Bazen bebekler meme reddi yapabiliyor
Bu aralar bende bundan muzdaribim
Gececek insallah, benim kizimda gun icinde meme reddiyapiyor, ac ve ac oldugi icin agliyo, ama memede tutmuyo, cok sukur gece elini emmeye baslayinca emziriyorum, aslinda gun icinde uyusa, uyudugu an acikirsa ve elini emerse o zaman emzirebilirim. Bu aralar surekli bir yaza girsek bu bebisler biraz daha buyuse diyorum. Surekli farkli sorunlar yasiyoruz. Uyumuyor, yok kakasi mukuslu, yok hiriltisi var, yok meme almiyor. En kotusu de meme almamasi, memeyle herseyi atlatmasi daha kolay. Rabbim bizlere saglikli bir sekilde bebislerimizi emzirmeyi nasip etsin
Bu meme reddi yordu beni ya.
6 saat emmezse mi uyumayan çocuk.
Ne zaman isteyecek diye bekledim, 6 saat sonra aklına geldi.
Hadi o neyse, huysuzluk yapmamıştı.
Uykudan ölüp bitiyor, aç olduğunu da biliyorum, ama ne emiyor ne uyuyor.
Amin, huzurla emzirebilmek istiyorum, ne keyifliydi.
Allah yardımcın olsun senin de.
Pirinç tok tutsun diye ama zorunlu değil biz tadımlıkla başladık sadece sbezeleri tek haşlayıp 3 gün kuralına uyuyoruz alerji yapacakmı diye havucsa havuc sadece tadımlık bitincede yani sebzeler yoğurt yapıcam en son muahllebi sonrada karıştırarak çorba falan işte buda 45 günü bulur sanırım:) bugün havuctayız bakalım
Ben 3 gün kuralı falan bakmamıştım :)
Ama havuç alerji yapmıştı mesela bi daha vermedim, yoğurdu devam ettim.
Şimdi onu da bıraktım.
Acelem yok ya blw'ye dönerim belki, sütüm yetsin yeter ki.
merhaba agustos anneleri . benim bebegim son üç gündür her gece saat bası aglayarak uyanıyor emmeden yatmıyor . diş mi cıkarıyor diyoruz acaba .aanızda öyle olan varmı
2 veya 3 gün yaptı benimki öyle.
Saatte, yarım saatte, 15 dakikada kalktı.
Diş falan da gelmedi.
Geçicidir inşallah.
Diğer ihtimal doymuyor olabilir, benimki buydu sanırım.
Belki susuyor olabilir.