2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hoşbuldum canım. Senin ve ailenin de yeni yılınızı kutlarız. Yeni eviniz, şehriniz hayırlı olsun. İşlerin kolay gelsin. Benim Güneş Su'yum mızmız bir Bebek olduğundan çok uğrayamıyorum siteye. Aklım hep sizde ama Okuyup çıkıyorum bazen. Ev işlerimi bile yapamıyorum. Evi b.k götürüyor çoğu kez. Bunalımlardayım ama dağınıklığa bile alışıyormuş insan . Öncelik Bebek oluyor çünkü. Ne yapalım zor zamanın çoğu gitti azı kaldı. Bir an önce büyüse de işe girsem diyorum. Sonra da kızımla doya doya vakit geçireyim diyorum. Herşeye rağmen iyi ki doğurmuşum diyorum. Bir gülücüğü herşeye bedel seni ve Sevda'yı öpüyorum kızımla

Biz de atak zamanı ablamdaydık canım çıkmıştı.
Yanında birilerinin olması çok güzel ama insan felaket şekilde evini arıyor.

Mothercare'de buldum bi tek, 50ye aldık canım.
Yok öyle acıtacak bir şey değil, yumuşak.
Ama neden ilgisini çekmedi bilmiyorum, fazla renkli olduğu için mi acaba.
Az renkli bi şeyler mi alsam diyorum ben de.

Canım doğum dan sonra kayboldun valla :) işe başladın demek nasıl zor oldu mu alışmak
evet canım öyle oldu benimki birazcık evde tel ile giriyorum ama zor geliyor bana yorum yapmak işe başlayınca buraya gelmem daha kolay oldu bi de benim çocuk beni görünce hep kucak istiyor oyun istiyor annemlere maşaAllah gayat sakin bana nazlı tel ile uğraşmaya vaktim kalmıor işe başlayalı 2 ay oldu yarım gün çalışıordum bugünden itibaren tam güne geçtim bebişimi özlüyorum ya iş yapasım gelmiyor hiç

Bende persembe gunu esimle cikacagim bakayim bulabilirsem alayim :) bence daha ufaklari icindir 6 aylik olunca oturup daha guzel oynarlar bence. Daha az renkli ne olabilir ki ilk kartlarim var siyah beyaz kırmızı onlardan alabilirsin ama onlari eline vermeden bakmasini sağlamak lazimmis. Aynen canim kendi evimi felaket derecede özledim insanin kendi düzeni gibi olmuyor bide ben alismisim uzakta olmaya simdi annem babam herseyi elestiriyorlar. Tv izletmeyin diyorum nolcak biz de izlettik diyorlar ev cok sıcak olmasin diyorum ( sobali ev ) kucagindaki bebek farkinda misin diyorlar :) bunaldim o yuzden biraz. Ilk geldigimizde o kadar sicakti ki elifin koltuk alti pisik olmustu az bisey düşün. Cok zor valla en iyisi yalniz olmak

Canım benimmm bu geciş süreci cok zor olcak bebiş içinde senn içinde kim bakcak kuzuna ? Memede mi uyuyorduu
Zamnla o da sende alışcaksın tatlımm sabretmk lazm biraz ilerisini düşün bnce şimdi daha kolay alışır büyüdkce insan hiç bırakamıyor

Kızlar nerelerdesiniz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bebeler çok yoruyor değil mi
Tatlımm cevaplıyorum evet :))
Bayadır giremiyorum fotumları tek tek okuyamıyorum gerçekten enes uyur uyumaz iş güc yenek koşturuyorum uyumadığı zamanlarda da oyunlar bakımlar falan sen nasılsın bebişin nasıll??

hayalimsin1 canım benşm nasılsın giremiyorum cok :/
MinikPiranha bebeğim hayırlınolsun yeni ev yeni düzen yeni hayat inş mutluluk huzurla dolar eviniz aşk yuvanız
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inş
Keşke temizlikci geleymiş yaa dediğin gibi iki bakıyorlar sonra gene bize veriolar bebeleri kadın bi günde temizler gecerdi :/
kelebek.hill canımm nasılsın ne var ne yokk B Began tatlım geçmiş olsun kızçelerine inş evinizden bi an önce cıkar hastalıkk@yapayalniz1 bebeğim sen nasılsın kuzu nasıl??
Hepinizi çook öpüyorum etiiketleyemedikletimide
Enes biliosnz pek gazlıydı şşimdide aşırı hareketli ve diş damak mahvediyor kuzumu cığlıkcığşığa falanboğuşup yuvarlanıp gidiyoruz :))

Allah yardımcın olsun canım.
kızlar atlattı şükür. eşimle ben rahatsızdık sırayla.

Biz de istanbuldayiz cnm annemlerdeyiz. Düzen falan kalmadi tam da 17.hafta atagi burada yakaladi bizi gerçekten çok zormuş gece uyumuyor bir türlü. Uyuyunca da saat başı ayaktayiz zombi gibi dolasiyorum ortalikta. Onun dışında ikimizde iyiyiz çok şükür :) ayy kiyamam ya damak kasima derdi bizde de var diş kasiyicisini ısırıp öyle bir cekiyor ki nasil kasiniyorsa artik. Enescikte iyi herhalde. Çok yoruluyor insan ama annelik böyleymiş demekki ne kadarda yorgun olsan enerjin oluyor kuzucuklarla oynamaya eğlenmeye. Rabbim hepimize güç versin de kuzucuklari sağlıkla buyutelim :) enisten nasil oldu bu arada? Iyidir umarim

Canimm iyiyz sagoll valla benm de bel kol kopmaya devam biz de biraz hareketliyiz masallahh
Sen nasilain canm ne var ne yokk?? Enesle yuvarlanmaya devam tabii...

İlk kartlarım bulsam alacaktım bulamadım.
Kargodan yana o kadar şanslıyız ki internetten alsam yaşında falan gelir, ona da bulaşmadım :)
Zaten bizimki gülen eşek oyuncağına cilveleniyor sadece, kitaba karta boğmayayım bari çocuğu :)

Müdahale çok boğuyor insanı.
Tamam yani zararını es geçsinler de her çocuğun düzeni ayrı ve bunu en iyi annesi bilir, buna bari ses etmese insanlar.

Canimm iyiyz sagoll valla benm de bel kol kopmaya devam biz de biraz hareketliyiz masallahh
Sen nasilain canm ne var ne yokk?? Enesle yuvarlanmaya devam tabii...
İyim çok şükür canım uykusuzluğa falan alıştım sorma yaa enes 8 kg oldu kucakta tutulmuyor vallahii damaklar mahvediyo dün çok fena ağladı öesela

Aynı canım valla hiç durmuyor bebiş . klavyeyı de bozdu salyaları akıtarak

Canım hatırladığn için cok sağol eniştem hastanede hala iyi ama kötü giden bişey yok şükür
Tatlım belki ortam değişikliğide etkiliyordur bide insan yalnız olunca daha rahat oluyor kendi evindeyken baş edebilşosun zor valla bi de kv lere gidicen galiba :/ gercekten artık cok daha sevimliler o gülüşler işveler cilveler beni bitiriyo tüm uykusuzluk gidiyor :))

Aynen canım kvlere gidicem daha ama çarşamba eşim gelecek o zaman daha rahat olucam çok şükür 10 gündür eşim yok özledim onuda. Kvlerde bakalim nasil sacmaliklar olacak :)

4.ay asimizi olduk
Kizim 3.400 le dogmustu, simdi 5.500
Doktorumuz ferrum kullan dedi
Normalde ilac oneren bir doktor degil
Mama verseydin demire gerek gormezdim ama anne sutu aldigi icin taklile gerek yok, demir kullan dedi, em iyiside ferrum dedi
Kullanmak icime sinmiyor ama kullancam galiba
Birdr istersen 6. Ayda pekmez veririsin, o zaman ferrum kullanmazsin, simdi kullan dedi, depolari 6 ay goturmez mi diye de sordum, 4 ay anca yeter dedi
KESKE TEK DOGRU OLSADA KAFAMIZ BU KADAR KARISMASA
Bana gore kilo alimi az ama doktor iyi dedi, mama falan da kullan demedi

Aynen canım kvlere gidicem daha ama çarşamba eşim gelecek o zaman daha rahat olucam çok şükür 10 gündür eşim yok özledim onuda. Kvlerde bakalim nasil sacmaliklar olacak :)
İi bari bitmiş az kalmış canm orda ne kadar kalcaksınız ?? İnş sakinler bebiton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…