2016 Aralık Anneleri

Benimde boyum 1,65 kilom 6+3 te 66,6 geldi geçen akşam tartıldım 500 gram almışım vücut yapısı olarak belim kalın bacaklarım ince ve mideliyimdir totom küçük onun için kilo alınca direkt göbekten mideden alıyorum sabah kalkınca karnım birazcık düz oluyo ama yatarken büyümüş oluyo sabahtan akşama kadar ye iç bide gazzzz oluyorum katana gibi

Gazdan dolayı şişkinlik bende de var. Bir de az yediğim için kabız oluyorum sık sık, o da şişkinlik yapıyor. Zaten hep biraz göbekliydim, hamilelik göbeğim ne zaman çıkar diye merak etmiyorum hiç.

Ağda konusunda eğer çok duyarlı olup acıdan kasılma yaşayacaksanız yaptırmayım diyorlar. Ben o kadar kötü olmuyorum ağda sırasında o yüzden aynen devam.

bendede oluyo kabızlık hafta içi yemek düzenim ara öğünlerim daha düzenli hafta sonu sapıttığı için oluyo bunu anladım

Selam kizlar simdi 26.04 tarihinde battan 5 gun once bhc 34.08 cikti bugun 04.05 bugun 1195.0 cikmis artis nasil kizlar hic anlamiyorum

Selam kızlar uzun zamandır bakamadım açıkçası bebeğin kalp atışını duymadan umutlanmak ta istemedim bugün duydum çok şükür darısı duyamayan annelere
Hayırlı olsun canım ben o duyamayanlardanım senle 1 gün var aramızda keseyi gördükten sonra bilerek mi bu haftaya kadar bekletti doktor merak ettim lekelenmem var benim pazartesiye kadar farklı bişey olmazsa gitmiycem o günde gözükmezse kürtajı konuşacakmışız

Selam kizlar simdi 26.04 tarihinde battan 5 gun once bhc 34.08 cikti bugun 04.05 bugun 1195.0 cikmis artis nasil kizlar hic anlamiyorum

48 saatte bir ikiye katlanma gerekiyor, bu hesaba göre gayet güzel artmış bence. Allah hayırlısıyla keseyi ardından kalp atışını duymayı nasip etsin :)

Herkes yazmış bende yazayım madem
176 boy 71 kilo aynen devam inşallah 1 ay daha hiç kilo almam
O kadar kilom olmasına rağmen hiç gobegim olmadı şimdide korkuyorum çok çatlarim diye evime geçer geçmez çatlama olmaması için olan yağlardan kullanmaya başlayacağım
Valla kilo almaktan çok catlamaktan korkuyorum

Selam kızlar. 6+0 da karından bakılan ultrasonda kese, vajinal bakıldığında da kese ve bebek görülmüştü. 10 gün sonra gel demişti. Yarın 7+3 olacağız. Doktorun hesabına göre 10 gün. Ama bildiğiniz korku var içimde. Rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın ama. Pazartesi 8+0 olduğumda gitmeyi düşünüyorum. Normalde yağlı bir anne olduğumdan zaten karından ultrason ile gecikmeli görüyorum. Bende 5 gün daha ekledim. 10 gün önce kan tahlilleri de yapılmıştı. TSH 3,30 çıkmıştı ama. Doktor bi sonraki geldiğinde ilaç yazalım demişti. 10 gün bekledim bu TSH ile 15 günü bulsa sıkıntı olur mu diye korkuyorum şimdi de. Hiç sevmem ve hep bunu yaşarım. İkilemlerde kalma.

Minigin kalp atışlarını duyarsin insallah canin korkma sakin allah sag saglik bebeilerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Merhaba güzel anneler,
Hatırlayanlar bilir Pazartesi günü kesemiz gelişmediği için doktorum 4 gün daha bekleyelim yine aynı kalırsa Cuma günü kürtaj demişti. BUgün farklı bir doktora gittim. Kese 15mm ölçüldü, Pazartesi 9mm'di yani büyümüş. Ancak henüz bebek görünmüyor. Doktor geç döllenme olmuş, kürtaj için acele etme 10 gün daha bekleyelim bebek geç görünebilir dedi. Yüzde 50 boş gebelik olma ihtimali de var dedi tabii. Kafam karmakarışık oldu Rabbim hayırlısını nasip etsin, oluruna bıraktım artık...

merhaba kızlar mide bulantısına elma süper bu kadar etkili olacagını dusunmemıstım yeşil elma herdaim benmle ama cok yemeyın mide yanması yapıyormus ben dun hıcbırsey yıyemezken beni bugun hayata bagladı özlellkle gece wc ye kalktıgınızda kesinlikle 1 ısırık alın sabaha mide bulantısı olmadan uyanın

Merhaba kizlar ya sayfalar ne cabuk akiyorr inanin fazla giremiyorum oglumla ugrasmaktan ev isi şu bu derken vakit gecip gidiyor bizde bugun 7+4 olduk cok şükür kizlarr bu hamileligimde cok fazla uyuyorum meyvelere aş eriyorum bugun ruyamda yesil erik gordum agactan topluyordum kimisi buyuk kimisi kucuk ama agacin kollari bukulmus o kadar cok erik vardii kii . Kendimi cennet bahcesinde zannettim kizlar tatlida yiyorum ekside dün resmen meyve yedim afedersiniz ustune şalgam suyu ictim boyle iste kizlar neyse hepinizi optim gorusrz insallah allaha emanet olun

Canim Rabbimden umut kesilmez dua et bol bol Rabbime guven ona sıgın . Insallh jersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…