Oy ne güzel, tüylerim diken diken oldu. Aynen bende de ilk çocuk olacak kısmetse, ne olursa Allah'tan, hiç öyle içimde bir tanesi ağır basıyor durumu yok. Hatta bazen diyorum hiç öğrenmesem mi cinsiyeti. Keşke dayanabilsem, meraktan çatlarım ki.
kesin meraktan çatlarsın:) insan çok merak ediyor gerçekten. ilk çocuk olunca hele ki hiç önemli olmuyor. benim bir kızım var , şimdi bebeğimin cinsiyeti ne olacak diye merak etsem de illa erkek olacak demiyorum. Allahım sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez gerçekten. Kız da olsa çok sevinirim erkek de olsa.Oy ne güzel, tüylerim diken diken oldu. Aynen bende de ilk çocuk olacak kısmetse, ne olursa Allah'tan, hiç öyle içimde bir tanesi ağır basıyor durumu yok. Hatta bazen diyorum hiç öğrenmesem mi cinsiyeti. Keşke dayanabilsem, meraktan çatlarım ki.
yok canım ne üzülüyorsun mutlu olman lazım mide bulantın yok diye. kişiden kişiye göre değişiyor, hamileliklerde bile değişkenlik gösterebiliyor. ilk hamileliliğimde hiç mide bulantım olmadı ama bu hamileliğimde mide bulantısı çektim mesela.
ilk 3 ay kullanılacak folik asit.Folik asit tok karinina icilirse bulanti azalabilirmis.kacinci haftaya kadar verdi dr.unuz?
Ne güzel yazmışsın çok haklısın iyiki varsınız böyle paylaşımlar insana kendini iyi hissettiriyor ben ilk bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım o yüzden bu minnakı uzun bir sure kimseye söylemek istemiyorum annemde dahil kimse bilmiyor yani sizlerde olmasanız içimde tuta tuta patlardım herhaldeinşallah alırız kucağımıza pambıklarımızı
He hee :) ne güzel bir anıymış :) Maviş tulumlarla bir kız çocuğu , bizimle değılllsınnnama kıyafet alıcaz öğrenmeden de olmuyor ki. kıyafetler de ya mavi ya pembe.
eskiden ultrason mu varmış annemler beni akıllarınca erkek beklemişler mavi almışlar bebeklik fotograflarımda mavi tulumlarla poz veriyorum oğlan çocugu gibi. şimdi bakıp bakıp dalga geciyoruz :)
kesinlikle tekrar rapor alİyiyim canım çok sağol raporum pazartesi günü bitiyor işe gideceğim işim masa başı ama yine de korkuyorum bişey olur diye 10 mayısta kontrolüm var uzattırayım mı sizce raporu mu ?
Yok canım özel sektör ama çok sorun olmaz rapor almamkesinlikle tekrar rapor al
şu tehlikeli zamanı geçirinceye kadar
devlettemisin ?
Al o Zaman cnm sen ve bebiş önemliYok canım özel sektör ama çok sorun olmaz rapor almam
kesin meraktan çatlarsın:) insan çok merak ediyor gerçekten. ilk çocuk olunca hele ki hiç önemli olmuyor. benim bir kızım var , şimdi bebeğimin cinsiyeti ne olacak diye merak etsem de illa erkek olacak demiyorum. Allahım sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez gerçekten. Kız da olsa çok sevinirim erkek de olsa.
ben de her ikisini birden hissediyorum,bir kızımız var,kız evlat da çok cadı beeeKızlar bebeğinizin cinsiyetiyle ilgili içinizde her hangi bir hissiyat varmı. Bende bazen erkek kesin diyorum bazen kız diyorum.
aynen ben de 32 yaşında ilk anne oldum,bulantı da kişiye göre değişiyor,herkesin hamileliği,doğumu tamamen kendine özel,ilk gebeliği olan arkadaşlar bunu zamanla da anlıyoruz,kimseyi sallamayın,yüksek moral,yüksek enerji,sağlıklı hareketler ve beslenme,hamilelik böyle geçer inşallah,ilkşnde ben bunları yapamadım çünkü depresyondan çıkıp beri gelememiştim tadını çıkaramadım aptal kafammmBulantısı olan arkadaşları okuyunca anlıyorum zorluğunu çok haklısın. Allah yardımcıları olsun. Çevrede ne duysak inanıyoruz işte sağlıklı olduğunu gösterir bebeğin falan diyorlar insan şüpheye düşüyor boş gebelik mi benimki acaba falan diye 33 yasında ilk annelik deneyimi olunca buluttan nem kapıyorsun ister istemez
zor ve kütle olarak ağır bir hamilelik geçirdim,e tabi doğum da öyle,ama kızımı ilk gördüğümde unutuldu hepsi,sonra meme ucu ağrısı başlamıştı oyyyyy o nasıl bir şeyYüreğini ferah tut canım benim. Çevrede söylenenlere, komşu teyzelere pek kulak asmamak lazım bu zamanlarda. Herkesin vücudu ve hamileliği farklı sonuçta. Kimi yataktan kalkamıyor, Allah yardımcıları olsun. Kimi harıl harıl iş yerinde çalışıyor, ufak tefek gaz şişkinlikleri dışında sıkıntısı yok. Sadece kendi iç sesimize ve doktorumuzun ne dediğine bakmamız lazım bu dönemde. Doktor sorun yok diyorsa, yoktur inşallah. Bak hem ne güzel böyle bir forum paylaşım sayfamız var. Her arkadaşın Ne kadar farklı hamilelik süreci yaşadığını gözlemlemiş oluyoruz. Çok şükür halimize, inşallah hepimiz 9 ay 10 günü sorunsuz geçirir ve pambıklarımızı sağlıkla kucağımıza alırız.
çok güldüm yaaama kıyafet alıcaz öğrenmeden de olmuyor ki. kıyafetler de ya mavi ya pembe.
eskiden ultrason mu varmış annemler beni akıllarınca erkek beklemişler mavi almışlar bebeklik fotograflarımda mavi tulumlarla poz veriyorum oğlan çocugu gibi. şimdi bakıp bakıp dalga geciyoruz :)
çok sagol canım benim. Amin hepimizin bebeklerini Allahım bağışlasın.Şimdi söylemesi kolay doğru diyorsun canım, Gelsin cinsiyetini öğreneceğimiz hafta, kolaysa hala öğrenme, çatlarım gerçekten, daha isim düşüneceğizAllah bağışlasın ve korusun inşallah kızını. Allah gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin canım benim.
He hee :) ne güzel bir anıymış :) Maviş tulumlarla bir kız çocuğu , bizimle değılllsınnn
Ben bu renk ayırımına hiçbir zaman bir anlam veremedim. Bebe mavisini çok severim kız çocukta erkek çocukta olsa. Ama bizde çoğunluğa uyacağız kesinBir de malum kış çocuğu olacak bizimkiler. Babanneler, nineler kız erkeğe göre örgüler örecekler daha, onlar için de bu konuyu aydınlatmamız gerekecek
Evet ilk cocuk olucak. 2iz olmalari cok guzel ama isallah iyi beslenip buyuyebilirler.hadi bakalım hayırlısı:) ikiz annesi de olmak bir ayrıcalık olur yaa:) bu arada ilk çocuk mu olacak?
çok güldüm yaaamaaannn çocuğun yediği helal giydiği haram misali,çok da fazla para harcamayın,hediye de geliyor bacılar,en pahalısını almak zorunda değilsiniz,ortak renkler tercih etmekte fayda var el kadar şeyler,özlemişim yaaa
Geçmiş olsun canım. Her şerde bir hayır vardır, ben buna her zaman inanırım. O zaman yaşarken çok ağır gelir insana elbette ama, sonrada o olmasını istediğimiz şeyden çok daha güzeli olur ki, keşke bu kadar üzülmeseydim deriz. Allah'ın izniyle, çok kuvvetli, güçlü ve sağlıklı olacaktır bu bebişin. Ben yurtdışındayım, uzakta olduğumuzdan merak etmesinler, akılları kalmasın diye, en azından 2,5-3 ay ailelerimizde dahil kimseye söylememe sözü verdik eşimle kendimize. Bizde de kimse bilmiyor yani. 2,5 ay oldu artık benim, çok şükür bebişi de, pıtpıtlarını da duyduk, iyi haberlerini aldık. Belki bu hafta sonu anneme anneler günü hediyesi olarak söyleyebiliriz.
Allah sana da hayırlısıyla iyi haberler almayı nasip etsin. Kuzucuklar daha çok ufak büyüyecekler annesi, endişe etme
Ayy çok heyecanlı sağlıkla inşallah hayırlı evlatlar olsun bende cinsiyet çok merak ediyorum ilk çocuk ama eşim de bi kız sevgisi almış başını gidiyorGELECEK AY CİNSİYET ANKETİNİ AÇARIM İNŞALLAH
İLK KİM SÖYLEYECEK BAKALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?