- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Bende 165 ve 56 kilo ile başladım sımdi 55 im. Kilo almadım ama karnım şişkin. İlk hamileligimde 59 la başlamıştım 73 ile bitirmistim. Bu sefer o kadar almam inşallah.ben de 1.64 boy ve 56 kiloyum. Umarım çok kilo almadan sorunsuz bir hamilelik olurr...
Kızıma 11+3 te kız olabilir demişti doktor. Erkekler kızlara göre daha hareketli oluyor demişti ama doktorlar kemik yapısından da anlayabiliyorlarmis sanırım.maşallah tam kızçeymiş göstermemiş kendini
oooyyy maşallah ne kadar erken belli olmuş benimde bi daha ki kontrolüm 10+5 te belli olurmu acaba diye merak ediyorum
Evet canım 100 ü geçmesem bariboşver canım takmayalım kafaya ama yine de dikkat edelim:) bende ilk hamileliğimde 68 kiloyla kalmıştım 92 ile doğuma gittim. bunda 80 le kaldım kaçla giderim düşün :)))
Aynen CanımGeçmiş olsun cnm..
Bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo bi şekilde verilir. ..
Arkadaşlar sucuk yasak mı ?
Tost arasında yesem doktora sormadım o da bişey demedi
Tamam cnm teşekkür ederimhttp://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelikte-yenimemesi-gereken-yiyecekler.html
Bu sitede ve daha başka pek çok yerde yenilmemesi gerektiği yazıyor. İsterseniz bir okuyun siz de
Aynen hayırlısı :) Evet 4 senedir Almanya'da yaşıyorum :)en doğru tahmin 16-17. haftalarda oluyor. 13. haftada da bazı doktorlar bir ihtimal söyleyebiliyorlar:) haydi bakalım hayırlısı:) bu arada yurtdışında mı yaşıyorsunuz, nerede acaba?
Bende 165 ve 56 kilo ile başladım sımdi 55 im. Kilo almadım ama karnım şişkin. İlk hamileligimde 59 la başlamıştım 73 ile bitirmistim. Bu sefer o kadar almam inşallah.
Midem bulanmıyorsa aşırıya kaçmadan ye Canım kilo probleminde yoksa çok fazlaArkadaşlar sucuk yasak mı ?
Evet canım birçok ortak yönünü var.Bizim seninle herseyimiz ne kadar aynı. .
Boyum 1.65
Ilk hamileligime senin gibi 59 ile başladım 74 ile bitirdim. .
Şimdi ise 54 ile başladım. .
Karnım benim de şiş. .
Hele şimdi acayip gaz var...
Suçunun sağlıklı olmadığını söylüyor doktorlar. Hamilelikte yenmemesinin daha dogru olacağını düşünüyorum. düşüncesi bile midemi bulandiriyor. Onun yerine kasarli yiyorum artık tostu.Arkadaşlar sucuk yasak mı ?
kaç kiloya hamile kaldınız arkadaşlar? benim maaşallahım var inşallah çok kilo almam 1,70 boy 80 kilo
Tuzlu kraker ye sabah uyanır uyanmaz bastırıyormuş mideyiKızlar hiç. Bişey yiyemiyorumsu içemiyorum ayranla besleniyorum ne yapıcam ben . Dua edin bana
Tabiki yarın eklerim inşallah
Kızlar kg konusunda rekor benim ama hiç demeyim hem boyuna hem enineyim
Kızımda 80le hamile kaldım 107 ile doğuma gittim boy var 1.78 ama kurtarıyor diyorlar ama kurtarmıyor bence
Sonrasında çok kilo aldım tüp mide ameliyatı oldum 2011 de 2015e kadar gayet fittim ama 1 buçuk senedir aldım eski kilomda değilim yalnız kendime bile söyleyemediğim kilodayım o kiloyla da hamile kaldım
Sağlıklı olalım kg veriler alınır önemli olan sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?