- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Canım benim dönüp bakman inşallah çok kısa zaman sonra olur. Uyku eğitimi (bu adı da hiç sevmiyorum itici geliyor) denemeleri de tutmadı?
Çok kötü canımCanim cok mu kotu ipekbenim kızda bugun cok huysuz sanki agri yapiyor disler deli gibi salyamiz var ve kasiniyor sanirim
Bilmiyorum ki canımBurcunu bir de Casper in evlatlarının çıktı diye biliyorum canım. Geliyor mu sizin dış. Pırasa ver kemirsin yavrucak
Canım benim adaylık yeni kalkacak ki benim burada 3 sene daha çalışmam lazım. Hem ben tayin isteyemem ki sınıf öğretmeniyim ve puanım şuanda 28,bi sene sonra en fazla 58 olur bu puana bi yer gelmesi mümkün değil. Ben her halükarda eşimi beklemek zorundayım. O da ben gidelim istiyorum deyince benle dalga geçiyo zaten. Hadi sen tayin iste de gidelim diyo,kaç puanın var diyo,puanın kadar konuş diyoSen tayin isteyeceksin senin gittigin yere esin gelecek es durumuyla :) bu arada eşim izindeyken rapor aldigi icin müdürü sana buradan gidenr kadar izin yok demiş. Izin alamiyor annem gelecek insallah mart ortasi gibi. Arkadaşlarım var aslinda ama hem hava cok soguk hem de onlar okula gidiyorlar falan yorgun olurlar birde evliler o yuzden gitmek istemiyor insan. Bende evde durmaui seviyorum ama cok yoruldum uykusuzum bir deo yuzden aslinda bunaldim
Canım aşı mı oldu miniğin ondan mı ateşli? Çok geçmiş olsunÇok kötü canım39.2 yi gördük. Ateş düşürücü ile daha iyiyiz. Şükür ki babası evdeydi. Baygın baygın duruyordu yavrum. Ben panik oldum ağladım falan offf
Bilmiyorum ki canım
Yok canım aşı olmadık. Diş sanırım. Sağol.Canım aşı mı oldu miniğin ondan mı ateşli? Çok geçmiş olsun
Canım benim adaylık yeni kalkacak ki benim burada 3 sene daha çalışmam lazım. Hem ben tayin isteyemem ki sınıf öğretmeniyim ve puanım şuanda 28,bi sene sonra en fazla 58 olur bu puana bi yer gelmesi mümkün değil. Ben her halükarda eşimi beklemek zorundayım. O da ben gidelim istiyorum deyince benle dalga geçiyo zaten. Hadi sen tayin iste de gidelim diyo,kaç puanın var diyo,puanın kadar konuş diyoeşek işte
Kızlar yavrular iyi olsun da uyumasın. Kızım çok kötü ateşleniyor. Ölüyorum. Çok fena oluyorum. Dua edin.
Şimdi iyiyiz düştü şükürler olsun. Öyle kötüyüm ki..Canim son durum nasil hala mi yüksek atesi?
Acile gidecektik. Duşa soktuk ilaç verdik onların da yapabileceği bir şey yok. Düşünce ateşimiz şimdilik gitmiyoruz. Sabah İnşaAllah. Lütfen dua edin.
Allah şifa versin tatlım, düşmüş ateşi çok şükür. İnşallah bidaha yukselmez İpek hanım da uyur mışıl mışıl öğlene kadarKızlar yavrular iyi olsun da uyumasın. Kızım çok kötü ateşleniyor. Ölüyorum. Çok fena oluyorum. Dua edin.
Acile gidecektik. Duşa soktuk ilaç verdik onların da yapabileceği bir şey yok. Düşünce ateşimiz şimdilik gitmiyoruz. Sabah İnşaAllah. Lütfen dua edin.
Aynen canım acildekiler de bişey yapmıyo o durumda. Çok geçmiş olsun.Acile gidecektik. Duşa soktuk ilaç verdik onların da yapabileceği bir şey yok. Düşünce ateşimiz şimdilik gitmiyoruz. Sabah İnşaAllah. Lütfen dua edin.
Pişik ishal den zaten, yani öyle tahmin ediyorum.Aynen cnm salyalarini yuttuklari icin mukus olabilirmis ama pisigi bilmiyordum
Çok çok geçmiş olsun.Kızlar yavrular iyi olsun da uyumasın. Kızım çok kötü ateşleniyor. Ölüyorum. Çok fena oluyorum. Dua edin.
zrtec diye bir damla canım,kurdejen dökenlerde genelde çok büyük faydası oluyor. Kaşıntıyı kesip huzursuzluğu kesiyor,bizde egzama olduğu için,maalesef hala damlayı kullanıyoruz.Canım alerji damlası ne kullanıyosunuz? Bize doktor öyle bişey vermedi merak ettim.
Canım alerjik çocuk hiç kilo almaz söylemi yanlış. Kızımın süt ve süt ürünlerine,yumurta beyazına alerjisi var ama her ay mutlaka kilo aldı. 1400,800,400,500,700 gr şeklinde aldı kiloları. Bende alerji testi yaptırana süt alerjisi çıkana kadar böyle düşünüp kendimi avutuyodum. Alerji olsa huzursuz olur,kilo almaz,egzaması olur,kulak arkası kabuklanma olur,ishal olur,pişik olur diyordum. Hiç biri bizde tam anlamıyla olmadı. Ama malesef alerjik kızım. Ben kakası mukuslu mu doktor dediğimde bana illa ki mukusun uzayıp giden,daha sümüksü bişey olması gerektiğini söyledi. Ama hep kakasında azda olsa mukus vardı. Yani herşey her çocukta aynı olmuyor.
Pişik ishal den zaten, yani öyle tahmin ediyorum.
Canım gündüz nasıl uyutuyorsun bebeği?
Bizim gündüz uykusu da yarım saat, 1 dakika geçmez.
Uyutup salıncağa alıyorum, yanında nöbet tutuyorum, kıpırdandığı an sallıyorum, günde bir kez bu şekilde uykusunu uzatabiliyorum.
Diğerlerinde naparsam yapayım uyanıyor.
Beşik sallanmasından hiç hoşlanmıyor, sinirleniyor.
Başka yerdeysek de uyutup ayağıma koyuyorum, kıpırdandıkça sallıyorum yine.
Gözler de tülbent var bu arada.
Yine başını bekliyorum, uyuyamıyorum veya iş yapamıyorum ama biraz dinlenmiş oluyorum.
Çok çok geçmiş olsun.
Çıkmaz inşallah bir daha ateşi.
Gripti nezleydi insan yine biliyor ne yapacağını da bu ateş zor bir şey, Allah şifa versin yavruna.
zrtec diye bir damla canım,kurdejen dökenlerde genelde çok büyük faydası oluyor. Kaşıntıyı kesip huzursuzluğu kesiyor,bizde egzama olduğu için,maalesef hala damlayı kullanıyoruz.
Benim oğlan çok yiyordu hep söylüyordum bliyorsunuz,ama kilo alımı hep sınırdaydı,3420 doğmasına rağmen,yaşıtlarından daha düşük kilosu vardı,alerjisi tespit edildiği ay,ek gıdaya başladığımızda 850 gr aldı doktro bile şaşırdı,bu kadar hareket etmesine rağmen çok kilo almıştı. Dün kontrolümüz var, bu sefer 1,100 kilo almış,biz hepten şok olduk. Alerji olduğu için kilo alamıyordu,alerji mamasıyla beslenince çok güzel kilo almış oldu. Üstelik 3 hafta alerjik mamasını doğru düzgün içmedi,tadını beğenmediği için içmedi bile. Şuanda 68 cm 8350 kilo oldu. Doktorumuz gayet memnun,7 aylık bebek ölçülerinde dedi. Yürüteç işinide söyledim,artık koyuyorum nabıyım durmuyor dedim,5-10 aralıklarla birşey olmaz,ama işte fazla koymamaya çalışalım dedi.
Bu arada maşallahınızı alalım. Alp'in dün tam 6. ayı bitti,yarı yılımızı yaptık. Ciddi değişim geçirdik.Eki Görüntüle 1951312
Bu arada çocuğum esmer falan değilmiş,doğar doğmaz virüs kaptığı için,4 ay boyunca kara-sarı bir rengi vardı.Şimdi saçları kumrala döndü,tenide beyazlaştı.
Çok şükür halimize,çok şükür.Ayy maşallah Alp e :) alamadığı kilolarin acısını çıkartmış kuzucuk :) ayrıca da büyüdükçe çok yakışıklı olmuş ya rabbim bir daha hastalığını yaşatmasın canim cok minikti ve sen cok zor bir sınav atlattın şükür bugunlerinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?