2016 Aralık Anneleri

Ayy keske benim kiz da babasiyle vakit gecirse de ben de azcik dinlenebilsem cise bile bensiz gitmiyor benim kiz gece uykulu haliyle bile kaldirsa babasi kiyamet kopuyor esim oyle cok uzuluyor ki kendisini sevmiyor diye
valla canm gündüz bakıcıda,akşam da hem yorgunluk hem ev işi,taa yatana dek oynuyorduk ama bu hafta uykuya düştüm,sağolsun babası da ilgileniyor ama tuvalet durumu vs olmadığı için idare ediyorlar,Allah başımızdan eksik ekmesin

sizinde karnınız şiş mi. dün öyle şişti ki dedim heralde karnım büyümeye basladı şimdiden
şişkinlikten dolayı sanırım böyle. karnımız ne zaman büyüme başlayacak ??
Çok şişti benim de karnım ya Bu şişlik olduğundan beri kilom da fazla çıkıyor aç karnına tartıldığımda bile. Bir de o kadar dikkat ettiğim halde.

sizinde karnınız şiş mi. dün öyle şişti ki dedim heralde karnım büyümeye basladı şimdiden
şiş de ne demek karnım 5 aylık, 2 haftada kilo alayım desen alamazsın bu kadar,haftaya dr gideceğim bakalım şok olacak mı yine,hani 9.haftada böyleyse 39 da nasıl olurum acaba tey teyyyy

şiş de ne demek karnım 5 aylık, 2 haftada kilo alayım desen alamazsın bu kadar,haftaya dr gideceğim bakalım şok olacak mı yine,hani 9.haftada böyleyse 39 da nasıl olurum acaba tey teyyyy

normalde baya zayıf olduğum için karnım yok. şimdi bana şiş görünüyo. aynen bende eyvah dedim karnım şimdiden büyürse 9 aylık olunca nolur acaba. hayır kilo da almadım içimdekiler hep gaz mı inanamıyorum

Çokk şükür senin ki geçmiş. Limonlu sıcak su ve sıcak süt ballı yapıyorum bende. Ama doktor tavsiyesi değildi tabi. Senin doktorun tavsiyesine hemen yatay geçiş yapayım. Ballı limonlu karabiberli ılık şerbet bana da uyar. Yeterki öksürük kesilsin. Geceler özellikle haram oldu. Tuzlu gargarayı da yaparım ben. Yeterki iyi olayım. Çok bitkin düştüm artık. Canım çok sağol.

Çok geçmiş olsun cnm bnm
sıcak bir şeyler içsen muhakkak yapıyorsundur da
Rabbim şifa versin İnşallah
Sağolasın canım. Yapmam mı hiç zaten öyle şeylerle yumuşatıyorum ama bana tedavi olacak bir çözüm bulmam lazımdı. Bakalım bir doktor tavsiyesi gördüm onu deneyeceğim. Amin canım. Tüm sıkıntıda olan herkese rabbim şifa versin. İçinde de bize inşallah.

Sağolasın canım. Aynen anne gibi yar olmaz. Amib inşallah canım.

Gecti demeyelim hafifletmenin baska yoluni buldum lahana gibi kalin giyiniyorum annem bi yun bez parcasi verdi sirtima koyup sicak tutuyorum o rahatlatiyo cunku ben cigerlerimi usuttukce oksurugumu keseniyorum.
Bu arada tuzlu su abla ve anne tavsiye haberin olsun
Insallah sana faydasi olur serbetin gercekten insani cok yoruyor hala karnim aciyo oksurmekten

Evet canım ya benim banyo sonrası olması üşüttümmü acaba dedirtti ama Rahimde genişliyor olabilir, karnına canını sıkma benimde bi şişiyor bi iniyor bizim az var arası aynı belirti leri yaşıyoruz

Karındaki şişlik Canım benimde öyle büyüme için erken zayıf iç karnı dar olanlar da 4 aylıkken başlar ama iç karnı geniş olanlarda kilo varsa altı yedi aylıkken anca belli oluyor

teşekkür ediyorum cnm, hangi yöntemi kullanıyorsnuz peki siz
Bende bu konuyu araştırdım Canım kremleride onermiyorlar içerisindeki bir madde bebeğe zararlıymıs yapacağımız tek şey jilet maalesef ama ağda yaptıran da duydum gordum fakat Dr onermiyorlar

Bende bu konuyu araştırdım Canım kremleride onermiyorlar içerisindeki bir madde bebeğe zararlıymıs yapacağımız tek şey jilet maalesef ama ağda yaptıran da duydum gordum fakat Dr onermiyorlar
jilet de çok iğrenç yaa işkence resmen... deneyimli annelere de soralım önceki hamileliklerde bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…