• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

sahur;
haşhaşlı cevizli çörek
otlu peynirli omlet
beyaz peynir
yeşil ve siyah zeytin
süt kaymağı ve çilek reçeli
domates, yeşil biber, salatalık

iftar;
etli özbek pilavı
domatesli taze börülce salatası
ev yoğurdu
acı biber turşusu

ara;
profitrol
kuruyemiş
çay

Sedoş patlıcanlı karnıyarık demiş. Dedim acaba karnıyarığı başka sebzeden de mi yapıyorlar. Karnıyarık zaten patlıcanla olur. Oturtma farklı bir çeşit zaten. Patatesten de yapılıyor o mesela.
hımmm tamam anladım. seda, mesela mercimek çorbasını mercimekli çorba, pilavı pirinçli pilav diye yazıyor. onun gibi yani 🥰

hımmm tamam anladım. seda, mesela mercimek çorbasını mercimekli çorba, pilavı pirinçli pilav diye yazıyor. onun gibi yani 🥰
Hee öyle mi yazıyordu? Pirinç ve mercimekli olduğunu belirtmesi normal ama karnıyarıkta gerek yokmuş. 😁

Hayırlı sabahlar arkadaşlar
Ben babamı ramazan ayinda kaybettim malesef. 4 senedir ne ramazan eskisi gibi ne de bayram. Bayram yaklaştıkça da içim daralıyor, yine kafam dumanlaniyor. Onun etkisi mi nedir 2 gündür rüyalarıma giriyor babam. Öpmelere doyamadım rüyamda. Hal böyle olunca da uyandığım için ruya bittiği için üzülüyorum tüm gün ruya aleminde dolaşıyorum .
Şimdi bizi birbirimize baglayan Bi anam var ödüm kopuyor ona her baktığımda. Neden yazdım bunları bilmem ama garip duygular içerisindeyim yine. Neyse sabah sabah sizi de darladim kusura bakmayın.

Dün akşam iftarda eşim, annem kardeşim ve bizleri yemege götürdü Iyi geldi hepimize havamız değişti .
Bugun ne olur yemekte belli degil. Ilerleyen saatlerde netlesir
Allah büyük

Ben babamı ramazan ayinda kaybettim malesef. 4 senedir ne ramazan eskisi gibi ne de bayram. Bayram yaklaştıkça da içim daralıyor, yine kafam dumanlaniyor. Onun etkisi mi nedir 2 gündür rüyalarıma giriyor babam. Öpmelere doyamadım rüyamda. Hal böyle olunca da uyandığım için ruya bittiği için üzülüyorum tüm gün ruya aleminde dolaşıyorum .
Şimdi bizi birbirimize baglayan Bi anam var ödüm kopuyor ona her baktığımda. Neden yazdım bunları bilmem ama garip duygular içerisindeyim yine. Neyse sabah sabah sizi de darladim kusura bakmayın.

Dün akşam iftarda eşim, annem kardeşim ve bizleri yemege götürdü Iyi geldi hepimize havamız değişti .
Allah büyük
Hayirli sabahlar canim

Allah mekanini cennet eylesin, Allah im sabirlar versin, annene hayirli uzun omur versin . Babam benimde ennn kiyamadigim en kiymetlimmm annemde canim tabiki ama babamm bambaska. Rabbim uzun omur versin ama elbet yasadigimiz surece bu acilar bugun size yarin bir baskasina 😭

Hayirli sabahlar canim

Allah mekanini cennet eylesin, Allah im sabirlar versin, annene hayirli uzun omur versin . Babam benimde ennn kiyamadigim en kiymetlimmm annemde canim tabiki ama babamm bambaska. Rabbim uzun omur versin ama elbet yasadigimiz surece bu acilar bugun size yarin bir baskasina 😭
Allah razi olsun.
Rabbım başınızdan eksik etmesin anne bananizi. Açtıkları boşluk oyle düşünüldüğü gibi asla degil.
Ablamlar bizler annemler bir araya gelince 10 11 kişi çok kalabalık cok sesli olurduk, Bi de herseyi beraber yapar hep Bi arada olmak isterdik. Babam gidince bütün ses, kalabalik bütün neşe gitti sanki. Yine bir araya geliyoruz ama asla o hava yok. Babam bizim kalabaligimizi , heveslerimizi, neselerimizi alıp götürmüş gibi. Koca Bi boşluk içinde debelenip duruyor gibiyiz.
Fırsatınız varken öpüp koklayın, sarılın, onları çok sevdiğinizi söyleyin yoksa bunları yapmak ruyalara Kaliyor malesef.🥺🥺🥺

Allah büyük
hayırlı sabahlar canım
başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babacığının.. annene de hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Back
X