2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizim kaka da yeşil ve mukuslu.
Mukuslu mu değil mi anlayamıyordum, sabah emin oldum.
Pişiği de geçmiyor.
Diş döneminde de olabilirmiş, ona bağladım, inşallah başka bir şey yoktur.

Aynen cnm salyalarini yuttuklari icin mukus olabilirmis ama pisigi bilmiyordum

Bak ben de senin mesaji görene kadar benim ki kilo alıyor o zaman alerjisi yoktur diyordum bizde de kakada mukus var bol miktarda hemde. Doktora soyledigimde hic umursamadi bile. Buradaki doktorlar o kadar umursamazki
Malesef burdaki doktorlarda aynı seni çok iyi anlıyorum. Sen evde teşhisi kendi kendine koyupta şu da olabilir mi dediğinde o zaman onu değerlendirmeye alıyolar. Ankara'nın gözünü seveyim memleketimde öyle mi. Bi doktoru beğenmezsen diğerine git olmazsa diğerine seçenek çok. Burda adamın izni bitiyor yine izne gidiyor doktor bulana aşk olsun merkeze gitsen orda da seçeneğin az. Şansına zorunlu hizmetini yapmaya gelecekte öyle bulcan doktoru. Alerji uzmanımız şansımıza zorunlu hizmet yapmaya gelmiş buraya yoksa araki bulasın alerji doktoru.

Cnm en azindan universite hastanesi var o bile süper bence :)

Cnm en azindan universite hastanesi var o bile süper bence :)
Evet canım o var bi zaten. Neyse kurtuluyosunuz inşallah. Eşim geçen sene burda eşi öğretmen olanları hep istanbula gönderdiler o yüzden bu sene tayin istemedi. Benimde puan çok düşük malesef. Bi sene daha beklicez

Aynen cnm bizlerinde sonu o olacak ne kadar beklersek bekleyelim bence. Iki maas giriyor eve diye öyle yapmislar diyor eşim. Bizde herhalde istanbula yolcuyuz

Aynen cnm bizlerinde sonu o olacak ne kadar beklersek bekleyelim bence. Iki maas giriyor eve diye öyle yapmislar diyor eşim. Bizde herhalde istanbula yolcuyuz
Hayırlısı olsun inşallah canım. Allah biliyor ya istanbula gitmeyi zerre istemiyorum. Hiç sevmiyorum. Gezmeye gidilir güzeldir de yaşanmaz orda.

Bu bir iç dökme yazısıdır
Kızlar öyle bunaldim ki ve o kadar yalnızım ki evet kizim var çok şükür bin şükür ama çok zor bir bebek çok hareketli çok sıkılgan çok nazlı tabiki beklediğim robot gibi bir bebek değildi. Ama gunduzleri en fazla 30dk uyuyor onda da uykusunu alamadigi icin ağlıyor huysuzlaniyor. Gece uykusu cok problemli cok sık kalkıyor uykuya geçişi acayip uzun sürüyor. Artik 9dan sonra uyandiginda odada salliyorum ama o tekrardan geçiş acayip uzun sürüyor. Yani kızımı uyutup kendime ayirabilecegim bir zamanim yok eşim gece çalışıyor gündüz gelince uyuyor 12ye kadar sonra aksam altida yeniden ise gidiyor. O kadar yoruldum ki anlatamam. Esim uyaninca aksama kadar hangisini yapacagimi sasiriyorum yemek mi temizlik mi yoksa ayaklarimi uzatip dinlenmek mi üstüne bir de insan yüzü görmemek eklenince bunalimin eşiğine geldim Allahim hemen yaz gelsin istiyorum. Disarda 1 metre kar Elifle dışarı cikmak imkansiz biliyorum geçecek bu gunlerde ama cok bunaldim yazmak istedim belki ileride dönüp bakarım yasadiklarima :)

Hayırlısı olsun inşallah canım. Allah biliyor ya istanbula gitmeyi zerre istemiyorum. Hiç sevmiyorum. Gezmeye gidilir güzeldir de yaşanmaz orda.

Ben de ailem orada olmasina rağmen istemiyorum canim insallah gelmez bize de. Nasipte ne varsa onu yasiycaz ama bakalım :) sizde esinin senden yararlanma hakki var en azindan bizim o da yok

Hepsi geciyor canim
Gecen ablamin arkadasinin kizini gordum, genc kiz olmus, boyu 1.79 olmus, serpilmis, bir guzel olmus, halbuki yillar once grdugumde kucucuktu, annesine dedim, ne kadar buyumus, zaman cabuk geciyo dedi, o kizi oyle gormek beni cok mutlu etti, biliyorum hepsi gececek, sadece surecte rabbim bize yardim etsin

Annisler islak mendil ne kullanıyorsunuz? Biz unibaby yenidogan kullaniyorduk bitti islak mendillerimiz hala aynisina mi devam etmeli ?
Ya canım aynı şeyi düşünüyorum ben de unibaby Yenidoğan kullanıyorum ve Ata'yı gün aşırı yıkarım ama poposunda sarımsı kaka rengi kalıyo ve bana mı öyle geliyor bilmiorum sanki popoda hep bi kaka kokusu var acaba artık değiştirmenin zamanı geldi mi?

Aynen ogunlerimiz bizim de öyle. Kendim kurdum bu düzeni ben ama doktor kontrolünde gidiyormuşsunuz demek doğru yapıyorum ben de :))

Evet farkındayım, şafak da esin sanırım.Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Sevda da bazen bir iki kaşık yiyip bırakıyor bazen daha yok mu diye ağlıyor ne yeseler kar. Zamanla alışır inşallah senin oglusun da

Canım ya bakalım eğitim tarihlerine sana uygun olursa ben her türlü uyarım mutlaka gitmek istiyorum eğer sen de olursan hem daha keyifli olur hem de görüşmüş oluruz

Heheh pis ata sana öyle geliyordur annesi. Kaka yaptığını biraz geç farkettigimde yapışmış oluyor poposuna, o zaman da lavaboya zeytinyağlı sabunla totisini yıkıyorum ben, o da omuzlarından yürümüyor düşmeyin diye kurban olduğunun:)) uyudu da izledim kizimi. Diğer turl kokmuyor zaten hemen değiştirdiğinde u

Canım ya Allah kolaylık versin. Yok mu hiç okuldan arkadaşın falan gelseler bi kafa dağıtsan ya da eşin seni bıraksa. Ben evde durmaya alışığım zorlanmıyorum,eşimde arada kaçıyo 2-3 saat Allah'tan ses etmiyolar. Çok bunalsam arkadaşlar var çıkar çat kapı giderim. Burası da kar konusunda aynı. Annene falan nazlansan gelmez mi yanına? Bi ses bi nefes iyi gelir sana da. Eşin izin almaya çalışsın bi kaç gün evde dinlen sen. Valla şu 12/12 hem polislere hem eşlerine eziyet ya. Bitsede millette rahata erse.

Ay ne bileyim canım ya havalar soğuyana kadar ki o zamanlar lavaboya sığıyordu kaka yaptığında hep lavaboda yıkardım ama artık siliyorum ve dediğim gibi gün aşırı mutlaka banyo yapıyo ama ne bilim işte sanki kaka kokuyo

Canım benim dönüp bakman inşallah çok kısa zaman sonra olur. Uyku eğitimi (bu adı da hiç sevmiyorum itici geliyor) denemeleri de tutmadı?

Sen tayin isteyeceksin senin gittigin yere esin gelecek es durumuyla :) bu arada eşim izindeyken rapor aldigi icin müdürü sana buradan gidenr kadar izin yok demiş. Izin alamiyor annem gelecek insallah mart ortasi gibi. Arkadaşlarım var aslinda ama hem hava cok soguk hem de onlar okula gidiyorlar falan yorgun olurlar birde evliler o yuzden gitmek istemiyor insan. Bende evde durmaui seviyorum ama cok yoruldum uykusuzum bir de o yuzden aslinda bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…