2016 Aralık Anneleri

Şuan farkettim ne kadar çok sıkıntılıysam bu konuda çok devrik cümleler ve kaç kere ama kullanmışım
izahı yok :) tabiii
Ayy Canım bende öyle kilo takıntılı evlenmeden önce ne güzel elli üc kiloydum evlendim oldum iki sene içinde seksen kilo diyet yaptım yetmiş üçe düştüm hamile kaldım bulantilardan yetmişe düştüm doktorum seksen üzerine cikmayacaksın gebelik boyunca tehlikeli dedi kist var bende gittim diyetisyene fakat bulantilardan zaten birşey yiyemiyorum suanda zayıfları gördükçe içim gidiyor inanki bir dolap eski kiyafetlerim var içine sığamadığım

jilet de çok iğrenç yaa işkence resmen... deneyimli annelere de soralım önceki hamileliklerde bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapmışlar.
Bende kk de okumuştum Canım Dr jilet demiş iğrenç birşey aynen birde hemen çıkıyor insan tedirgin oluyor

teşekkür ediyorum cnm, hangi yöntemi kullanıyorsnuz peki siz
ben ağda yaptırıyorum ilk kontrolden öncede yaptırmıştım şimdi 2.kontrolden öncede yaptırıcam aklıma kötü bişey getirmiyorum sonuçta bir sürü insan yaptırıyo hamileliği boyunca yaptıran bir sürü arkdaşım var.

ben doğuma kadar ağda kullandım. bi sıkıntı olmadı. hassas olan sir ağda acıtmıyor.

jilet de çok iğrenç yaa işkence resmen... deneyimli annelere de soralım önceki hamileliklerde bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapmışlar.
valla canım aynen jilet krem de almıştım ama kullanmadım ağda-epilasyon da pelvik bölgesi kasılmalarına yol açıyor diye tavsiye edilmiyor şu doğuma kadar böyle gidecek,işin gıcık tarafı bir süre sonra bölge görüş alanından çıkıyoro zaman da mecburen ayna yardımıyla olacak

ya ağda yaptıran bir sürü kişi var çevremde ve sorun yaşamadılar. Bilemiyorum ki zararı olur mu yaptırsam .

Karındaki şişlik Canım benimde öyle büyüme için erken zayıf iç karnı dar olanlar da 4 aylıkken başlar ama iç karnı geniş olanlarda kilo varsa altı yedi aylıkken anca belli oluyor

hadi bakalım bi de ilk hamilelikte karın çok çıkmaz derler, çok merak ediyorum nasıl olucaz :)

Hepimizin derdi farklı işte bacım naparsın

hiç sorma naparsın

Biz de öyleyiz :) zaten gelmekteki amaclarimizdan biri de biraz daha fazla gezebilmekti. Neyse ki bebek olmadan baya bi ülke gezdik. Olunca onunla beraber devam :)) Eger daha önce 2 kere schengen aldiysaniz bundan sonrasi daha kolay olur.

kızlar günaydın... ilk aylarda ağda yaptırmanın bir zararı olur mu?

Ben arastirdim zarari yokmus. Kendim de yaptim sorun olmadi. Özel bölgeye yapmadim henüz ama yapicam. Cok cani aciyip kasilanlar yapmayabilir belki. Ben o konuda dayanikliyim.

sizinde karnınız şiş mi. dün öyle şişti ki dedim heralde karnım büyümeye basladı şimdiden
şişkinlikten dolayı sanırım böyle. karnımız ne zaman büyüme başlayacak ??

Bende de yemek yiyince bazen oluyor. Internette hafta hafta fotograf cekenlerin fotograflarina bakmistim. Dikkat ettim eger baslangicta karin düzse göbek cok gec cikmis. Bir de kücük olmus genelde göbekleri. Bak fotoda kadinin 13. haftada bile dümdüz göbegi

Eklentiler

• bellly-5-thru-24-weeks_copy.webp
    16 KB · Görüntüleme: 68
Benim de karnım çok şiş 1.77 boyunda 80 kilo ağırlandayım daha doğrusu ağırlığında idim şimdi korkudan çıkamıyorum tartıya ve şimdiden kocaman karnım var kapı gibi olucam diye çok korkuyorum
üstelik iştahım yok ve az yiyorum 9 ay sonra yarım dünya kadar olucam sanırım

evet ya dümdüz gerçekten, dısardan zaten farkedilmez anca biz anlarız :)

Bi bulantilar gecsin ekmek hamir iwini kesicem yuruyuslere bawliycam evet normal duwunuyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…