• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

Mutlu geceler!!! :KK200:

Hava yaz gibiydi ve parkta çok oynadık,biraz yoruldum ve susadım.:cool:

Şükür iftar sonrası gelebildim buralara.:KK25:

Sahurda peynir kızartması:super:
Pide
Greyfurt portakal limon suyu

İftar menümüz
Kıyma kavurması
Sade bulgur pilavı
Kocamla kız içindi bunlar.:oops:

Ben gene tereyağlı kaşarlı pide.

Tatlı olarak da hayatımda ilk defa kalburabastı yaptım,yatsıdan sonra yeriz inşallah.:KK37:

Nasıl oldu çok merak ediyorum.

Ben biraz çıtır çıtır seviyorum inşallah güzel olmuştur.:KK31:

Yarın için hiç bir şey yapmadık.

Allahım büyüktür çok şükür,:KK200:

Herkesin ellerine sağlık.:KK60:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK74:
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK68:

Günaydın herkese :KK200:

Cuma akşamı iftara ablamdaydık, Cumartesi de ahiretliğimde yaptık iftarı artık bugün evdeyim, sade bir menü olsun istiyorum diyetimi zorladım iki gündür. O yüzden tatlı da yapmayacağım

İftar menüsü :

Ezogelin çorbası
Tavuk sote
Pilav
Ayran
Yeşil salata

Sahurumuz yine aynı olur ; fındık,ceviz,badem, haşlanmış yumurta ve peynir

Allah kabul etsin tüm oruçları ve duaları, sofralarımızı, rızkımızı olmayanlarla paylaşmak nasip etsin Rabbim :dua:

Selamlar herkese 🌹
Dün iftar için sarma sararken birden anneme gitme fikri geldi aklıma. Sarma ve kuru biber dolmasını ocağa atıp annemi aradım. Hiçbirşey yapma ben getiriyorum dedim uğraşmasın diye. 1 tepsi de börek yaptım, çorbam da vardı. Kardeşimin eşini aradım aynı binadalar müsaitsen sen de gel diye. O da fırında tavuk patates ve havuç tarator yapmış. Annem de kızım seviyor diye kesme mantı yapmış. Tatlımız hazır. Ailecek yaptık iftarı.🥰

Selamlar herkese 🌹
Dün iftar için sarma sararken birden anneme gitme fikri geldi aklıma. Sarma ve kuru biber dolmasını ocağa atıp annemi aradım. Hiçbirşey yapma ben getiriyorum dedim uğraşmasın diye. 1 tepsi de börek yaptım, çorbam da vardı. Kardeşimin eşini aradım aynı binadalar müsaitsen sen de gel diye. O da fırında tavuk patates ve havuç tarator yapmış. Annem de kızım seviyor diye kesme mantı yapmış. Tatlımız hazır. Ailecek yaptık iftarı.🥰
ooo maşallah sofra çok bereketli olmuş :KK200:

sahur;
beyaz peynir ve chedar peynirle yulaflı muffin
zeytin
domates, yeşil biber, salatalık

iftar;
beyaz peynir ve kaşar peynirli fırın makarna
havuçlu turplu k. lahanalı marul salatası

ara;
cevizli kabak tatlısı
çay

Mutlu pazarlar olsun inşallah hepimize!!! :KK200:

Kız gene peşimde koşuyor,öğlen namazı kılayım diye zor bıraktım,babasının yanına.:emir_bebek:

Yine sahur yok bizde.
Uyuduk,uyandık derken saati,davulcuyu,ezanı hiç birini duymamışız. Sağlık olsun inşallah.:uykucu:

Kayınvalide çağırdı. Allahım affetsin istemiyorum gitmek. Kocama da üç,dört defa “sen gidebilirsin” dedim. O da istemedi. Kendi bilir. Kızla bana dokunmasınlar da… :63:

Birazdan markete,pazara,parka gideriz inşallah. :KK55:

İftar menümüz
Tarhana çorbası-sabah erkenden pişirdim.
Hamburger:21:
Patates
Ayran

Kızımız dışarıda yer,bize de paket yaptırırız.

Kalburabastı harika olmuş, çok çok sevindim!!! Şekli biraz bozuk ama olsun tadını çok beğendim!!! Çok mutlu oldum.:dondurma:

Anneciğimin tarif defterini bulamadım. Evine gidip biraz araştırmak istiyorum aslında. Neyse… Bayram sonrası evine belki gitmek nasip olur inşallah. :KK200:

Herkesin ellerine sağlık. :KK60:
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı, tespihlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK68:

Mutlu pazarlar olsun inşallah hepimize!!! :KK200:

Kız gene peşimde koşuyor,öğlen namazı kılayım diye zor bıraktım,babasının yanına.:emir_bebek:

Yine sahur yok bizde.
Uyuduk,uyandık derken saati,davulcuyu,ezanı hiç birini duymamışız. Sağlık olsun inşallah.:uykucu:

Kayınvalide çağırdı. Allahım affetsin istemiyorum gitmek. Kocama da üç,dört defa “sen gidebilirsin” dedim. O da istemedi. Kendi bilir. Kızla bana dokunmasınlar da… :63:

Birazdan markete,pazara,parka gideriz inşallah. :KK55:

İftar menümüz
Tarhana çorbası-sabah erkenden pişirdim.
Hamburger:21:
Patates
Ayran

Kızımız dışarıda yer,bize de paket yaptırırız.

Kalburabastı harika olmuş, çok çok sevindim!!! Şekli biraz bozuk ama olsun tadını çok beğendim!!! Çok mutlu oldum.:dondurma:

Anneciğimin tarif defterini bulamadım. Evine gidip biraz araştırmak istiyorum aslında. Neyse… Bayram sonrası evine belki gitmek nasip olur inşallah. :KK200:

Herkesin ellerine sağlık. :KK60:
Allahım hepimizin dualarımızı, namazlarımızı, oruçlarımızı, tespihlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK68:
ben de kalburabastıyı çok severim. hatta bayrama ondan yapmak istiyorum. bir de bayrama aklımızda cevizli basma kadayıf var. ama bence kalburabastı daha iyi olacak 😍

sahur;
beyaz peynir ve chedar peynirle yulaflı muffin
zeytin
domates, yeşil biber, salatalık

iftar;
beyaz peynir ve kaşar peynirli fırın makarna
havuçlu turplu k. lahanalı marul salatası

ara;
cevizli kabak tatlısı
çay
iftarda salata iptal oldu. yerine cacık, acı biber turşusu, domates olacak.

ben de kalburabastıyı çok severim. hatta bayrama ondan yapmak istiyorum. bir de bayrama aklımızda cevizli basma kadayıf var. ama bence kalburabastı daha iyi olacak 😍
Ellerine sağlık arkadaşım.

Benim anneannem pekmez şerbetli yapardı.

Muhteşem olurdu. Ama ölçüleri hiç aklımda değil tabii ki.

Dışarıda,misafirliklerde ve komşulardan gelenler de çok çok güzel ama ben illa bir tık çıtırlık aradım hep. İnşallah bu tarifle hep tuttururum.

Hayırlı Pazarlar 💜
Bugün temizlik yapıyorum. Ufak ufak Bayram temizliğine başladım.
Arada fırsat buldukça yemeği ayarladım.
En pratik ve sevilen yemekler tercihimiz😁
Bu ramazan hep pratik şeyler yapıyorum.

Mercimek çorbası
Güveçte tavuk patates
Pirinç pilavı
Turşu
Salata
Güllaç

Herkese Hayırlı İftarlar 🥰

Ekmek arası köfte, patates ve salata
Karışık turşu
Ayran

Ellerine sağlık arkadaşım.

Benim anneannem pekmez şerbetli yapardı.

Muhteşem olurdu. Ama ölçüleri hiç aklımda değil tabii ki.

Dışarıda,misafirliklerde ve komşulardan gelenler de çok çok güzel ama ben illa bir tık çıtırlık aradım hep. İnşallah bu tarifle hep tuttururum.
ben de kalburabastıyı kıtır severim. onu da sağlayan hamurundaki sirke zaten.
senin tarifinin ölçülerini alabilir miyim?

Mutlu pazarlar..Bugünün İftar Menüsü ✨🍽️

Ayran Çorbası – Ferahlatıcı bir başlangıç🫠

Schnitzel – Çıtır çıtır yanında mantar sos ile servis edeceğim!🤤

Patates Püresi –Schnitzel’in en iyi eşlikçisi bence😏

Kırmızı Lahana Salatası – Renk sağlıktır🤓

Havuçlu Kek – Özel istek😊

Keyifli ve huzurlu iftarlarımız olsun inşallah! 💫😊

Back
X