Ayy Canım bende öyle kilo takıntılı evlenmeden önce ne güzel elli üc kiloydum evlendim oldum iki sene içinde seksen kilo diyet yaptım yetmiş üçe düştüm hamile kaldım bulantilardan yetmişe düştüm doktorum seksen üzerine cikmayacaksın gebelik boyunca tehlikeli dedi kist var bende gittim diyetisyene fakat bulantilardan zaten birşey yiyemiyorum suanda zayıfları gördükçe içim gidiyor inanki bir dolap eski kiyafetlerim var içine sığamadığımŞuan farkettim ne kadar çok sıkıntılıysam bu konuda çok devrik cümleler ve kaç kere ama kullanmışım
izahı yok :) tabiii
Bende kk de okumuştum Canım Dr jilet demiş iğrenç birşey aynen birde hemen çıkıyor insan tedirgin oluyorjilet de çok iğrenç yaa işkence resmen... deneyimli annelere de soralım önceki hamileliklerde bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapmışlar.
ben ağda yaptırıyorum ilk kontrolden öncede yaptırmıştım şimdi 2.kontrolden öncede yaptırıcam aklıma kötü bişey getirmiyorum sonuçta bir sürü insan yaptırıyo hamileliği boyunca yaptıran bir sürü arkdaşım var.teşekkür ediyorum cnm, hangi yöntemi kullanıyorsnuz peki siz
Ben geçen iyice pişirip yedim. Niye yasakmış ki? Çiğ yememek önemli sanırımArkadaşlar sucuk yasak mı ?
Tost arasında yesem doktora sormadım o da bişey demedi
ben doğuma kadar ağda kullandım. bi sıkıntı olmadı. hassas olan sir ağda acıtmıyor.ben ağda yaptırıyorum ilk kontrolden öncede yaptırmıştım şimdi 2.kontrolden öncede yaptırıcam aklıma kötü bişey getirmiyorum sonuçta bir sürü insan yaptırıyo hamileliği boyunca yaptıran bir sürü arkdaşım var.
valla canım aynen jiletjilet de çok iğrenç yaa işkence resmen... deneyimli annelere de soralım önceki hamileliklerde bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapmışlar.
ya ağda yaptıran bir sürü kişi var çevremde ve sorun yaşamadılar. Bilemiyorum ki zararı olur mu yaptırsam .valla canım aynen jiletkrem de almıştım ama kullanmadım ağda-epilasyon da pelvik bölgesi kasılmalarına yol açıyor diye tavsiye edilmiyor şu doğuma kadar böyle gidecek,işin gıcık tarafı bir süre sonra bölge görüş alanından çıkıyor o zaman da mecburen ayna yardımıyla olacak
Ben oglumda 9 ay botunca agda yaptirdim.cok sukur hicbir sikinti yasamadim.jilet de çok iğrenç yaa işkence resmen... deneyimli annelere de soralım önceki hamileliklerde bikini bölgesinin temizliğini nasıl yapmışlar.
Hepimizin derdi farklı işte bacım naparsınay keşke benimde kilom fazla çıksa, 45 kiloyla hamile bi kadın olmak çok zor
canım tabi yaptıran var,sen de dayanabiliyorsan yaptır valla benim canm çok tatlııı,çok acıyor canımya ağda yaptıran bir sürü kişi var çevremde ve sorun yaşamadılar. Bilemiyorum ki zararı olur mu yaptırsam .
Karındaki şişlik Canım benimde öyle büyüme için erken zayıf iç karnı dar olanlar da 4 aylıkken başlar ama iç karnı geniş olanlarda kilo varsa altı yedi aylıkken anca belli oluyor
Hepimizin derdi farklı işte bacım naparsın
çok güzel:) Almanya ya da gitmeyi isterim :) eşimle biraz gezi tutkunuyuz gezmek bizim için çok başka birşey gerçekten:) Avrupada da schengen vizesi işi sıkıntı oluyor. 2 defa aldık gerçi ama her defasında uğraşmak gerekiyor gitmek için.
kızlar günaydın... ilk aylarda ağda yaptırmanın bir zararı olur mu?
sizinde karnınız şiş mi. dün öyle şişti ki dedim heralde karnım büyümeye basladı şimdiden
şişkinlikten dolayı sanırım böyle. karnımız ne zaman büyüme başlayacak ??
Bende de yemek yiyince bazen oluyor. Internette hafta hafta fotograf cekenlerin fotograflarina bakmistim. Dikkat ettim eger baslangicta karin düzse göbek cok gec cikmis. Bir de kücük olmus genelde göbekleri. Bak fotoda kadinin 13. haftada bile dümdüz göbegi
bence yok ben yaptırıyorumkızlar soruma cevap yok mu
Bi bulantilar gecsin ekmek hamir iwini kesicem yuruyuslere bawliycam evet normal duwunuyorum canimkg verdigin iyi olmus canim ilk zamanlar dikkat edersen son zamanlar zaten fazla aliyosun eger cok almak istemiyorsan 3 aydan sonra doktoruna danisarak yuruyusler yapabilirsin hem fazla kg almamis olursun hemde normal dusunuyosrsan buyuk yardimi oluyormus yuruyusun
Bende merak ediyorum kendimi cokhadi bakalım bi de ilk hamilelikte karın çok çıkmaz derler, çok merak ediyorum nasıl olucaz :)
hiç sorma naparsın
Ben altı + üçte duymustum canımMerhaba kızlar. Ben de hamileyim son adet tarihim 21 mart.
Kalp Atışı duyan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?