canım benim doktorum ben sormadan söyledi çiğ et sosis,salam,sucuk yeme ama pişmiş yiyebilirsin dedi. ben zaten hiç yemiyorum dediğimde ise yeme demiyorum ama çiğ tüketme sadece dedi.Arkadaşlar sucuk yasak mı ?
Tost arasında yesem doktora sormadım o da bişey demedi
valla canm gündüz bakıcıda,akşam da hem yorgunluk hem ev işi,taa yatana dek oynuyorduk ama bu hafta uykuya düştüm,sağolsun babası da ilgileniyor ama tuvalet durumu vs olmadığı için idare ediyorlar,Allah başımızdan eksik ekmesinAyy keske benim kiz da babasiyle vakit gecirse de ben de azcik dinlenebilsem cise bile bensiz gitmiyor benim kiz gece uykulu haliyle bile kaldirsa babasi kiyamet kopuyor esim oyle cok uzuluyor ki kendisini sevmiyor diye
Çok şişti benim de karnım yasizinde karnınız şiş mi. dün öyle şişti ki dedim heralde karnım büyümeye basladı şimdiden
şişkinlikten dolayı sanırım böyle. karnımız ne zaman büyüme başlayacak ??
şiş de ne demek karnım 5 aylık, 2 haftada kilo alayım desen alamazsın bu kadar,haftaya dr gideceğim bakalım şok olacak mı yine,hani 9.haftada böyleyse 39 da nasıl olurum acaba tey teyyyysizinde karnınız şiş mi. dün öyle şişti ki dedim heralde karnım büyümeye basladı şimdiden
Çok şişti benim de karnım yaBu şişlik olduğundan beri kilom da fazla çıkıyor aç karnına tartıldığımda bile. Bir de o kadar dikkat ettiğim halde.
şiş de ne demek karnım 5 aylık, 2 haftada kilo alayım desen alamazsın bu kadar,haftaya dr gideceğim bakalım şok olacak mı yine,hani 9.haftada böyleyse 39 da nasıl olurum acaba tey teyyyy
Çokk şükür senin ki geçmiş. Limonlu sıcak su ve sıcak süt ballı yapıyorum bende. Ama doktor tavsiyesi değildi tabi. Senin doktorun tavsiyesine hemen yatay geçiş yapayım. Ballı limonlu karabiberli ılık şerbet bana da uyar. Yeterki öksürük kesilsin. Geceler özellikle haram oldu. Tuzlu gargarayı da yaparım ben. Yeterki iyi olayım. Çok bitkin düştüm artık. Canım çok sağol.Gecmis olsun tatlim insallah en kisa zamanda atlatirsin
Bende 15 gundur oksurukle ugrasiyorum doktorum sadece balli limonlu karabiberli ilik serbete izin verdi ihlamura bile bi kupa dedi. Yeni yeni kendimi toparlamaya basladim kisin bile boyle giyinmiyodum kendimi sicak tutunca oksurugum azalmaya basladi. Tuzlu suyla gargara yap dediler bogazim icin ama ben hic sevmem ole seyleri denemedim istersen seninde aklinda bulunsun.
Sağolasın canım. Yapmam mı hiç zaten öyle şeylerle yumuşatıyorum ama bana tedavi olacak bir çözüm bulmam lazımdı. Bakalım bir doktor tavsiyesi gördüm onu deneyeceğim. Amin canım. Tüm sıkıntıda olan herkese rabbim şifa versin. İçinde de bize inşallah.Çok geçmiş olsun cnm bnm
sıcak bir şeyler içsen muhakkak yapıyorsundur da
Rabbim şifa versin İnşallah
Sağolasın canım. Aynen anne gibi yar olmaz. Amib inşallah canım.Canım günaydın. Çok geçmiş olsun. Bu sıkıntıları çekmeye başladığımdan beri, annemi daha iyi anlamaya başladım. Neler yaşamışlar, ne sıkıntılar çekmişler kim bilir. Allah yaşayanlara sağlık versin, başlarımızdan eksik etmesin inşallah. Hayatta olmayanların da, Rabbim mekanlarını cennet bahçesinden bahçe eylesin. Anne gibi yar olmazmış.
Gecti demeyelim hafifletmenin baska yoluni buldumÇokk şükür senin ki geçmiş. Limonlu sıcak su ve sıcak süt ballı yapıyorum bende. Ama doktor tavsiyesi değildi tabi. Senin doktorun tavsiyesine hemen yatay geçiş yapayım. Ballı limonlu karabiberli ılık şerbet bana da uyar. Yeterki öksürük kesilsin. Geceler özellikle haram oldu. Tuzlu gargarayı da yaparım ben. Yeterki iyi olayım. Çok bitkin düştüm artık. Canım çok sağol.
Evet canım ya benim banyo sonrası olması üşüttümmü acaba dedirtti ama Rahimde genişliyor olabilir, karnına canını sıkma benimde bi şişiyor bi iniyor bizim az var arası aynı belirti leri yaşıyoruzBenim de 2-3 gündür senin bahsettiğine benzer hafif zonklamalarım, batmalarım oluyor canım. Sanki bir de rahim büyüdüğü için, sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum alt taraftaki organları. Bir de, yemeğime dikkat ettiğim halde, 2 gündür çok şişti yine karnım. İnmiyor, canım sıkılıyor
kızlar soruma cevap yok mukızlar günaydın... ilk aylarda ağda yaptırmanın bir zararı olur mu?
Öyle mi tamam teşekkür ederim canım paylaşım için.canım benim doktorum ben sormadan söyledi çiğ et sosis,salam,sucuk yeme ama pişmiş yiyebilirsin dedi. ben zaten hiç yemiyorum dediğimde ise yeme demiyorum ama çiğ tüketme sadece dedi.
Canım ben zararlı olduğunu duymuştum hem enfeksiyon riski varmış hemde acıdan dolayı kasılmalar olup düşüğe sebebiyet verebiliyormuskızlar soruma cevap yok mu
teşekkür ediyorum cnm, hangi yöntemi kullanıyorsnuz peki sizCanım ben zararlı olduğunu duymuştum hem enfeksiyon riski varmış hemde acıdan dolayı kasılmalar olup düşüğe sebebiyet verebiliyormus
Karındaki şişlik Canım benimde öyle büyüme için erken zayıf iç karnı dar olanlar da 4 aylıkken başlar ama iç karnı geniş olanlarda kilo varsa altı yedi aylıkken anca belli oluyorsizinde karnınız şiş mi. dün öyle şişti ki dedim heralde karnım büyümeye basladı şimdiden
Bende bu konuyu araştırdım Canım kremleride onermiyorlar içerisindeki bir madde bebeğe zararlıymıs yapacağımız tek şey jilet maalesef ama ağda yaptıran da duydum gordum fakat Dr onermiyorlarteşekkür ediyorum cnm, hangi yöntemi kullanıyorsnuz peki siz
jilet de çok iğrenç yaa işkence resmen... deneyimli annelere de soralım önceki hamileliklerde bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapmışlar.Bende bu konuyu araştırdım Canım kremleride onermiyorlar içerisindeki bir madde bebeğe zararlıymıs yapacağımız tek şey jilet maalesef ama ağda yaptıran da duydum gordum fakat Dr onermiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?