zrtec diye bir damla canım,kurdejen dökenlerde genelde çok büyük faydası oluyor. Kaşıntıyı kesip huzursuzluğu kesiyor,bizde egzama olduğu için,maalesef hala damlayı kullanıyoruz.
Benim oğlan çok yiyordu hep söylüyordum bliyorsunuz,ama kilo alımı hep sınırdaydı,3420 doğmasına rağmen,yaşıtlarından daha düşük kilosu vardı,alerjisi tespit edildiği ay,ek gıdaya başladığımızda 850 gr aldı doktro bile şaşırdı,bu kadar hareket etmesine rağmen çok kilo almıştı. Dün kontrolümüz var, bu sefer 1,100 kilo almış,biz hepten şok olduk. Alerji olduğu için kilo alamıyordu,alerji mamasıyla beslenince çok güzel kilo almış oldu. Üstelik 3 hafta alerjik mamasını doğru düzgün içmedi,tadını beğenmediği için içmedi bile. Şuanda 68 cm 8350 kilo oldu. Doktorumuz gayet memnun,7 aylık bebek ölçülerinde dedi. Yürüteç işinide söyledim,artık koyuyorum nabıyım durmuyor dedim,5-10 aralıklarla birşey olmaz,ama işte fazla koymamaya çalışalım dedi.
Bu arada maşallahınızı alalım. Alp'in dün tam 6. ayı bitti,yarı yılımızı yaptık. Ciddi değişim geçirdik.
Eki Görüntüle 1951312 Bu arada çocuğum esmer falan değilmiş,doğar doğmaz virüs kaptığı için,4 ay boyunca kara-sarı bir rengi vardı.Şimdi saçları kumrala döndü,tenide beyazlaştı.