Uykularimiz duzensiz diye yatir kaldi yapiyordum bu 10 gundur
Gun icinde hic uyumayan ve gece 12 de uyuyuyan bir kizim oldugu icin
Ilk gunlerde cok agladi, bu son 2 gecede cok agaladi
Esim sen bunu yapali kizimda nese kalmadi diyince kahroldum neredeyse, bence sirf ben uzuleyim diye soyledi, cunku uyumadigi icin gergindik
Ben onun kilina zarar gelsin ister miyim, genelde duyusalim, ben tamimadigim insanlar uzulunce bile etkilenen uzulen biriyim, kizimin uzuntusune neden oldugumu dusunmek bile beni mahvediyor
Zaten uyumadigi icin kilo alimi az, uyumadan cocuk nasil buyurki, hata mi yapiyorum bilmiyorum
Rabbim bizlere evlatlarimizi dogru bir sekilde buyutmeyi nasip etsin, O bizi hatalardan korusun, hasbunallah ve nimel vekil
Bu eşler en güzel suçlamayı biliyorlar, benim de çok anlayışlı olduğunu sandığım kocam bebekten sonra en ufak aksilikte bana yüklenmekle meşgul.
Artık tek kelime etmeden bakışımla susturuyorum, laf yetiştiremem.
Uyku eğitiminde ısrarcı mısın yalnız?
Huzursuz bebek çok zor, bizim uykular da iyi değil.
12 de yatıyor, gündüz uykusu bazen parça parça 1 saat bile yok, nadiren 3 saati buluyor.
Dün 12 de uyudu, sabah 8de kalktı.
1 saat geçmeden tekrar uyumak istedi ama huzursuz huzursuz, 1 saat döne döne uyudu.
Şimdi esniyor ama uyumuyor.
Ben bu çocuğa uyku eğitimi vermeye kalksam eminim ikimizin de burnundan gelir, denemek istemiyorum o yüzden.
Sen de ilerleme olmuyorsa başka bir şey düşün istersen.
Ben kabullenmekten yanayım.
Biliyorum hiç çözüm odaklı değil ama çare ararken daha çok yıpranırız gibi geliyor.
Ben bu şartları kabullendim sanırım, daha sakin karşılıyorum, ama daha zoru olursa baş edebilir miyim bilmiyorum tabii.
nymeria-burcu dediğin gibi, çocuk düzene gitmezse anne ayak uyduruyor.