- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Hoşbuldum canım. Senin ve ailenin de yeni yılınızı kutlarız. Yeni eviniz, şehriniz hayırlı olsun. İşlerin kolay gelsin. Benim Güneş Su'yum mızmız bir Bebek olduğundan çok uğrayamıyorum siteye. Aklım hep sizde amaÇok sağolun teyzoşları:)
Tavşanı ankaradan bir arkadaşım hediye etti kendisi yapıp satıyor 30 tlye Sevda çıldırıyor, kulağını bacağını her yerini ayrı kemiriyor çok sevdi arkadaşını:)
Kvalidem bizimle geldi o sevdaya bakıyor benle eşim evi halletmeye çalıöıyoruz, yardımcı kadın tutturmadı kvalidem biz halledemiyor muyuz diye ama sevdaya bile çoğu zaman bakamıyor ağlıyor deyip hop yine kucağıma.
Ev göründüğ kadar temiz değilmiş, duşakabinin bile her cm2 sini cifle telledim rengi gri değil beyazmış o çıktı ortaya
Tabi bu kadar yoğunlukta ağzım yüzüm patladı grip oldum belim kopuyor.
Yine de her şey yolunda çok şükür. Evim palandöken kayak metkeZine çok yakın,gelirseniz misafirim olun:)
Öpüyorum siZleri ve minnaklarınızı. Yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah
@anakh0180mavidenizbebegim tekrar hoş geldiniz kızlar ne zamandır yoktunuz :)
Annemlerdeyim cnm evet. Güle güle kullansın kuzucuk. Iyi gidiyor sadece benim kızın düzeni bozuldu sadece biraz 17.hafta atagindayiz cok fena geçiyor. Aksam uykusuna geçemiyor bir türlü. Gece saat başı ayaktayizonun dışında iyi şimdilik bakalim çarşamba eşim gelecek kvlere gecicez umarim orada da iyi olur. Ayy bende alsam mi tiny love bilemedim bak şimdi. Yapraklari yumuşak mi agzina aldiginda acitmiyor dimi? Bizimkide fisher pricesi diş kasiyici olarak kullanıyor. Hışır hışır değil ama yumuşak ağzına alıyor sürekli :) tinu love olanı ne kadara aldınız canim bide nereden aldiniz? Ben de görüp almak istiyorum da?
evet canım öyle oldu benimki birazcık evde tel ile giriyorum ama zor geliyor bana yorum yapmak işe başlayınca buraya gelmem daha kolay oldu bi de benim çocuk beni görünce hep kucak istiyor oyun istiyor annemlere maşaAllah gayat sakin bana nazlı tel ile uğraşmaya vaktim kalmıorCanım doğum dan sonra kayboldun valla :) işe başladın demek nasıl zor oldu mu alışmak
Biz de atak zamanı ablamdaydık canım çıkmıştı.
Yanında birilerinin olması çok güzel ama insan felaket şekilde evini arıyor.
Mothercare'de buldum bi tek, 50ye aldık canım.
Yok öyle acıtacak bir şey değil, yumuşak.
Ama neden ilgisini çekmedi bilmiyorum, fazla renkli olduğu için mi acaba.
Az renkli bi şeyler mi alsam diyorum ben de.
Canım benimmm bu geciş süreci cok zor olcak bebiş içinde senn içinde kim bakcak kuzuna ? Memede mi uyuyorduuMutlu yillar kizlar. Ben yarin ise basliyorum yarim gun olucak ama yinede cok mutsuzum icin parcalaniyor. Kalbim aciyor. Is yerim yakin olsa bi derdnde kosup gelebilck olsam bukdr uzulmem ama otobusle 1saate yakin suruyor. Offff ise baslayan var mi icimi rahatlatin nasil gecio puf nokta bisiler deyin... bu arada bnm kız anne bağımlısı. Emzik mama anne sutu olmayan biberon almio. Kasikla bi mama var onu yiyo ama uyumak icin yine beni istio. Napicam cok aglar mi kuser mi bana. 5ayligiz su anda...
Maşallah size mutlu yıllar canımmBu da benim küçüm güzel ailem kızlar, her ne kadar kötü haberle başlamış olsak da yeni tılın milletimize sonzur huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle...
Tatlımm cevaplıyorum evet :))Kızlar nerelerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bebeler çok yoruyor değil mi
Allah yardımcın olsun canım.hayalimsin1 canım benşm nasılsın giremiyorum cok :/
MinikPiranha bebeğim hayırlınolsun yeni ev yeni düzen yeni hayat inş mutluluk huzurla dolar eviniz aşk yuvanız
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inş
Keşke temizlikci geleymiş yaa dediğin gibi iki bakıyorlar sonra gene bize veriolar bebeleri kadın bi günde temizler gecerdi :/
kelebek.hill canımm nasılsın ne var ne yokk B Began tatlım geçmiş olsun kızçelerine inş evinizden bi an önce cıkar hastalıkk@yapayalniz1 bebeğim sen nasılsın kuzu nasıl??
Hepinizi çook öpüyorum etiiketleyemedikletimide
Enes biliosnz pek gazlıydı şşimdide aşırı hareketli ve diş damak mahvediyor kuzumu cığlıkcığşığa falanboğuşup yuvarlanıp gidiyoruz :))
hayalimsin1 canım benşm nasılsın giremiyorum cok :/
MinikPiranha bebeğim hayırlınolsun yeni ev yeni düzen yeni hayat inş mutluluk huzurla dolar eviniz aşk yuvanız
Keşke temizlikci geleymiş yaa dediğin gibi iki bakıyorlar sonra gene bize veriolar bebeleri kadın bi günde temizler gecerdi :/
kelebek.hill canımm nasılsın ne var ne yokk B Began tatlım geçmiş olsun kızçelerine inş evinizden bi an önce cıkar hastalıkk@yapayalniz1 bebeğim sen nasılsın kuzu nasıl??
Enes biliosnz pek gazlıydı şşimdide aşırı hareketli ve diş damak mahvediyor kuzumu cığlıkcığşığa falanboğuşup yuvarlanıp gidiyoruz :))
hayalimsin1 canım benşm nasılsın giremiyorum cok :/
Bende persembe gunu esimle cikacagim bakayim bulabilirsem alayim :) bence daha ufaklari icindir 6 aylik olunca oturup daha guzel oynarlar bence. Daha az renkli ne olabilir ki ilk kartlarim var siyah beyaz kırmızı onlardan alabilirsin ama onlari eline vermeden bakmasini sağlamak lazimmis. Aynen canim kendi evimi felaket derecede özledim insanin kendi düzeni gibi olmuyor bide ben alismisim uzakta olmaya simdi annem babam herseyi elestiriyorlar. Tv izletmeyin diyorum nolcak biz de izlettik diyorlar ev cok sıcak olmasin diyorum ( sobali ev ) kucagindaki bebek farkinda misin diyorlar :) bunaldim o yuzden biraz. Ilk geldigimizde o kadar sicakti ki elifin koltuk alti pisik olmustu az bisey düşün. Cok zor valla en iyisi yalniz olmak
İyim çok şükür canım uykusuzluğa falan alıştım sorma yaa enes 8 kg oldu kucakta tutulmuyor vallahii damaklar mahvediyo dün çok fena ağladı öeselaCanimm iyiyz sagoll valla benm de bel kol kopmaya devam biz de biraz hareketliyiz masallahh
Sen nasilain canm ne var ne yokk?? Enesle yuvarlanmaya devam tabii...
Tatlımm cevaplıyorum evet :))
Bayadır giremiyorum fotumları tek tek okuyamıyorum gerçekten enes uyur uyumaz iş güc yenek koşturuyorum uyumadığı zamanlarda da oyunlar bakımlar falan sen nasılsın bebişin nasıll??
Canım hatırladığn için cok sağol eniştem hastanede hala iyi ama kötü giden bişey yok şükürBiz de istanbuldayiz cnm annemlerdeyiz. Düzen falan kalmadi tam da 17.hafta atagi burada yakaladi bizigerçekten çok zormuş gece uyumuyor bir türlü. Uyuyunca da saat başı ayaktayiz zombi gibi dolasiyorum ortalikta. Onun dışında ikimizde iyiyiz çok şükür :) ayy kiyamam ya damak kasima derdi bizde de var diş kasiyicisini ısırıp öyle bir cekiyor ki nasil kasiniyorsa artik. Enescikte iyi herhalde. Çok yoruluyor insan ama annelik böyleymiş demekki ne kadarda yorgun olsan enerjin oluyor kuzucuklarla oynamaya eğlenmeye. Rabbim hepimize güç versin de kuzucuklari sağlıkla buyutelim :) enisten nasil oldu bu arada? Iyidir umarim
Heheheh sıpa yaaa enes valla şimdiden parmagında oynatıo bizi çığlıkları meşhur bi yalancı cığlıkları var bide gerçek hoşuna gidio galiba çığlık atmak ama bnm kulak zarlarımı patlatıyooooAynı canım valla hiç durmuyor bebiş. klavyeyı de bozdu salyaları akıtarak
Canım hatırladığn için cok sağol eniştem hastanede hala iyi ama kötü giden bişey yok şükür
Tatlım belki ortam değişikliğide etkiliyordur bide insan yalnız olunca daha rahat oluyor kendi evindeyken baş edebilşosun zor valla bi de kv lere gidicen galiba :/ gercekten artık cok daha sevimliler o gülüşler işveler cilveler beni bitiriyo tüm uykusuzluk gidiyor :))
İi bari bitmiş az kalmış canm orda ne kadar kalcaksınız ?? İnş sakinler bebitonAynen canım kvlere gidicem dahaama çarşamba eşim gelecek o zaman daha rahat olucam çok şükür 10 gündür eşim yok özledim onuda. Kvlerde bakalim nasil sacmaliklar olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?