2016 Aralık Anneleri

bir de merak ediyorum benimle aynı haftada olanların bebklerinin boyu kaç mm? gelişimi normal mi merak ediyorum da

benim de ilk bebeğim.. inşallah sağlıklı olsun bir an önce cinsiyeti de belli olsun ama :) çoıkk merak ediyorummmm
Ben de çok merak ediyorum cinsiyeti tabi ki önce sağlığı ama şuan içimde kız mı taşıyorum erkek mi diye iyice düşünmeye başladım:) 13. Haftada öğrenir miyiz ki ya :)

hahaaa süpersin canım ya

benim randevum pazartesi günüydü.. yani tam 8 hafta 4 günlüktü, merak etme 3 haftaya söylerim dedi :)
Ay ciddi mi süper :) benimki biraz temkinli söylemez gibime geliyor. Dün ben de 8+4 çıktım. 3 hafta sonra ense ölçümüne çağırdı, ikili testle birlikte. O zaman sorayım. Kız çok istiyorum hayırlısı olsun ama

Çin takvimine göre bakan oldu mu kızlar? Benim arkadaşım benim için bakmış kız çıkacak diyor, bir de sizler bakın bakalım gerçekten tutuyor mu, kaç kişinin tutuyor öğrenelim, ne kadar güvenilir bir şey bu Çin takvimi dedikleri

hayırlısı olsun bence sor.. çünkü tahminde bulunabilir belki 3 hafta sonra senin doktorun da..
bu arada boyu kaç mm çıktı? benimki 18 mm normalmi acaba ?

Bugunki konumuz cinsiyet olmus sanirim
Tabiki ilk temennimiz eli ayagi duzgun saglikli olmasi sonrasinda benim ginlumden hep kiz geciyo ama erkek gibi hissediyorum
Babamizin ise bir erkek sevdasi gidiyor.

benim randevum pazartesi günüydü.. yani tam 8 hafta 4 günlüktü, merak etme 3 haftaya söylerim dedi :)
7+2de gitmistim doktora bi sonraki randevum da bu ayin sonunda gittigimde
Belli olur belki

Ben de çok merak ediyorum cinsiyeti tabi ki önce sağlığı ama şuan içimde kız mı taşıyorum erkek mi diye iyice düşünmeye başladım:) 13. Haftada öğrenir miyiz ki ya :)
Arkadaşım 13.haftada erkek olduğunu diğer arkadaşım 16.haftada kız olduğunu öğrendi galiba erkekler hemen gösteriyor kendini:)

çok da erken demiş aslında allah allah:))) ozaman benimde bir sonraki kontrolüm nerdeyse 13. haftaya denk geliyor heyecanlandım bak şimdi:) benimkini de derlermi acaba:)

ben de şaşırdım.. aslında erken diye düşünmüştüm ama çok rahat konuşunca herhalde bir öngörüsü, tahmini vardır diye düşündüm.. ölüyorum zaten meraktann :)

benim çin takvimine göre erkek görünüyor.

Ben Çin takvimi ne baktım daha doğrusu eşim benden heyecanlı o baktı dün Çin erkek rus kız olacağını söylüyor

Ayy çok heyecanlı sağlıkla inşallah hayırlı evlatlar olsun bende cinsiyet çok merak ediyorum ilk çocuk ama eşim de bi kız sevgisi almış başını gidiyor
MAŞALLAH
kız isteyen baba nadirdir

Çine Göre Erkek
Rus a göre kız
Ben çinciyim :)

ya ben bebeğin boyuna taktım şimdi.. 18 mm normal mi 8 hafta 4 günlük ölçümde ..? çünkü arada bir sigara içiyorum o yuzden gerimi gelişimi diye korkuyorum

HERKESLERE GÜNAYDIN GEÇ OLDU AMA DÜN GECE ÇOK RAHATSIZLANDIM O YÜZDEN ERKEN GİTTİM DOKTORA VEEE BEBEĞİMİ GÖRDÜM 3 CM OLMUŞ KOLLARINI HAREKET ETTİRİYOR VÜCUDU OYNUYOR KESENİN İÇİNDE ELLERİ YUMUK YUMUK PARMAKLARI ŞEKİLLENMEYE BAŞLAMIŞ ÇOK HARİKA İNANILMAZ BİŞEY BU. KENDİME İYİ BAKAMAMIŞIM 15 GÜNDE 2,5 KİLO VERMİŞİM AMA BEBEĞİM GÜNÜNE GÖRE GAYET İYİYMİŞ DOKTORUN HESABINA GÖRE ÖNDE GİDİYORMUŞ BİZİM UFAKLIK HAYIRLISI. ŞİMDİDEN ÇOK HAREKETLİ DİYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…