- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler caNim.dijitalle 38 lerde gezdi.civaliyla 37.5 larda. Vücudundaki ateşi düşürdük allahın izniyle. Alnında ki duruyordu. Şurubu degistirince o da geçti .şimdi huzursuzluk var durup birden agliyor.tam bi uykuya dalamiyor.Geçmiş olsun canım kaça kadar çıktıki benim kızımın max 37.1 i görmüştü bişi yapmadım ince giydirmiştim sadece, banyo yasağı yoktu aşıdan sonra yaptırabilirsin.
Annisler oğlum aşı sonrasi ateslendi dua edin tez düşsün.şimdi sadece alnında kaldı gibi.banyo da yaptırmadim.bilemedim.aşı sonrası yaptiriyormuyduk. 4.ay asisi[/QUOinşalalh düşer kuzum ateşi
Canim hosgeldin. Adini tam olarak bilmiyorum ama gogus ucu koruyucusu sanirim, onlari takarak emzirsen bebisin en azindan biberonla iciyor zanneder. Ben hastanede ilk gunlerde takmistim, gayet pratik bir sey. Bunu yaparkende ten temasina alisir ve zamanla belki sadece memeyi alir. Emzirirken los ve sessiz ortamda( belki bir ninniyle) ten temasi icin bebiside biraz soyman etkili olacaktir. İnsallah ise yararkızlar Merhaba ben hamilelik döneminde takip edebiliyodum burayı ağustos 18de 2130gr doğdu berrağım.15 gün küvezde kaldık. orda biberona alıştığımız için emmiyor 5 aydır sütümü sağıyorum günde 6 kere yarım saat sürüyor her Sağım.artık büyüyo oyun istiyo ilgi istiyo doğal olarak.yoruldum göğüs uçları yarıklar içinde ama emmiyor kesinlikle alıştırma için ilk zamanlar uğraştım tek aç bırakamadım zaten kilosu yüzünden doktorla gram hesabı yapıyoruz. sütüm de fena değil sadece sağmama rağmen 750cc geliyo. yardım istiyorum fikri olan var mı ne yapmam lazım memeyi görünce tiksinç bişey gibi öğürüyor.meme uçlarını da almıyor zaten biberonu emziği bile tek tip almıyor başka şeyleri uzun oldu helal edin hakkınızı
Merhaba cnm, malesef büyük bir hızla dökülmeye devam ediyor, ve bi çare bulamıyorum artık takmıyorum gibi topluyorum tepemde. Sanki önlerden başladı azıcık çıkmayanıma bekliyorum inş eski haline dönernazeninim merhaba. Saçların dökülüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hala devam ediyor mu? Ben böyle bir dökülme görmedim benim de felaket dökülüyor kel kalmaktan korkmuyorum. Yanlar dipler iyice açıldı. ÇOOOK gür saçlarım vardı. 2 tel saç kaldı saçımda. Jinekoloğuma söyledim emzirme döneminde normaldir dedi mulyivitamin verdi. 3 haftadır kullanıyorum pek fark yok. Kan testinde bişey çıkmadı. Üzülerek çoook kısa kestireceğim Umarım senin düzelmiştir. Bi arkadaşımın da dökülmüş emzirirken sonra çıkıyo yenileri dedi
Gece uykusuna geç geçmesi harici düzeldi canım. bluetweety fatosum un dediği gibi uğraştım 1 ay yatır kaldır ile. Şimdi kendisi uyuyor yatağa koyunca. Ağlarsa alıyorum konuşup sevip sakinleşince tekrar yatırıyorum.
Hahahahhaa aynen ya. Öldü kulağım. Bir de yüksek sesli ki sıpa.
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyüsün. Zaten 5 aydır sağıp vermişsin yakında ek gıdaya da geçicek tabii ki ana gıdası anne sütü (yoksa formül süt) olucak ama eskisi kadar sürekli karnı acıkmayacak şimdi 2 saatteyse 4 saatlere çıkacak. 5 aydır alışmış olduğu bişey var ve bunu değiştirmek kolay olmaz memeyle maalesef ki hiç tanışmamış ve sen her teklif ettiğinde ısrarla reddediyorsa kendini de bebeğini de üzme sıkma canını tatlım. Ama haklısın emse keşke diyorsun o zaman ben de meme uçlarını tavsiye edicem bi arkadaş ta aynı öneride bulunmuş. Denedin mi bilmiyorum ama bir de meme ucu takarak denesen?kızlar Merhaba ben hamilelik döneminde takip edebiliyodum burayı ağustos 18de 2130gr doğdu berrağım.15 gün küvezde kaldık. orda biberona alıştığımız için emmiyor 5 aydır sütümü sağıyorum günde 6 kere yarım saat sürüyor her Sağım.artık büyüyo oyun istiyo ilgi istiyo doğal olarak.yoruldum göğüs uçları yarıklar içinde ama emmiyor kesinlikle alıştırma için ilk zamanlar uğraştım tek aç bırakamadım zaten kilosu yüzünden doktorla gram hesabı yapıyoruz. sütüm de fena değil sadece sağmama rağmen 750cc geliyo. yardım istiyorum fikri olan var mı ne yapmam lazım memeyi görünce tiksinç bişey gibi öğürüyor.meme uçlarını da almıyor zaten biberonu emziği bile tek tip almıyor başka şeyleri uzun oldu helal edin hakkınızı
Canım dökülmesi çok normal. Sonradan zaman içinde dökülmesi duracak..yani normal boyutta dökülecek ve saçların eski halini alacak. Yani bende öyle olmuştu. Tabi dökülürken insanın psikolojisi biraz bozuluyornazeninim merhaba. Saçların dökülüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hala devam ediyor mu? Ben böyle bir dökülme görmedim benim de felaket dökülüyor kel kalmaktan korkmuyorum. Yanlar dipler iyice açıldı. ÇOOOK gür saçlarım vardı. 2 tel saç kaldı saçımda. Jinekoloğuma söyledim emzirme döneminde normaldir dedi mulyivitamin verdi. 3 haftadır kullanıyorum pek fark yok. Kan testinde bişey çıkmadı. Üzülerek çoook kısa kestireceğim Umarım senin düzelmiştir. Bi arkadaşımın da dökülmüş emzirirken sonra çıkıyo yenileri dedi
Kesinlikle ikea antilop mama sandalyesi veya ona benzer basit bir şey al derim!! Hem ekonomik hem temizliği kolay! Ben ilk oğluma hevesle chicco teferruatlı bişe aldım;pişmanım! Kendi yemeye başlayınca döküyor saçıyor her öğünde örtüsünü söküp yıkayamıyorsun..temizlemesi zaman alıyor ve sorun oluyor.Kizlar mama sandelyesi aldiniz mi, aldiysaniz hangi modeli aldiniz
Ayrica bu aralar bebisler icin aldiginiz farkli oyuncaklar var mi
Birde yaptiginiz farkli oyun, aktivite yada gelisimine katkida bulunabilecegini dusundugunuz bir etkinliginiz var mi
Kesinlikle basit kolay temizlenen bir şey al derim! Yukarıdaki yoruma da yazdım :)Kizlar mama saldalyelwrini basit birsry mi almayi dusunuyorsunuz. Yoksa teferruatli birsey mi. Ben karar veremedim.bir turlu
yok canım olmuyo kaç tane aldım hiç birini tutmuyo öğürüyo duruyo öyleCanim hosgeldin. Adini tam olarak bilmiyorum ama gogus ucu koruyucusu sanirim, onlari takarak emzirsen bebisin en azindan biberonla iciyor zanneder. Ben hastanede ilk gunlerde takmistim, gayet pratik bir sey. Bunu yaparkende ten temasina alisir ve zamanla belki sadece memeyi alir. Emzirirken los ve sessiz ortamda( belki bir ninniyle) ten temasi icin bebiside biraz soyman etkili olacaktir. İnsallah ise yarar
denedim canım denemem mi kaç farklı markanın aldım hemde ama tık yok emse uzun süre süt almış olcak 2 sene nasıl süt sağcam diye düşünüyorum sağma sayısını azaltsam sütüm gidebilir bu sefer de bilemiyorum işteCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyüsün. Zaten 5 aydır sağıp vermişsin yakında ek gıdaya da geçicek tabii ki ana gıdası anne sütü (yoksa formül süt) olucak ama eskisi kadar sürekli karnı acıkmayacak şimdi 2 saatteyse 4 saatlere çıkacak. 5 aydır alışmış olduğu bişey var ve bunu değiştirmek kolay olmaz memeyle maalesef ki hiç tanışmamış ve sen her teklif ettiğinde ısrarla reddediyorsa kendini de bebeğini de üzme sıkma canını tatlım. Ama haklısın emse keşke diyorsun o zaman ben de meme uçlarını tavsiye edicem bi arkadaş ta aynı öneride bulunmuş. Denedin mi bilmiyorum ama bir de meme ucu takarak denesen?
kelebek.hill İyiyiz cnm sen nasılsın napıyosun , buluşmadan sonra konuşamadık doğru düzgün açıkcası müsait oldun mu bilemedim hami bazı durumlar olmuştu ya , inşmyoluna girmiştir herşey, Begüm tatlısı nasıl
Canimin ici bayadir bakmıyorum buraya biz iyiyiz sen nasilsin napiyorsun :) begum sevdimi yeni tatlari lop lop et olsun sifa olsun kuzuma :)Galiba anneler ise basliyor buralar bosaliyorr...
Selam hanimlarr nasilsinizzz?? Kuzular nasill??
tugbayhan @cetrina nazeninim @ErdeminE @mertur ve butun guzel anneler nerdelerrr??
Biz kizimla sebze corbasina devam ediyoruz bi kac gune menumuze bir de yogurt eklicez. Hep memede uyuyan pamugumu emzikle uyutmaya calisiyorum bu aralar cunku ben de ise basladigimda cok zorlanacak kuzum benle alissin bazi seylere. Oyle uyku egitimi falan vazgectm cok agliyor bir yasinda kadar ya da daha buyuk bilemiyorm tekrar uyky egitimi gerekirse denerim simdilik ben ugrasayim oyle uyusun pamugum
Canim facede emziren anneler var oraya yazsan yardımcı olurlar. Bir de silikon göğüs ucu ile dene emzirmeyi. Ayrıca pes etme 14. Ayda kendiliğinden emmeye başlayan var. Parfüm duş jeli vs kokusu da hoşuna gitmiyor olabilir. Bir süre sırf su ile yıka vücudunu.kızlar Merhaba ben hamilelik döneminde takip edebiliyodum burayı ağustos 18de 2130gr doğdu berrağım.15 gün küvezde kaldık. orda biberona alıştığımız için emmiyor 5 aydır sütümü sağıyorum günde 6 kere yarım saat sürüyor her Sağım.artık büyüyo oyun istiyo ilgi istiyo doğal olarak.yoruldum göğüs uçları yarıklar içinde ama emmiyor kesinlikle alıştırma için ilk zamanlar uğraştım tek aç bırakamadım zaten kilosu yüzünden doktorla gram hesabı yapıyoruz. sütüm de fena değil sadece sağmama rağmen 750cc geliyo. yardım istiyorum fikri olan var mı ne yapmam lazım memeyi görünce tiksinç bişey gibi öğürüyor.meme uçlarını da almıyor zaten biberonu emziği bile tek tip almıyor başka şeyleri uzun oldu helal edin hakkınızı
Canimin ici bayadir bakmıyorum buraya biz iyiyiz sen nasilsin napiyorsun :) begum sevdimi yeni tatlari lop lop et olsun sifa olsun kuzuma :)
Buyuyoruz iste ya cok sukur 10 gun sonra yavastan oturtmaya baslicam 5ay olunca tam. 6da da ek gidaya baslicam kismetse :)
Canım kesinlikle mamayı vermeye devam etme,evet en başta tepki vermiyor,ama daha siddetli biralerjenle karşılaşınca ona yakın olan herşeye tepki gösteriyor,aynısı oldu bizdede,alerjen mama kullanıyoruz,bir an önce doktora git sanada rapor çıkarsın. Süt ürünlerine alerjen büyük ihtimalle.Merhaba kızlar. Biz döndük Van'a. Ankara her anlamda zorladı bizi. Babam canım babam mekanı cennet olsun. Çok çok acı Rabbim yaşatmasın kimseye. Rabbim önce anneme sonra bizlere sabırlar versin. Ama insan dönüyor işte hayata çekiyor birşeyler bizi hayatın içine. Orda tüm kardeşler destek olduk birbirimize ama şimdi tek başıma kaldım burda. Başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim geri dönüp etiketleyemedim.
Kızlar bize doktor burda sütün beslemiyo demişti ya bende biberona alıştırmaya çalıştım ama olmadı. Hipp'in sütlü elmalı kaşık mamasını kullandım kızıma. Kaşıkla verdikçe ağzının kenarı kızardı bende kaşıktan tahriş oldu heralde siye düşündüm. Önce yediğini hep kustu ben bir hafta önce başladığımız için alerjiden şüphelenmedim. Ertesi gün tekrar yediğinin hepsini kustu. Sonra ensesinde bi kuzarıklık fark ettim etiketten heralde dedim. Sonra yüzü bacakları vücudu hep ürtiker oldu. Acile götürdük. Mamaya bi hafta önce başladık böyle de bişey olmadı ya orda kıyafetlerini granül sabunla yıkadık ondan heralde dedim iğne falan yaptılar geçti sonra. Kıyafetlerini arap sabunuyla yıkadık tekrar. Ertesi gün dışarı çıkmam gerekti ablam tekrar mamadan verdi 3 kaşık falan sonra kulakları ensesi biraz yine kabardı. Anladım ki yediği mamadan. Bi hafta sonra da olsa alerji ortaya çıkabiliyomuş demekki.
Şimdi hipp1 numara mamasından hazırladım verdin yine ağzını kenarı,kulaklarının arkası kızardı. Ama ilk 2 ay bu mamayı kızım kullanmıştı,günde 3-4 sefer. Hiç ilk aylarda alerji olmayıpta sonradan olur mu? Anlayamadım.
Sizde nasıl ortaya çıktı? Çocuk doktoruna mı gitmemiz lazım bunun için yoksa bi alerji polikliniğine mi?Canım kesinlikle mamayı vermeye devam etme,evet en başta tepki vermiyor,ama daha siddetli biralerjenle karşılaşınca ona yakın olan herşeye tepki gösteriyor,aynısı oldu bizdede,alerjen mama kullanıyoruz,bir an önce doktora git sanada rapor çıkarsın. Süt ürünlerine alerjen büyük ihtimalle.