• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Salı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmm 😂 Ben o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim 😅 Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır 😅 Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda 😅
Ya bende turşu dışında bir belirti yoktu ama bugün bana ağlama güncellemesi geldi😅 uyandığımdan beri izlediğim bütün dizilere ağladım saçma sapan 🫣 mugeyi izledim ona da ağladım bı posta sürekli ağladım yani bugün😃

Evet canım 28 Mart'ta kısmetse transferim var Allah'ın izniyle doktorum sadece vitamin verdi folik asit istedim ama bana vitaminlerin içinde var dedi
İnşallah canım sağlıklı güzel geçsin transferin 🥰🤲 benim ki de sadece folik asit iç dedi başka birşey yazmadı belki seninkilerin içinde varsa gerek görmemiştir ☺️

Boşuna düşünüp strese girme önemli olan %60 artış göstermesi ve degerin 10. Güne göre gayet iyi onun için sakin kal derim inanırmısın benim pozitif olduğunda beta değerlerimi bilmiyordum desem hiç aklıma sormak gelmedi bile hamilesin dedi ya benim için tamamdı aklımda kesinlikle kötü bir düşünce yoktu yani beta kaçtı kaç artmış iyi mi değil mi hiç onlar aklımda bile yoktu ben burada öğrendim herkes betasını biliyor dedim Allahım bende ki saflık kimse de yok o derece betayı umursamamışım 🤣😁

Boşuna düşünüp strese girme önemli olan %60 artış göstermesi ve degerin 10. Güne göre gayet iyi onun için sakin kal derim inanırmısın benim pozitif olduğunda beta değerlerimi bilmiyordum desem hiç aklıma sormak gelmedi bile hamilesin dedi ya benim için tamamdı aklımda kesinlikle kötü bir düşünce yoktu yani beta kaçtı kaç artmış iyi mi değil mi hiç onlar aklımda bile yoktu ben burada öğrendim herkes betasını biliyor dedim Allahım bende ki saflık kimse de yok o derece betayı umusarmamışım 🤣😁
Haklısın canım benim ne diyim ya bazen okuyorum bazılarının çok yüksek ay ne bilim ya daha 9 ay test vermeycm doğurursam anlarım😀😀😀

Haklısın canım benim ne diyim ya bazen okuyorum bazılarının çok yüksek ay ne bilim ya daha 9 ay test vermeycm doğurursam anlarım😀😀😀
İnan ki sakın kendi degerinle yada hamileliğini başka kimseyle göz önüne getirip kafanda kurcalama moralini bozmaktan başka birşey geçmez eline önemli olan sağlıklı ilerlemesi tadını çıkart inşallah yakında anne olucaksın sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip kısmet etsin inşallah 🤲🥰

Kızlar ya 10.gün için 190 düşük değer değil mi
Canım, cumartesiye kadar bekle, test günündeki olan beta değerin önemli.
Sen erken başladın kan vermeye.
Şöyle düşün daha tazecikken o bebiş ne kadar beta hormonu salgılaya bilir ki?
Doktorlar bu sebepten 12gün sonra artı gün aşırı tekrar yaptırın diyorlar.

Bilmiyorum canım benim araştırmalarımda yok ama matarex birde redostem diye bir ilaç verdi bugün acaba kullanan var mı
Bakalım belki kullanan arkadaşlar vardır ☺️peki kendin folik asit alabiliyormusun yoksa doktor reçete mi etmesi gerekiyor benimkini yazmıyor ben parayla alıyorum eczaneden

Back
X