2016 Aralık Anneleri

Evet ya cok kaldi ondan oldu

Hih bosver ya ne münasebetsizler var.

Canım ben çok yapıyorum ama hani hazır değil de kendi yaptığın yoğurdu maya olarak kullanıyorsun ya o zaman taş gibi çok güzel oluyor

Evet ilk hazirdan yaptim simdi hep kendi mayami devam ettiriyorum. Iste sonki eksi olmustu :/

Ev yogurdu yapiyorum kizlar. Dün gittim günlük süt aldim. Önceki yaptigim biraz eksi olmustu, simdi mayam eksi. Eksi mayadan olur dimi? Insallah yine cok eksi olmaz
Canım bende bir merakla kendi yoğurdumu yapmaya başladım bir süredir. Mayan ekşi olmasa tabi daha iyi olur ama sana bir yöntem söyleyeyim. Eğer bu şekil yapmıyorsan tavsiye ederim. SÜt mayalanma sıcaklığına gelince, oda sıcaklığına aldığım mayalık yoğurduma, sütten 2 yemek kaşığı kadar katıp karıştırıyorum. Hem daha iyi maya tutmasını sağlıyor hem de ekşi mayayı tatlılaştırıyor canım.
Bu arada çok güzel yoğurt yiyordum ilk haftalarda, şimdi iğrenme geldi. Bende hiç yememekten iyidir deyip, ayran yapıp yapıp içiyorum

O zaman sıkı durun rekor benim. 1,57 boya 79 kilo ile hamile kalmış olup 6+4 de tartıldığımda 81 kiloydum. 30 kilo diyen arkadaşın rekorunu geride bırakır, gerekirse çocuğu burnumda da taşırım.

Benim boy 1.57 kilo 59. Ki tarihimin en yüksek kilosudur. Dizim de bağ yaralanması olduğu için sporu bıraktığım ve kilo aldığım bir dönemde hamile kaldım. Gerçi şu son iki haftadır bulantıdan dolayı bir kilo verdim bile. Bakalım bebiş bana kaç kiloyken gelecek. Allah hepimize sağlıklı bebekler, sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah

Bende nasıl ne kadar kilo alırım bilmem de zaten kilolu sayılırım 1,60 boy 63 kilo daha ilk muayenede doktor ekmek pasta börek çörek yeme artık dedi cuma günü gidicem bakalım kontrole almış mıyım

Evet ya cok kaldi ondan oldu

Hih bosver ya ne münasebetsizler var.

Evet ilk hazirdan yaptim simdi hep kendi mayami devam ettiriyorum. Iste sonki eksi olmustu :/
Bence ekşi olması sütün sıcaklığıyla ilgili , ben kaynattıktan sonra soğumaya bırakıyorum ılık olucak şekilde yani küçük parmağını koyuyorum ısırmıyor mayalıyorum ve ekşi olmuyor

12. Haftadan sonra belli olur
bnm kız 5. ayda belli olmuştu

Şu emojide resmen şuan bizleri anlatmış
maşallah tam kızçeymiş göstermemiş kendini

oooyyy maşallah ne kadar erken belli olmuş benimde bi daha ki kontrolüm 10+5 te belli olurmu acaba diye merak ediyorum

Heh aynen öyle yapiyorum, biraz sütle karistiriyorum öncesinde. Ben de baslarda daha cok yiyordum, bu son yogurdu pek yiyemedim. Olmadi cacik, ayran, corba bi sekilde yeriz :) Yayla corbasini severim ben mesela

Ya ilginctir ki son sefer süt aslinda daha da ilikti. Parmagimi yakmiyordu. Daha sicakken mayalamistim o gayet tatli olmustu. Ben anlamadim valla. Ama galiba fazla kaldi disarida ondan.

maşallah tam kızçeymiş göstermemiş kendini

oooyyy maşallah ne kadar erken belli olmuş benimde bi daha ki kontrolüm 10+5 te belli olurmu acaba diye merak ediyorum

10+5 erken galiba. Ben 13. haftada türkiyeye gelicem. Öncesinde ögrenir miyim acaba diye düsünüyorum. Burdaki doktorum söylemez heralde herseyi agirdan aliyorlar.

fizigim simdilik iyi ben hamileliginde cok kilo alanlardanim ilkinde 22 arti kiloyla doguma gitmistim yeme durumum mide bulantisi olmasa iyi

Ben ilk hamileliğimde daha kilolu başlamıştım 15 kilo almıştım. .
Bu hamileliğimde 54 le başladım bakalım kaçta bitirecegim. .
Benim de mide bulantilarim var...

10+5 erken galiba. Ben 13. haftada türkiyeye gelicem. Öncesinde ögrenir miyim acaba diye düsünüyorum. Burdaki doktorum söylemez heralde herseyi agirdan aliyorlar.
en doğru tahmin 16-17. haftalarda oluyor. 13. haftada da bazı doktorlar bir ihtimal söyleyebiliyorlar:) haydi bakalım hayırlısı:) bu arada yurtdışında mı yaşıyorsunuz, nerede acaba?

Ben ekimde 96 kiloydum 172 boyum ama o zamanlardan malum oldu ya hamile kalırsam bu kiloyla diye 82 ye düştüm ama en son doktorda 83.500 çıktım bu iştahsızlıkla birde :) iştah olsa ne olcak acaba
boşver canım takmayalım kafaya ama yine de dikkat edelim:) bende ilk hamileliğimde 68 kiloyla kalmıştım 92 ile doğuma gittim. bunda 80 le kaldım kaçla giderim düşün :)))

canım beni de ekler misin listeye göremedim listede
yaş 31 kütahya ilk bebek hayırlısıyla

Tabiki yarın eklerim inşallah

Kızlar kg konusunda rekor benim ama hiç demeyim hem boyuna hem enineyim
Kızımda 80le hamile kaldım 107 ile doğuma gittim boy var 1.78 ama kurtarıyor diyorlar ama kurtarmıyor bence
Sonrasında çok kilo aldım tüp mide ameliyatı oldum 2011 de 2015e kadar gayet fittim ama 1 buçuk senedir aldım eski kilomda değilim yalnız kendime bile söyleyemediğim kilodayım o kiloyla da hamile kaldım
Sağlıklı olalım kg veriler alınır önemli olan sağlık...

Arkadaşlar miraç Kandil'iniz mübarek olsun Rabbim gönlümüzde olan bizim için hayırlı tüm dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Canım geçmiş olsun kalp atislarini da duymussun ne güzel. İnsallah hiç bi sorun yoktur. Tahlil lerin de temiz çıkar.
Persembe gunu gittiğimde 6+1 dim sata gore göre doktor 0,57 cm 6+3 dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…