2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Büyüyen bebek canım ya. Nasıl bir kafa ile yazdıysam kusura bakmayın.

Hay yasa canım aynen.

Ay evet çok mutlu oluyor. Demek geçici bir dönem.

Hayırlı olsun yeni işin canım. Annen mi bakacak?

Şuan eski işime başladımidaha yeni olan kesinleşmedi,elim kulağımda bekliyorum. İnşallah güzel haberler gelir.
Evet canım annem bakacak,evdeler şuan görüntülü konuşuyoruz,keyfi yerindeymiş,çok özledim. Ama banada dışarıda olmak çok iyi geldi. Ama çok özledim o çok ayrı bir duyguymuş.

Saol tatlım.

Hayırlısı olsun tatlım. Alp anane ile iyi anlaşıyordu zaten pek sevindim.

Sen hamileliğinde uykusuz muydun o çok k etkiliyor beneğin uykusunu bence.

Ben yaklaşık bir aydır veriyorum. Günde bir öğün veriyorum hala. Başta bir kahve fincanı kadar yoğurtla başladım. Sonra yığurt alerji yaptı kestim. Elma rendeleyip verdim yarım elma kadar. Şimdi öğlen bir çorba kasesi kadar sebze çorbası veriyorum. Akşam da meyve püresi. Hero babynin mamasını aldım yatmadan önce de iki kaşık kadar muhallebi vereceğim. Öğlen verdiğim karnını doyuruyor tam bir öğün oluyor ama diğerleri aperatif

Kizlar mama saldalyelwrini basit birsry mi almayi dusunuyorsunuz. Yoksa teferruatli birsey mi. Ben karar veremedim.bir turlu
Ben de ikeanınkimi alacağım. Komşumuzun ondan var mutfak masamda denedim boyu tam geliyor. Kendi kızı 1 yaşında pek rahat oturuyor içinde. Hem kullanışlı sağlam da bişey.

Hayırlı olsun Burcucum Allah kolaylık versin :) Anneciğinin bakması büyük şans gözün arkada kalmayacak

Duzene girmesine cok sevindim
Bende persembe baslarim yatir kaldir yontemine
Kitabin ilgili bolumlerini okuyorum
(Kizim firsat verdikce)
Yanliz hafta sonu disariya cikacaz, acaba ertelesem mi birkac gun sorun olur mu
Dun gece 12 de kizimi carsafa koyduk, 10 dakkada uyudu, esime dedim, bu cok yanlis, birdaha yapmiyacaz ama bir deneyelim, sonucu gorelim, 10 dakka carsafta, 10 dakka besiginde sallayinca uyudu, uoksa uyumaya hic niyeti yoktu
Insallah bizim uykularimizda duzene girecek, oyle umt ediyorum

Carsafta uyumaya alışınca çok daha uzun süreler sallanmak isteyecek. Zor ama sonuç veriyor. Düzen sağlayan kadar gitme bence.

Öyle çok uykusuz da kalmadım ki canım. Bazenleri uyuyamazdım genelde uyurdum.
Woow 1 kase iyiymiş. Fazla gelmiyor mu?

İyi geceler güzel anneler
@La Lune nasılsın canım uyku duzenin daha iyiymiş sevindim. Çığlık elifte de vardı bu ara yapmıyor.tüm gün kulaklarımı çınlatıyordu
Mama sandalyesi bende ikea alacağım hem uygun hemde yıkanması kolay. Yiyecekleri kendi yesin istiyorum sandalyeyi de bulayacagi için pratik olmalı :))

buraya yazdım mi hatırlayamadım ama elifin cumartesi ikinci dişi patladi. Erkenci velet. 15 gün önce de ilk dişi çıkmıştı.

Uykusu olunca fena enerjik bisey oluyor kollar bacaklar durmuyor yiyor adeta bizi. Saçlarımı çekip tırnaklarıyla yoluyor heryerimi.

Bugün tık tık tık diyip kafalarımızı tokuşurdum bi kaç kere yapınca alıştı aynaya kafa artı

Yorgunluktan ölüyorum ama onun halleri çok güzel

Annisler oğlum aşı sonrasi ateslendi dua edin tez düşsün.şimdi sadece alnında kaldı gibi.banyo da yaptırmadim.bilemedim.aşı sonrası yaptiriyormuyduk. 4.ay asisi

Geçmiş olsun canım kaça kadar çıktıki benim kızımın max 37.1 i görmüştü bişi yapmadım ince giydirmiştim sadece, banyo yasağı yoktu aşıdan sonra yaptırabilirsin.

Günaydın kızlar,2. iş günüm. Bakalım bugün neler bekliyor bizi.
Hayırlı olsun kolay gelsin. Nasıl da özlüyorsundur şimdi Allah'tan teknoloji ilerledi de istediğimizde görüntülü bile konuşabiliyoruz.
Ben İpek'i annemlere bırakıp bi yere gidince internetim sürekli açık oluyor bir sürü resim gönderiyorlar. Birkaç saatte bile özlüyor insan.. Allah kolaylık versin.

Kız hayırlı olsun ek gıda bizde başladık ama bizim dr yumurta demedi havuç patates ıspanak kabak bal kabağı pırasa elma rtmut yoğurt tarhana corbası ve yayla corbası ben daha dün başladım elmayla 3 gün kuralı olaak şekilde 1 dilim rendeliyp yedirdim azmı çokmu bilmilyorum 1 dilim alerji için sırayla deniycem sonra sebzeleri karıştırıcam haa birde zebzenin içine pirinç koybilirisim dedi tereyağı fındık kadar zayda zeytinyağı 1 tatlı kaşığı dedi gecede muhaallebi yarım çay bardağı

aynen aynenn.

Günaydın kızlar,2. iş günüm. Bakalım bugün neler bekliyor bizi.
hayırlı olsun burcu başlamışsın işe başta zor geliyorda alışıyor insan ama özlem hat safhada alpe sevindim annanaesi bakıyormuş ne güzel valla yeni işyer,nden haberde allah gönlüne göre versin canım

Geçmiş olsun canım kaça kadar çıktıki benim kızımın max 37.1 i görmüştü bişi yapmadım ince giydirmiştim sadece, banyo yasağı yoktu aşıdan sonra yaptırabilirsin.
Teşekkürler caNim.dijitalle 38 lerde gezdi.civaliyla 37.5 larda. Vücudundaki ateşi düşürdük allahın izniyle. Alnında ki duruyordu. Şurubu degistirince o da geçti .şimdi huzursuzluk var durup birden agliyor.tam bi uykuya dalamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…