gerçekten önemli değil. şöyle düşünüyorum da doktor ne derse desin sevinirim. ilk çocuk olduğu için belki de, ne olsa kabulüm. yeter ki sağlıklı olsun :)
Bugün onu deneyeceğim aklımda, inşallah bana da iyi gelir. Teşekkür ederim :) zaten herhangi bir besinin içinde şeker olduğu anda midem bulanmaya başlıyor, yiyebildiğim sadece peynir ekmek çorba bi de elma. Tabii baş ucu yiyeceğim çubuk krakeri temel besinim olarak tüketiyorum. Midem bulanmaya başlamadan önce yumurta, yoğurt, et, balık her şeyi tüketiyordum ne güzel. Şimdi o günler hiç geri gelmeyecek gibi hissediyorum bazen
hadi bakalım hayırlısı:) ikiz annesi de olmak bir ayrıcalık olur yaa:) bu arada ilk çocuk mu olacak?Gunaydin herkese
Mutlu huzurlu guzel sabahlar
Ben pazartesi kontrole gittigimde 2. Kese suphesi oldu. Doktor kesin teshis koymadi ama oyle gibi duruyor dedi. Kalp atislarini dinlemek icin 2 hafta sonra cagirdi. O arada o da kendini belli eder dedi. Acikcasi cok saskinim. Allah saglikla sihhatle hamileligi bitirmemi ve kucagima almami nasip etsin. Hem cok sevindim hem cok sasirdim. Icimde hem sevinc hem endise oldu acikcasi.
yok canım ne üzülüyorsun mutlu olman lazım mide bulantın yok diye. kişiden kişiye göre değişiyor, hamileliklerde bile değişkenlik gösterebiliyor. ilk hamileliliğimde hiç mide bulantım olmadı ama bu hamileliğimde mide bulantısı çektim mesela.Günaydın herkeseKızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum bir sorun mu var acaba
İyiyim canım çok sağol raporum pazartesi günü bitiyor işe gideceğim işim masa başı ama yine de korkuyorum bişey olur diye 10 mayısta kontrolüm var uzattırayım mı sizce raporu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?