2016 Aralık Anneleri

ama kıyafet alıcaz öğrenmeden de olmuyor ki. kıyafetler de ya mavi ya pembe.
eskiden ultrason mu varmış annemler beni akıllarınca erkek beklemişler mavi almışlar bebeklik fotograflarımda mavi tulumlarla poz veriyorum oğlan çocugu gibi. şimdi bakıp bakıp dalga geciyoruz :)

kesin meraktan çatlarsın:) insan çok merak ediyor gerçekten. ilk çocuk olunca hele ki hiç önemli olmuyor. benim bir kızım var , şimdi bebeğimin cinsiyeti ne olacak diye merak etsem de illa erkek olacak demiyorum. Allahım sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez gerçekten. Kız da olsa çok sevinirim erkek de olsa.

Teşekkür ederim canım ikna oldum gerçekten inşallah bulantılarım olmaz demeye başladım bile sağlıklı sıhhatli olsun annelerini çok üzmesinler minnaklar

Geçmiş olsun canım. Her şerde bir hayır vardır, ben buna her zaman inanırım. O zaman yaşarken çok ağır gelir insana elbette ama, sonrada o olmasını istediğimiz şeyden çok daha güzeli olur ki, keşke bu kadar üzülmeseydim deriz. Allah'ın izniyle, çok kuvvetli, güçlü ve sağlıklı olacaktır bu bebişin. Ben yurtdışındayım, uzakta olduğumuzdan merak etmesinler, akılları kalmasın diye, en azından 2,5-3 ay ailelerimizde dahil kimseye söylememe sözü verdik eşimle kendimize. Bizde de kimse bilmiyor yani. 2,5 ay oldu artık benim, çok şükür bebişi de, pıtpıtlarını da duyduk, iyi haberlerini aldık. Belki bu hafta sonu anneme anneler günü hediyesi olarak söyleyebiliriz.
Allah sana da hayırlısıyla iyi haberler almayı nasip etsin. Kuzucuklar daha çok ufak büyüyecekler annesi, endişe etme

He hee :) ne güzel bir anıymış :) Maviş tulumlarla bir kız çocuğu , bizimle değılllsınnn
Ben bu renk ayırımına hiçbir zaman bir anlam veremedim. Bebe mavisini çok severim kız çocukta erkek çocukta olsa. Ama bizde çoğunluğa uyacağız kesin Bir de malum kış çocuğu olacak bizimkiler. Babanneler, nineler kız erkeğe göre örgüler örecekler daha, onlar için de bu konuyu aydınlatmamız gerekecek

İyiyim canım çok sağol raporum pazartesi günü bitiyor işe gideceğim işim masa başı ama yine de korkuyorum bişey olur diye 10 mayısta kontrolüm var uzattırayım mı sizce raporu mu ?
kesinlikle tekrar rapor al
şu tehlikeli zamanı geçirinceye kadar
devlettemisin ?

Şimdi söylemesi kolay doğru diyorsun canım, Gelsin cinsiyetini öğreneceğimiz hafta, kolaysa hala öğrenme, çatlarım gerçekten, daha isim düşüneceğiz Allah bağışlasın ve korusun inşallah kızını. Allah gönlüne göre sağlıklı evlat nasip etsin canım benim.

Kızlar bebeğinizin cinsiyetiyle ilgili içinizde her hangi bir hissiyat varmı. Bende bazen erkek kesin diyorum bazen kız diyorum.
ben de her ikisini birden hissediyorum,bir kızımız var,kız evlat da çok cadı beee tam bir cilve yumağı,Rabbim sağlıcakla hayırla nasip etsin

aynen ben de 32 yaşında ilk anne oldum,bulantı da kişiye göre değişiyor,herkesin hamileliği,doğumu tamamen kendine özel,ilk gebeliği olan arkadaşlar bunu zamanla da anlıyoruz,kimseyi sallamayın,yüksek moral,yüksek enerji,sağlıklı hareketler ve beslenme,hamilelik böyle geçer inşallah,ilkşnde ben bunları yapamadım çünkü depresyondan çıkıp beri gelememiştim tadını çıkaramadım aptal kafammm
zor ve kütle olarak ağır bir hamilelik geçirdim,e tabi doğum da öyle,ama kızımı ilk gördüğümde unutuldu hepsi,sonra meme ucu ağrısı başlamıştı oyyyyy o nasıl bir şey
çok güldüm yaa amaaannn çocuğun yediği helal giydiği haram misali,çok da fazla para harcamayın,hediye de geliyor bacılar,en pahalısını almak zorunda değilsiniz,ortak renkler tercih etmekte fayda var el kadar şeyler,özlemişim yaaa

çok sagol canım benim. Amin hepimizin bebeklerini Allahım bağışlasın.

yok ya kendimden biliyorum mavi kıza olmuyor. hele benım gibi saclı böyle erkek duruslu bı bebeksen kız oldugun anlaşılmaz valla :)

evet bi de çabuk büyüyolarmuş çok giydiremezsin diyolar.
ama ya hediye gelmezse. ben evlenince nasılsa borcam hediye gelir diye borcam almadım 1 tane bile borcam gelmedi ya.
ya gelir umuduyla borcamsız ıdare ettim bi süre :) bu işe dönmesin o da

Amin insallah Harika bir anneler günü hediyesi olur bende heyecanla bekliyorum soyleyecegim gunu

Bide bişey duydum doğruluk payı nedir annelere soruyorum yumurtlama günü olursa erkek ama 2_3gün önce olursa kız diyorlar ama sadece duyum yani aslını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…