- 27 Nisan 2012
- 15.580
- 18.626
- 498
inşallah aşarsın arkadaşımÖyle maalesef.
Dediğim gibi benden de kaynaklanıyor olabilir. Kendimi de sorguluyorum ama aşamıyorum,aşamadım işte.
öpüyorum seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah aşarsın arkadaşımÖyle maalesef.
Dediğim gibi benden de kaynaklanıyor olabilir. Kendimi de sorguluyorum ama aşamıyorum,aşamadım işte.
Ben de çok çok öpüyorum. Teşekkür ederim beni dinlediğin için.inşallah aşarsın arkadaşım
öpüyorum seni![]()
ne demek rica ederimBen de çok çok öpüyorum. Teşekkür ederim beni dinlediğin için.![]()
Benim dedigim yemegi begeneceginizi dusunuyorum . Cok uc nokta bi yemek degilgünaydın
internette gördüm dediğiniz yemeği. mantarlı değil de tavu suyuna batırılmışını. damak neye alışırsa güzel oluyor. yöresel yemeklerden arabaşı ve allah affetsin batırık denen yemeğin görüntüsünden çok rahatsızım onun dışında genel olarak değişik tatlara açığımdır.
madımak çok çok severim ama yemeğini. yufka ile birlikte. çorbasını hiç bilmiyorum . değişik geldi. nasıl yapıyorsunuz
Fırsat bulduğumda denemek lazım o zaman.Benim dedigim yemegi begeneceginizi dusunuyorum . Cok uc nokta bi yemek degilben diyarbakirli arkadaslarima yaptim cok begendiler tavuklusunu. Ama bizim orda mantarlisina bayilirlar. Bizim daglarda cok cesit mantarlar vardir, ayri tat lezzette . Siz nerelisiniz bilmiyorum ama .
Sedoş Antep’te karnıyarığı başka sebzeden de yapıyorlar mı?büyük ablamdaydık.
Menü
Yoğurtlu çorba
Patlıcanlı karnıyarık
Pilav salata
Maydanoz piyazı
ciğer kavurması börek
Limonata
Haşhaşlı kek .