- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
Gecmis olsun tatlim insallah en kisa zamanda atlatirsinGünaydın herkese kızlar. Bugün doktora gidecekler güzel güzel haberler alsın inşallah. Rahatsız olan bulantı yaşayanlara da rabbim yardım etsin. Benden haberler verecek olursam dün kulak-burun-boğaz doktoruna gittim. Boğazım için antibiyotik verdi. Penisilin grubu bu bebeklere bile verilir. Rahatça iç dedi. Sonra kendi doktorumu aradım. İçebilirsin o ilecı dedi. Sonra bombayı kucağıma bıraktı. Ama ilk oniki hafta bebeklerin organları oluştuğu için ilacı çok tasvip etmiyoruz ancak böyle durumlarda mecbur kalınıyor. Ben bunu duyunca içemedim ilacı. Dün gece yine sabaha kadar öksürükten ve ağrıdan uyuyamadım. Sabah kalktım elim yüzüm şiş bi duşa girdim şimdi işyerindeyim. Ne ayakta duracak ne de iş yapacak gücüm yok. Ama çalışmak zorundayız işte. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun. İlk günlerde çok zor oluyormuş. Yaşayarak öğreniyoruz maalesef
çok güzel:) Almanya ya da gitmeyi isterim :) eşimle biraz gezi tutkunuyuz gezmek bizim için çok başka birşey gerçekten:) Avrupada da schengen vizesi işi sıkıntı oluyor. 2 defa aldık gerçi ama her defasında uğraşmak gerekiyor gitmek için.Aynen hayırlısı :) Evet 4 senedir Almanya'da yaşıyorum :)
Çok geçmiş olsun cnm bnmGünaydın herkese kızlar. Bugün doktora gidecekler güzel güzel haberler alsın inşallah. Rahatsız olan bulantı yaşayanlara da rabbim yardım etsin. Benden haberler verecek olursam dün kulak-burun-boğaz doktoruna gittim. Boğazım için antibiyotik verdi. Penisilin grubu bu bebeklere bile verilir. Rahatça iç dedi. Sonra kendi doktorumu aradım. İçebilirsin o ilecı dedi. Sonra bombayı kucağıma bıraktı. Ama ilk oniki hafta bebeklerin organları oluştuğu için ilacı çok tasvip etmiyoruz ancak böyle durumlarda mecbur kalınıyor. Ben bunu duyunca içemedim ilacı. Dün gece yine sabaha kadar öksürükten ve ağrıdan uyuyamadım. Sabah kalktım elim yüzüm şiş bi duşa girdim şimdi işyerindeyim. Ne ayakta duracak ne de iş yapacak gücüm yok. Ama çalışmak zorundayız işte. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun. İlk günlerde çok zor oluyormuş. Yaşayarak öğreniyoruz maalesef
gaziantepte yaşıyorum canım,dr iraz erken dedi galiba ben ısrarcı oldumen doğru tahmin 16-17. haftalarda oluyor. 13. haftada da bazı doktorlar bir ihtimal söyleyebiliyorlar:) haydi bakalım hayırlısı:) bu arada yurtdışında mı yaşıyorsunuz, nerede acaba?
selam benim de çalışasım yok,akşam ben de erkenden uyuyorum baba kız evi alt üst ediyolar,vicdanım sızlıyor ama gözümü bile açamıyorumGünaydın herkese
ya ben çalışmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum gece de çok geç yatıyorum kızım de gece üstünü çok açtığı için sık sık uyaniyorum
aynı ben bende çalışmak istemiyorum yaaaGünaydın herkese
ya ben çalışmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum gece de çok geç yatıyorum kızım de gece üstünü çok açtığı için sık sık uyaniyorum
Günaydın herkese kızlar. Bugün doktora gidecekler güzel güzel haberler alsın inşallah. Rahatsız olan bulantı yaşayanlara da rabbim yardım etsin. Benden haberler verecek olursam dün kulak-burun-boğaz doktoruna gittim. Boğazım için antibiyotik verdi. Penisilin grubu bu bebeklere bile verilir. Rahatça iç dedi. Sonra kendi doktorumu aradım. İçebilirsin o ilecı dedi. Sonra bombayı kucağıma bıraktı. Ama ilk oniki hafta bebeklerin organları oluştuğu için ilacı çok tasvip etmiyoruz ancak böyle durumlarda mecbur kalınıyor. Ben bunu duyunca içemedim ilacı. Dün gece yine sabaha kadar öksürükten ve ağrıdan uyuyamadım. Sabah kalktım elim yüzüm şiş bi duşa girdim şimdi işyerindeyim. Ne ayakta duracak ne de iş yapacak gücüm yok. Ama çalışmak zorundayız işte. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun. İlk günlerde çok zor oluyormuş. Yaşayarak öğreniyoruz maalesef
O zaman sıkı durun rekor benim. 1,57 boya 79 kilo ile hamile kalmış olup 6+4 de tartıldığımda 81 kiloydum. 30 kilo diyen arkadaşın rekorunu geride bırakır, gerekirse çocuğu burnumda da taşırım.
Ayy keske benim kiz da babasiyle vakit gecirse de ben de azcik dinlenebilsem cise bile bensiz gitmiyor benim kiz gece uykulu haliyle bile kaldirsa babasi kiyamet kopuyor esim oyle cok uzuluyor ki kendisini sevmiyor diyeim de çalışasım yok,akşam ben de erkenden uyuyorum baba kız evi alt üst ediyolar,vicdanım sızlıyor ama gözümü bile açamıyorum
kg verdigin iyi olmus canim ilk zamanlar dikkat edersen son zamanlar zaten fazla aliyosun eger cok almak istemiyorsan 3 aydan sonra doktoruna danisarak yuruyusler yapabilirsin hem fazla kg almamis olursun hemde normal dusunuyosrsan buyuk yardimi oluyormus yuruyusunKizlar sizce benim kilom nasil? 168 boyundayim 72 kiloydum kalmadan 66 ya indim hamile kalir kalmaz 69 oldum wimdi bulanti kusmadan dolayi 67yim sizce ben ne kadar alirim
Benim de 2-3 gündür senin bahsettiğine benzer hafif zonklamalarım, batmalarım oluyor canım. Sanki bir de rahim büyüdüğü için, sıkıştırıyormuş gibi hissediyorum alt taraftaki organları. Bir de, yemeğime dikkat ettiğim halde, 2 gündür çok şişti yine karnım. İnmiyor, canım sıkılıyorGünaydın arkadaşlar
Her zaman dua ediyorum hamile olup çalışanların Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor
Dün banyo ve özel bölge temizliği yaptım rahmime hafif hafif zonklamalar giriyor çıkıyor bugünde var daha hafif Allah tan acaba rahimmi genişliyor yoksa Üşüttüm mü bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?