- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
Gecmis olsun tatlim insallah en kisa zamanda atlatirsinGünaydın herkese kızlar. Bugün doktora gidecekler güzel güzel haberler alsın inşallah. Rahatsız olan bulantı yaşayanlara da rabbim yardım etsin. Benden haberler verecek olursam dün kulak-burun-boğaz doktoruna gittim. Boğazım için antibiyotik verdi. Penisilin grubu bu bebeklere bile verilir. Rahatça iç dedi. Sonra kendi doktorumu aradım. İçebilirsin o ilecı dedi. Sonra bombayı kucağıma bıraktı. Ama ilk oniki hafta bebeklerin organları oluştuğu için ilacı çok tasvip etmiyoruz ancak böyle durumlarda mecbur kalınıyor. Ben bunu duyunca içemedim ilacı. Dün gece yine sabaha kadar öksürükten ve ağrıdan uyuyamadım. Sabah kalktım elim yüzüm şiş bi duşa girdim şimdi işyerindeyim. Ne ayakta duracak ne de iş yapacak gücüm yok. Ama çalışmak zorundayız işte. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun. İlk günlerde çok zor oluyormuş. Yaşayarak öğreniyoruz maalesef![]()
Bende 15 gundur oksurukle ugrasiyorum doktorum sadece balli limonlu karabiberli ilik serbete izin verdi ihlamura bile bi kupa dedi. Yeni yeni kendimi toparlamaya basladim kisin bile boyle giyinmiyodum kendimi sicak tutunca oksurugum azalmaya basladi. Tuzlu suyla gargara yap dediler bogazim icin ama ben hic sevmem ole seyleri denemedim istersen seninde aklinda bulunsun.