2016 Aralık Anneleri

Hayırlı kandiller hanımlar.Allah gönlümüzden geçen duaları kabul etsin yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.mide bulantılarım başlamadan önce bir hamile nasıl beslenmesi gerekiyorsa ona uyuyor ve ilk hamileligimde yaptiklarimi bunda da yapmaya calisiyordum.artik sabahlari tek yiyebildigim peynir domates ekmek zeytin potakal suyu.ilkinden farkli bulantilarim beslenmemi engelliyor ama artik vicdan yapmiycam elbette gececek ve ben o zaman saglikli beslenebilecegim insallah.ilk uc ay bebek annenin depolarini kullaniyormus dusuncesiyle mutlu olmaya calisiyorum

tecrübeli anneler sizce cinsiyetler kaçıncı haftada belli olur
canm benim kızımda 9+ da söyledi dr sağolsun cinsiyet konusunda popülerdir,bakalım haftaya çarşamba gidince ne diyecek,tabi dr a göre bebeğin duruşuna göre belli olur elbet ama kalp atım hızından bile anlayan dr var en erken 11 hafta sanırım

Hiç vicdan yapma aynen dediğin gibi ilk 3 ay bebek bizi kullanıyor. .
Bizim yapacağımız kendimize süt yumurta et balık ceviz yemek...

kaç kiloya hamile kaldınız arkadaşlar? benim maaşallahım var inşallah çok kilo almam 1,70 boy 80 kilo
ahhhh canm benim,bu bacınız ilk hamişlikte 25 kilo aldı hem de 1 bıççıığğ metre boylahamile kelır kalmaz yüzüm burnum ve karnım şişiyor,şimdi bile 5 aylık gibi oldu,59 da hamile kaldım şu an 61 bakalım kaçta kapatcaz bu sefer

kaç kiloya hamile kaldınız arkadaşlar? benim maaşallahım var inşallah çok kilo almam 1,70 boy 80 kilo

Ben 165 im. 52 kiloydum. Ama cok merak ediyorum son zamanlarda kilo aldim mi acaba diye. Evde tarti da yok. Spor salonunda tartiliyordum oraya da gitmeyince bilmiyorum artik. Eve siparis ettim bakalim gelince tartilcam. Almisimdir belki.

1 bıççıığğ metre boyla hahah buna cok güldüm, emoji de tam olmus, bosver espri anlayisin yeter

Ben ekimde 96 kiloydum 172 boyum ama o zamanlardan malum oldu ya hamile kalırsam bu kiloyla diye 82 ye düştüm ama en son doktorda 83.500 çıktım bu iştahsızlıkla birde :) iştah olsa ne olcak acaba

Yazasim bile gelmedi ilk hamileligimde 20 kilo aldım 10 kilo gitti 10 kilo kaldı suan 84 le kaldım tekrar hamile hala 84.Allah sonumu hayira çıkarsın inşallah kilo almam.

176 boy 61 kiloyla başladım 62 oldum bile.
Ilk gebelikte 30 kilo aldim.kimseye tavsiye etmem bu kadar kilo almayi.
Insallah bende almam yine o kadar.istahim cok acik dunyayi yiyesim var

Ev yogurdu yapiyorum kizlar. Dün gittim günlük süt aldim. Önceki yaptigim biraz eksi olmustu, simdi mayam eksi. Eksi mayadan olur dimi? Insallah yine cok eksi olmaz
ben de ev yoğurdu yapıyorum. Ekşi mayadan da olur tabi ama fazla koyarsan ekşi olabilir. Yoğurdun ekşi olması, ya mayayı fazla koymaktan, ya süt çok sıcakken mayayı koymaktan ya da yoğurdu dışarda fazla bekletmekten olur diye biliyorum

1 bıççıığğ metre boyla hahah buna cok güldüm, emoji de tam olmus, bosver espri anlayisin yeter
mersi bebemmm moral oldu,evet çok çirkin bir hamilelik geçirdim ama cadı mı cadı,zilli bir kızımız var hamdolsun şimdi yine tırtıla dönüşrüm bakalım,ilkimde kurumda her gören ayyy çok şey olmuşsun dedi,burnunda mı taşıyon bebeği diyenler,neler neler mallar,uyuzlar

Ev yogurdu yapiyorum kizlar. Dün gittim günlük süt aldim. Önceki yaptigim biraz eksi olmustu, simdi mayam eksi. Eksi mayadan olur dimi? Insallah yine cok eksi olmaz
Canım ben çok yapıyorum ama hani hazır değil de kendi yaptığın yoğurdu maya olarak kullanıyorsun ya o zaman taş gibi çok güzel oluyor

Benim annem maya ekşi olunca bir çay kaşığı şeker bir tutam tuz atıp öyle mayalıyor. Bende bir kez denedim ekşimedi yeni yoğurdum. Öneririm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…