- 30 Kasım 2014
- 29.563
- 130.707
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm tamam anladım. seda, mesela mercimek çorbasını mercimekli çorba, pilavı pirinçli pilav diye yazıyor. onun gibi yaniSedoş patlıcanlı karnıyarık demiş. Dedim acaba karnıyarığı başka sebzeden de mi yapıyorlar. Karnıyarık zaten patlıcanla olur. Oturtma farklı bir çeşit zaten. Patatesten de yapılıyor o mesela.
Hee öyle mi yazıyordu? Pirinç ve mercimekli olduğunu belirtmesi normal ama karnıyarıkta gerek yokmuş.hımmm tamam anladım. seda, mesela mercimek çorbasını mercimekli çorba, pilavı pirinçli pilav diye yazıyor. onun gibi yani![]()
Tesekkur ederim sizede afiyet olsun.Menü gayet uyumlu.
Elinize sağlık .
Afiyet olsun...
![]()
SağolunTesekkur ederim sizede afiyet olsun.
Papaz yahnisi nedir ?Selam herkese!
Bugünkü iftar menüm:
Domates çorbası
Papaz yahnisi
Humusumsu bir nohutlu yatak – Nohut severlere özel!
Havuç salatası – Hafif ve ferahlatıcı.
Sütlaç – Mutfakta asla vazgeçemediklerimden!
Şimdiden afiyet olsun!![]()
Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği..Papaz yahnisi nedir ?
ilk kez duydum.
Afiyet olsun.bolca arpacık so, et ve domates salçasıyla hazırlanır.
Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği..![]()
Salça yerine bir de toz kapya biber ile deneyin Sema hanım, lezzeti daha da katlanıyor.Bolca arpacık soğanı,et ve domates salçasıyla yapılan bir et yemeği..![]()
Toz kapya biber dediğiniz paprika mı..? Bir dahakine kesinlikle deneyeceğim..Salça yerine bir de toz kapya biber ile deneyin Sema hanım, lezzeti daha da katlanıyor.
Evet, kırmızı toz biber.Toz kapya biber dediğiniz paprika mı..? Bir dahakine kesinlikle deneyeceğim..![]()
Aaa teşekkür ederim kesinlikle deneyeceğim..Evet, kırmızı toz biber.![]()
Hayirli sabahlar canimHayırlı sabahlar arkadaşlar
Ben babamı ramazan ayinda kaybettim malesef. 4 senedir ne ramazan eskisi gibi ne de bayram. Bayram yaklaştıkça da içim daralıyor, yine kafam dumanlaniyor. Onun etkisi mi nedir 2 gündür rüyalarıma giriyor babam. Öpmelere doyamadım rüyamda. Hal böyle olunca da uyandığım için ruya bittiği için üzülüyorum tüm gün ruya aleminde dolaşıyorum .
Şimdi bizi birbirimize baglayan Bi anam var ödüm kopuyor ona her baktığımda. Neden yazdım bunları bilmem ama garip duygular içerisindeyim yine. Neyse sabah sabah sizi de darladim kusura bakmayın.
Dün akşam iftarda eşim, annem kardeşim ve bizleri yemege götürdü Iyi geldi hepimize havamız değişti .
Bugun ne olur yemekte belli degil. Ilerleyen saatlerde netlesir
Allah büyük
Allah razi olsun.Hayirli sabahlar canim
Allah mekanini cennet eylesin, Allah im sabirlar versin, annene hayirli uzun omur versin . Babam benimde ennn kiyamadigim en kiymetlimmm annemde canim tabiki ama babamm bambaska. Rabbim uzun omur versin ama elbet yasadigimiz surece bu acilar bugun size yarin bir baskasina![]()
Allah bereketini artırsın sofralarimizin. Allah kabul etsin insallahMenumu yazmaya gelmistim onuda yazayim dun
Yayla corbasi
Ispanak yemegi
Eriste
Cilekli muzlu magnolia
Bugun
Et sote pilav
Brokoli haslayip , sarimsakli yogurt yapacagim uzerine.
Hayirli gunler
hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar arkadaşlar
Ben babamı ramazan ayinda kaybettim malesef. 4 senedir ne ramazan eskisi gibi ne de bayram. Bayram yaklaştıkça da içim daralıyor, yine kafam dumanlaniyor. Onun etkisi mi nedir 2 gündür rüyalarıma giriyor babam. Öpmelere doyamadım rüyamda. Hal böyle olunca da uyandığım için ruya bittiği için üzülüyorum tüm gün ruya aleminde dolaşıyorum .
Şimdi bizi birbirimize baglayan Bi anam var ödüm kopuyor ona her baktığımda. Neden yazdım bunları bilmem ama garip duygular içerisindeyim yine. Neyse sabah sabah sizi de darladim kusura bakmayın.
Dün akşam iftarda eşim, annem kardeşim ve bizleri yemege götürdü Iyi geldi hepimize havamız değişti .
Bugun ne olur yemekte belli degil. Ilerleyen saatlerde netlesir
Allah büyük