- 9 Nisan 2014
- 254
- 320
- 53
merak etme canım büyürler inşallahEvet ilk cocuk olucak. 2iz olmalari cok guzel ama isallah iyi beslenip buyuyebilirler.
Ben de çok merak ediyorum cinsiyeti tabi ki önce sağlığı ama şuan içimde kız mı taşıyorum erkek mi diye iyice düşünmeye başladım:) 13. Haftada öğrenir miyiz ki ya :)benim de ilk bebeğim.. inşallah sağlıklı olsun bir an önce cinsiyeti de belli olsun ama :) çoıkk merak ediyorummmm
hahaaa süpersin canım ya
evet bi de çabuk büyüyolarmuş çok giydiremezsin diyolar.
ama ya hediye gelmezse. ben evlenince nasılsa borcam hediye gelir diye borcam almadım 1 tane bile borcam gelmedi ya.
ya gelir umuduyla borcamsız ıdare ettim bi süre :) bu işe dönmesin o da
Ben de çok merak ediyorum cinsiyeti tabi ki önce sağlığı ama şuan içimde kız mı taşıyorum erkek mi diye iyice düşünmeye başladım:) 13. Haftada öğrenir miyiz ki ya :)
Ay ciddi mi süper :) benimki biraz temkinli söylemez gibime geliyor. Dün ben de 8+4 çıktım. 3 hafta sonra ense ölçümüne çağırdı, ikili testle birlikte. O zaman sorayım. Kız çok istiyorum hayırlısı olsun amabenim randevum pazartesi günüydü.. yani tam 8 hafta 4 günlüktü, merak etme 3 haftaya söylerim dedi :)
Ay ciddi mi süper :) benimki biraz temkinli söylemez gibime geliyor. Dün ben de 8+4 çıktım. 3 hafta sonra ense ölçümüne çağırdı, ikili testle birlikte. O zaman sorayım. Kız çok istiyorum hayırlısı olsun ama
7+2de gitmistim doktora bi sonraki randevum da bu ayin sonunda gittigimdebenim randevum pazartesi günüydü.. yani tam 8 hafta 4 günlüktü, merak etme 3 haftaya söylerim dedi :)
çok da erken demiş aslında allah allah:))) ozaman benimde bir sonraki kontrolüm nerdeyse 13. haftaya denk geliyor heyecanlandım bak şimdi:) benimkini de derlermi acaba:)benim randevum pazartesi günüydü.. yani tam 8 hafta 4 günlüktü, merak etme 3 haftaya söylerim dedi :)
Arkadaşım 13.haftada erkek olduğunu diğer arkadaşım 16.haftada kız olduğunu öğrendi galiba erkekler hemen gösteriyor kendini:)Ben de çok merak ediyorum cinsiyeti tabi ki önce sağlığı ama şuan içimde kız mı taşıyorum erkek mi diye iyice düşünmeye başladım:) 13. Haftada öğrenir miyiz ki ya :)
çok da erken demiş aslında allah allah:))) ozaman benimde bir sonraki kontrolüm nerdeyse 13. haftaya denk geliyor heyecanlandım bak şimdi:) benimkini de derlermi acaba:)
benim çin takvimine göre erkek görünüyor.Çin takvimine göre bakan oldu mu kızlar? Benim arkadaşım benim için bakmış kız çıkacak diyor, bir de sizler bakın bakalım gerçekten tutuyor mu, kaç kişinin tutuyor öğrenelim, ne kadar güvenilir bir şey bu Çin takvimi dedikleri
Ben Çin takvimi ne baktım daha doğrusu eşim benden heyecanlı o baktı dün Çin erkek rus kız olacağını söylüyorÇin takvimine göre bakan oldu mu kızlar? Benim arkadaşım benim için bakmış kız çıkacak diyor, bir de sizler bakın bakalım gerçekten tutuyor mu, kaç kişinin tutuyor öğrenelim, ne kadar güvenilir bir şey bu Çin takvimi dedikleri
benim çin takvimine göre erkek görünüyor.
MAŞALLAHAyy çok heyecanlı sağlıkla inşallah hayırlı evlatlar olsun bende cinsiyet çok merak ediyorum ilk çocuk ama eşim de bi kız sevgisi almış başını gidiyor
Çine Göre ErkekÇin takvimine göre bakan oldu mu kızlar? Benim arkadaşım benim için bakmış kız çıkacak diyor, bir de sizler bakın bakalım gerçekten tutuyor mu, kaç kişinin tutuyor öğrenelim, ne kadar güvenilir bir şey bu Çin takvimi dedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?