2016 Aralık Anneleri

maşallah tam kızçeymiş göstermemiş kendini

oooyyy maşallah ne kadar erken belli olmuş benimde bi daha ki kontrolüm 10+5 te belli olurmu acaba diye merak ediyorum
Kızıma 11+3 te kız olabilir demişti doktor. Erkekler kızlara göre daha hareketli oluyor demişti ama doktorlar kemik yapısından da anlayabiliyorlarmis sanırım.

boşver canım takmayalım kafaya ama yine de dikkat edelim:) bende ilk hamileliğimde 68 kiloyla kalmıştım 92 ile doğuma gittim. bunda 80 le kaldım kaçla giderim düşün :)))
Evet canım 100 ü geçmesem barigerçi bebişler sağlıklı olsun da..
Iyi ki kilo vermişim diyorum yoksa

Bende 165 ve 56 kilo ile başladım sımdi 55 im. Kilo almadım ama karnım şişkin. İlk hamileligimde 59 la başlamıştım 73 ile bitirmistim. Bu sefer o kadar almam inşallah.

Bizim seninle herseyimiz ne kadar aynı. .
Boyum 1.65
Ilk hamileligime senin gibi 59 ile başladım 74 ile bitirdim. .
Şimdi ise 54 ile başladım. .
Karnım benim de şiş. .
Hele şimdi acayip gaz var...

Bizim seninle herseyimiz ne kadar aynı. .
Boyum 1.65
Ilk hamileligime senin gibi 59 ile başladım 74 ile bitirdim. .
Şimdi ise 54 ile başladım. .
Karnım benim de şiş. .
Hele şimdi acayip gaz var...
Evet canım birçok ortak yönünü var.
Bende doğumdan 1 hafta önce 73 tüm.
1 hafta da ne oldu bilmiyorum. 73 le bitirdim diyorum.son kontrolde kızım 3100 gr di 3400 doğdu o 1 haftada 1 kilo da almış olabilirim.
Akşamları şişkinliğim artıyor
Sabah pantolon cok rahatti akşam düğmeyi açınca daha rahat hissettim kendimi
Gazdan oluyor sanırım. Gazdan gibiyim çünkü.

Arkadaşlar sucuk yasak mı ?
Tost arasında yesem doktora sormadım o da bişey demedi
Suçunun sağlıklı olmadığını söylüyor doktorlar. Hamilelikte yenmemesinin daha dogru olacağını düşünüyorum. düşüncesi bile midemi bulandiriyor. Onun yerine kasarli yiyorum artık tostu.

Günaydın herkese kızlar. Bugün doktora gidecekler güzel güzel haberler alsın inşallah. Rahatsız olan bulantı yaşayanlara da rabbim yardım etsin. Benden haberler verecek olursam dün kulak-burun-boğaz doktoruna gittim. Boğazım için antibiyotik verdi. Penisilin grubu bu bebeklere bile verilir. Rahatça iç dedi. Sonra kendi doktorumu aradım. İçebilirsin o ilecı dedi. Sonra bombayı kucağıma bıraktı. Ama ilk oniki hafta bebeklerin organları oluştuğu için ilacı çok tasvip etmiyoruz ancak böyle durumlarda mecbur kalınıyor. Ben bunu duyunca içemedim ilacı. Dün gece yine sabaha kadar öksürükten ve ağrıdan uyuyamadım. Sabah kalktım elim yüzüm şiş bi duşa girdim şimdi işyerindeyim. Ne ayakta duracak ne de iş yapacak gücüm yok. Ama çalışmak zorundayız işte. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun. İlk günlerde çok zor oluyormuş. Yaşayarak öğreniyoruz maalesef

Gunaydin annisler :)
Bende 1.68 6+3de 62 kiloydum oncesini bilmiyorum ustelik benim gobek takintim varr sonumu hic dusunemiyorum.

Şuan farkettim ne kadar çok sıkıntılıysam bu konuda çok devrik cümleler ve kaç kere ama kullanmışım
izahı yok :) tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…