2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Slm cnm. Umarım iyisindir. Ben günde 5 kez sağıyorum ve toplamda 350-400 cc çıkıyor(sütüm çok az benim). 350-400 cc de mama yiyor benimki. Yani seninki ile yaklaşık aynı :) 4 ay 22 günlük benimki 64 cm 6500gr şimdi. Yani bence fena sayılmaz. Bu arada cnm ne zamandan beri günde 3 kez sağıyorsun , çok az değil mi 3 kez sağma. Ben 5 kez sağdığım halde millet aç sağıyorsun diyo. Hiç meme tutmuyor mu senin ki? Benimki artık ağzına bile almıyor

Kizlar mama saldalyelwrini basit birsry mi almayi dusunuyorsunuz. Yoksa teferruatli birsey mi. Ben karar veremedim.bir turlu
Slm cnm nslsn. Umarım bebiş iyidir. Geçenlerde etiketlerdim seni görmedin sanırım cvp yazmadın :) bu arada bende mama sandalyesi bakıyorum :)

Benim 4 ay 22 günlük 15 gündür inek sütü mayalayip yoğurt yapıp veriyorum. Sadece yoğurt başkada bişey vermedim daha :) günde yarım çay bardağı

Selam kızlar nasilsiniz? Çok geçmişe gidemedim ama herkeste aynı gündem var galiba ek gıda :)
Ya bir ay önce çok heyecanlıydım şimdi biraz korku var nasıl başlıycak nasıl olacak diye.Meyve degdirdim diline birazcık.Elma suyu verdim bu iki kere çok azı kadar Erken başlamak da istemiyorum geç kalmak da istemiyorum ortası da bugünler gibiYogurt mayalayip yoğurtla baslayalim dedim artık.
Mama sandalyesi düşüncesindeyim ben de ikaninki cok hesaplı,pratik o açıdan sevdim ama sanki küçücük ya.Arkadasta vardı minderliydi oturttum3_5 dk ama çok da durmadı acitti mı acaba rahat mı değil dedim.Ayaklarinin girme yeri de küçük sığar mı oraya 1 yaşında bilemedim .Diğerleri de ne pahalı ya.200- 300 lira bi sandalye.Ortasi da yok
Bu arada bizde de başladı çığlıklar,dudakları büzmeler,saç çekmeleri.Ama hala dönmüyor ,bi bizim oğlan tembel herhalde

A.s canim. Farketmemisimfr. Iyiz olye ugrasyoriz yavru kusla. Sen nasisin

MinikPiranha İnşaAllah canım, ilk başta kırkı çıksın düzelir dedim sonra 3ay şimdi de 6 ayı bekliyorum. İnşaAllah düzeliriz.
Bi şeyler tattırmaya başladım bende. Ama nasıl öğün haline getireceğiz bilmiyorum. Bebek kendi mi belirleyecek ne kadar yiyeceğini ki?

Ben ikea dan alacağım minderle falan 80 tlye geliyor. Bebeğim büyürken diye bir uygulama var videolu gösteriyor bebek gelişimi için tüm etkinlikleri.
Ben aldım minderi şişmeli ,bebişe göre şişirip indirebiliyorsun.Tam şişik haliyle benim bebe zor sığıyor Özellikle blw düşünenlere böyle bişey şart temizliği kolay çünkü.
Neva sürekli çığlık atıyor ya var mı aynı durumda olan? Canı yandığı için değil de oyun gibi.
Benimki de sürekli çığlık atıyor,oyun yapıyor sıpa

Merhabaa nerelerdeydin sen hiiiç girmedin nerdeyse doğumdan sonra:) ben alacağım bu aralar mama dandalyesini. Ek gıdaya geçtik ama bizimle beraber değil de pusetindeyken ya da emİrme minderinde otururken yediriyorum

Hmm pusetindeyken mantikli .çok yoğun geçiyor günler iki kizla .büyük çok ilgi istiyor.kisksncligini boyle belli ediyor sanki.kardeşine hic vuruyor seviyor onu.ama hep kendileriyle ilgilenilsin istiyor.biz de tasinacagiz ankara ici oyuzden ev de çok yoğunluk var .şuan ayagimda sallarken msj yaziyorum.benim kiz anca bu saatte uyuyor .halbuki gündüz uyumadi 10 ar dk kadar anca bikac sefer.boyle benim kiz.pertim cikti iki saat fon utuledim .anne olmak zormus zor .bi de calissaymisim çok dirdirci bi kadin olurmusum herhalde..

La Lune merhaba canım. Sizin uykular ne alemde düzeldi mi?
Gece uykusuna geç geçmesi harici düzeldi canım. bluetweety fatosum un dediği gibi uğraştım 1 ay yatır kaldır ile. Şimdi kendisi uyuyor yatağa koyunca. Ağlarsa alıyorum konuşup sevip sakinleşince tekrar yatırıyorum.
Deniz de öyle canım, bazen kedi gibi bazen aslan
Hahahahhaa aynen ya. Öldü kulağım. Bir de yüksek sesli ki sıpa.

Uygulamanın ismi tam olarak bu mu canım?
Büyüyen bebek canım ya. Nasıl bir kafa ile yazdıysam kusura bakmayın.
Buyuyen bebek olabilir
Onda da ayina uygun bilgiler var
La lune diyince baktim ve bunu buldum
Hay yasa canım aynen.
Once tesadufen cikariyorlar, sonra kendi sesi oldugunu farkedince farkli tonlamalara geciyorlar, benim kizim bazen yapiyor, ama cok sirin oluyor birde mutlu oluyorlar
Ay evet çok mutlu oluyor. Demek geçici bir dönem.
Hayırlı olsun yeni işin canım. Annen mi bakacak?

Temvel sipaymis seninki :) evet canm mama sandalyleri azcik pahali ama bebeklerin neyi ucuz zaten. Bu olay tercih meselesi biraz..
Ek gidaya bizim doktor da sebze corbasi ve yogurtla baslama tarafi. Sevze corbasi da yapabilirsin once.

Allh kolaylik versn ilkhaftaniz zor gecer sanirm ama alisirsinz zamanla yapcak bi sey yokkii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…