• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bitkiseli yok
sadece Amonyaksızı var dedi
geri kalanı yine kimyasal dedi
sizde kendi kuaförünüze sorun isterseniz bir
Hıı sonuçta adam para kazanacak abla boyayım birde bitkisel diye en pahalısından söyleyedeverirdi
Hani şöyle kına gibi boyalar oluyorya onlardamı olmaz acaba

Gunaydin herkese

Mutlu huzurlu guzel sabahlar

Ben pazartesi kontrole gittigimde 2. Kese suphesi oldu. Doktor kesin teshis koymadi ama oyle gibi duruyor dedi. Kalp atislarini dinlemek icin 2 hafta sonra cagirdi. O arada o da kendini belli eder dedi. Acikcasi cok saskinim. Allah saglikla sihhatle hamileligi bitirmemi ve kucagima almami nasip etsin. Hem cok sevindim hem cok sasirdim. Icimde hem sevinc hem endise oldu acikcasi.

Günaydın herkese :KK45: Kızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum :olamaz: bir sorun mu var acaba

Günaydın herkese :KK45: Kızlar rüyamda evimde kedi doğuruyordu yavrulardan biride maviydi hemen alıp onu sevdim hayır olsun inşallah. Yarın 6+3 olucam kısmetse doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım. Bu mide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı bende hala yok midesi bulanmıyor diye üzülen bir insan oldum :olamaz: bir sorun mu var acaba
7 de başladı bnm
ne mutlu olmayışı :)

efsanehayat efsanehayat sen nasılsın cnm

Günaydın herkese
yyku uyku uyku coook uykum var derste resmen uyuyacaktim dün. Ilk gebeligimde bazı sebeplerden dolayi çok sık ultrasona girmiştim Bebeğimi sürekli görmüştüm. Şimdi bir ay sonraya çağırdı daha 5 gün geçti bu zaman nasıl gecer ki:işsiz:
folik asit mide bulantisi yapiyor bende de .ama sukurler olsun oyle cok yogun bir bulantim olmuyor bulantisi olanlarin Allah yardimcisi olsun. :KK15:

Kizlar gunaydin ben dun folik asit icmeyi unuttum.ilk defa gece migdem bulanmadi acaba bu folik.asit de migde bulantisimi.yapiyor
Hangi marka içiyorsun canım. Benim Folidoce de yan etkilerde var mesela bulantı. Ara ara ben de ondan olduğunu düşünüyorum. Özellikle içtikten bir süre sonra hafif bulantıyla beraber reflü gibi ağzıma acı su geliyor bazen.

Günaydın,
Ilk gebeligimde de olmadi simdi de yok bulantı ve kusmam.her kişide etkisi farkli hatta her gebelikte farkli.bu gebeligimde duygu durumum cok değişken genelde asabi.oncekinde daha farkliydi :KK55:
Ikisinin ortak ozelligi iştah.neredeyse 2 kg aldim bile :skandal:

Hangi marka içiyorsun canım. Benim Folidoce de yan etkilerde var mesela bulantı. Ara ara ben de ondan olduğunu düşünüyorum. Özellikle içtikten bir süre sonra hafif bulantıyla beraber reflü gibi ağzıma acı su geliyor bazen.
Ben de folia die bi marka var içiyorum ve bende unuttuğum bir iki gün midem bulanmadı gibi hissetmiştim. Ama yapacak bişey yokonu içmek zorundayız :(

Folik asit tok karinina icilirse bulanti azalabilirmis.kacinci haftaya kadar verdi dr.unuz?

Günaydın umutla ve heyecanla bekleyen taze anne adayları :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Dün akşamdan beri arttı bulantım, gece hiç uyumadım desem yeridir. Ayağa kalktığım anda kusmaya koştum, yattım uyuyamadım. En son sabah 5 te çubuk kraker yedim biraz uyumuşum ve Bingo; bulantım yine benimle :( bugün 8 hafta oldu daha da artar mı diye korkuyorum, sanırım bu ayı tümden raporlu geçireceğim bu gidişle :( hayırlısı olsun hakkımızda. Bir de ben bulantıdan dolayı doğru düzgün su içemiyorum en son böyle susuz kaldığımda Ramazan'da, böbrek taşı düşürmüştüm, ödüm kopuyor yine taş oluşur susuzluktan diye. O zaman en güçlü ağrı kesicilerle düşmüştü, şimdi ilaç da alamam. Allah' ım bebelerimizin hatrına korusun bizi tüm hastalıklardan, nazarlardan ve kazalardan...

Günaydın,
Ilk gebeligimde de olmadi simdi de yok bulantı ve kusmam.her kişide etkisi farkli hatta her gebelikte farkli.bu gebeligimde duygu durumum cok değişken genelde asabi.oncekinde daha farkliydi :KK55:
Ikisinin ortak ozelligi iştah.neredeyse 2 kg aldim bile :skandal:

inşallah benimde öyledir yarın kalp atışı falan görürsem bir nebze rahatlar içim :KK49: doktor bana kilon var zaten kilo alma dedi iştahım falanda pek açık değil çikolata yerdim işyerinde hergun artık canım tatlı birşey hiç istemiyor :KK9: sağlıkla sıhhatle dogsunlarda kiloları bir şekilde veririz artık olmadı bizimle yaşar giderler :KK45:

Back
X