- 27 Nisan 2012
- 15.475
- 18.423
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razi olsun cok sagolun.hayırlı sabahlar canım
başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babacığının.. annene de hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Bitek İstanbul ibb değil ki piyasa da allak bullak. Kötü Bi dönemden geciyoruzgünaydınlar herkese
karmakarısık İbb ve İstanbulAllah ım feraha çıkarsın inşallah
iftar menüm;
domates çorbası
domates soslu karışık kızartma
yeşillikler
su
sahur;
domatesli makarna
hurma
kahvaltılıklar
çay
su su su
Allahım mekanını cennet etsin inşallah arkadaşım tüm kayıplarımızın…Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Ben babamı ramazan ayinda kaybettim malesef. 4 senedir ne ramazan eskisi gibi ne de bayram. Bayram yaklaştıkça da içim daralıyor, yine kafam dumanlaniyor. Onun etkisi mi nedir 2 gündür rüyalarıma giriyor babam. Öpmelere doyamadım rüyamda. Hal böyle olunca da uyandığım için ruya bittiği için üzülüyorum tüm gün ruya aleminde dolaşıyorum .
Şimdi bizi birbirimize baglayan Bi anam var ödüm kopuyor ona her baktığımda. Neden yazdım bunları bilmem ama garip duygular içerisindeyim yine. Neyse sabah sabah sizi de darladim kusura bakmayın.
Dün akşam iftarda eşim, annem kardeşim ve bizleri yemege götürdü Iyi geldi hepimize havamız değişti .
Bugun ne olur yemekte belli degil. Ilerleyen saatlerde netlesir
Allah büyük
anacığımı kaybedeli neredeyse 30 yıl olacak ama benim de hiç rüyalarıma gelmez lalemmAllahım mekanını cennet etsin inşallah arkadaşım tüm kayıplarımızın…
O kadar iyi anlıyorum ki seni.
İşin kötüsü ben rüyalarımda göremiyorum bir süredir. Acaba bana mı kızıyor diye içim içimi yiyor. Çok sık gitmeye çalışıyorum,konuşuyorum eskisi gibi hep onu mutlu edecek konuları anlatıyorum. Kızı gösteriyorum,elletiyorum… Ama neden gelmiyor rüyalarıma?
Amin inşallah canım benim.anacığımı kaybedeli neredeyse 30 yıl olacak ama benim de hiç rüyalarıma gelmez lalemm
babam da gelmez 1,5 yıl olacak oda vefat edeli
inşallah yerlerinde huzurludurlar iyi olsunlar da yeter
Ben de çok sık giderim. Konuşurum anlatirim , özür dilerim. Bazen rüyalarıma girmez eşim bu ara gitmedin ya küsmüstur git der.Allahım mekanını cennet etsin inşallah arkadaşım tüm kayıplarımızın…
O kadar iyi anlıyorum ki seni.
İşin kötüsü ben rüyalarımda göremiyorum bir süredir. Acaba bana mı kızıyor diye içim içimi yiyor. Çok sık gitmeye çalışıyorum,konuşuyorum eskisi gibi hep onu mutlu edecek konuları anlatıyorum. Kızı gösteriyorum,elletiyorum… Ama neden gelmiyor rüyalarıma?
Benim anneciğim de öyle…Ben de çok sık giderim. Konuşurum anlatirim , özür dilerim. Bazen rüyalarıma girmez eşim bu ara gitmedin ya küsmüstur git der.
Babam 13 gün yogunbakimda kaldi ama lanet olasi korona yuzunden biz göremedik hep iyi dediler sonra birden gitti. Babam yanlizligi sevmezdi çok sen şakrak, çokneşeliydu. Gidiş şekli hiç onluk değildi sesiz sedasız. Babam gidince biz de çocukları yogun bakimda göremedik yayanina giremedik ya babam da küstü bensizlik neymiş görün dedi gitti diye çok konuşmuştuk. Demek ki acının sekli değişiyor ama herkeste hissettirdiği duygu ayni. Rabbım merhameti ile muamele etsin cumle gelmiş geçmişlerini. Sizin de tekrar başınız sagolsun. En kısa zamanda gelir inşallah ruyalariniza.
Keşke cok başka konularda anlayabilseydik birbirimizi![]()
Rabbım merhameti ile muamele eylesin , günü geldiğinde cennetinde kavuştursun inşallah. Sizin de başınız sagolsunanacığımı kaybedeli neredeyse 30 yıl olacak ama benim de hiç rüyalarıma gelmez lalemm
babam da gelmez 1,5 yıl olacak oda vefat edeli
inşallah yerlerinde huzurludurlar iyi olsunlar da yeter
Pide kokusuna , yoldaki yaşlı amcalara , bulgur pilavina yani herseye. 65 senelik izler heryerde herseyde. Oyun havası duyunca bağırarak ağlamışligim var.Benim anneciğim de öyle…
Yürüdü mü yeri göğü inletirdi,öyle endamlı kadındı. Kahkahası kulaklarımda çınlıyor…
Böyle içine kapanık,sessiz bir kadın olsa hasta oldu içine attı diyecem. Aksine dolu dolu yaşayan,hayatı seven bir kadındı.
Her gün mutlaka anıyoruz,bir adı geçiyor bir yerde eminim siz de öylesiniz.
Geçen akşam kocam tazecik pide almış,dokunamadım bile öyle sıcak.
Otur ağla ağla.
Pide kokusuna ağlar mı insan?
Ben çok mutlu olunca üzülüyor mu kızıyor mu diye düşünüyorum mesela.Pide kokusuna , yoldaki yaşlı amcalara , bulgur pilavina yani herseye. 65 senelik izler heryerde herseyde. Oyun havası duyunca bağırarak ağlamışligim var.
Unutmak mümkün mü unutulur mu hiç.![]()
takılır normalAmin inşallah canım benim.
Allahım seninkilerinin de mekanını cennet etsin inşallah.
Ya bilmiyorum benim bu konu hep aklıma takılıyor.
Sağ olasın canım benim.takılır normal
istiyoruz ki hep görelim sarılalım
ama Rabbim in bir bildiği vardır
gönlünü ferah tut canım
Siz mutlu olunca o da mutlu olur. Oyle düşünmeyin Bir yerlerden goruyorlardir bizi. O sorular o acabalar keşkeler hiç bitmiyor hiç susmuyor o içimizdeki ses. Vuslat vardır inşallah yasanmamisliklarimizi yaşayacağımız, içimizde ne kaldıysa anlatabileceğimiz, varsa ozrumuz, keskelerimizi gidermek icin...Ben çok mutlu olunca üzülüyor mu kızıyor mu diye düşünüyorum mesela.
Şu son günlerde hayatım iyi gidiyor çok şükür.
Belki de o yüzden rüyalarıma gelmiyor.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunHayırlı sabahlar arkadaşlar
Ben babamı ramazan ayinda kaybettim malesef. 4 senedir ne ramazan eskisi gibi ne de bayram. Bayram yaklaştıkça da içim daralıyor, yine kafam dumanlaniyor. Onun etkisi mi nedir 2 gündür rüyalarıma giriyor babam. Öpmelere doyamadım rüyamda. Hal böyle olunca da uyandığım için ruya bittiği için üzülüyorum tüm gün ruya aleminde dolaşıyorum .
Şimdi bizi birbirimize baglayan Bi anam var ödüm kopuyor ona her baktığımda. Neden yazdım bunları bilmem ama garip duygular içerisindeyim yine. Neyse sabah sabah sizi de darladim kusura bakmayın.
Dün akşam iftarda eşim, annem kardeşim ve bizleri yemege götürdü Iyi geldi hepimize havamız değişti .
Bugun ne olur yemekte belli degil. Ilerleyen saatlerde netlesir
Allah büyük
Allah razı olsun teşekkür ederimAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun![]()
Annenizi size bağışlasın
Rabbim size ferahlık versin![]()
![]()
Evet canim seni anlayamam elbet Rabbim ahiretinde kavustursun insallah ne yapalim Allah in emri boyle burasi yalan gecici dunya .Allah razi olsun.
Rabbım başınızdan eksik etmesin anne bananizi. Açtıkları boşluk oyle düşünüldüğü gibi asla degil.
Ablamlar bizler annemler bir araya gelince 10 11 kişi çok kalabalık cok sesli olurduk, Bi de herseyi beraber yapar hep Bi arada olmak isterdik. Babam gidince bütün ses, kalabalik bütün neşe gitti sanki. Yine bir araya geliyoruz ama asla o hava yok. Babam bizim kalabaligimizi , heveslerimizi, neselerimizi alıp götürmüş gibi. Koca Bi boşluk içinde debelenip duruyor gibiyiz.
Fırsatınız varken öpüp koklayın, sarılın, onları çok sevdiğinizi söyleyin yoksa bunları yapmak ruyalara Kaliyor malesef.![]()