2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
4 ayda 2kg mu aldı bana da az geldi canm biz 5 ay olduk hala kullanmıorum demir kafam cok karışık yaa :/

Aynen canım kvlere gidicem daha ama çarşamba eşim gelecek o zaman daha rahat olucam çok şükür 10 gündür eşim yok özledim onuda. Kvlerde bakalim nasil sacmaliklar olacak :)
Neresinde sin canım istanbul un belki buluşma ayarlardık :)

İyi akşamlar hanımlar. Mastit (süt kanallarında) iltihap problemi yaşayan var mı? Bu akşam sağ göğsümün bir bölgesinde sert bi şişlik oluştu. Ağrılı ve ateşli. Emzirirken fark ettim. Şu an bi dolgunduk, Ağrı ve sıcaklık hissi var. Maarif değilse bebeğimi emzirmek sorun olurmu ki. Şimdi sıcak duşa girip sağacağım. Yarın da dr a gideceğim

Bildiğim kadarıyla bol bol emzirmen lazım canım sağ da süt kanallarını boşaltmaya çalış süt çok beklediği için olmuş zaten

İyim çok şükür canım uykusuzluğa falan alıştım sorma yaa enes 8 kg oldu kucakta tutulmuyor vallahii damaklar mahvediyo dün çok fena ağladı öesela

4 ayda 2kg mu aldı bana da az geldi canm biz 5 ay olduk hala kullanmıorum demir kafam cok karışık yaa :/

Evet canm artık zorluyorlarre kucakta da.. en iyi kanguru oluyoronda da keyfi istemezse durmuyor hanimefendii. Biz de 7,5 u gecmisizdir yarin kontrolumuz bakalm.

Canm biz de 5 ay 3 gunluguz su an ama ben de henuz demire baslamadim icindekiler falan malum. Pekmezle devam ediyorm kan degerlerine bakilana dek de vermicem sanirim, yarin yine bi daha sorucam doktora da.

Buzla kompres yaparak geçirdim ben canım. Sürekli o memeyi ver. Ters emzirme de yapabilirsin. Geçmiş olsun.

goooody kaftankef sağolun kızlar. Bebeğimi koltuk altıma alarak ters emzirdim ve şişlik hemencecik indi. Çok az acı var. O da ikinci emzirmeye biter. Bebeğim bugün iştahsızdı az emdi ve meme başını tam olarak ağzına almamıştı. SANIRIM ondan oldu. Çok teşekkürler

Banada az geldi
Doktor, sorun yok dedi
Mama baslamak istemiyorum
O zaman anne sutude almaz
Aslinda kizim uyumuyor
Bence onun etkiside var
Uyusa daha cok kilo alirdi

Allahin isi iste
Biz onlara onlar bize muhtac
Emerse gecer insallah
Ters emmesinin faydasi cok
Birde gogsunu bosaltmasina ozen goster
Gecmis olsun

Allahin isi iste
Biz onlara onlar bize muhtac
Emerse gecer insallah
Ters emmesinin faydasi cok
Birde gogsunu bosaltmasina ozen goster
Gecmis olsun
Aynen Can'ım biz onlara onlar bize muhtaç. Bebeğime diyorum ki teşekkür ederim kızım beni iyileştirdin

Ben iki kere yaşadım canım bol bol emzirince açılıyor ben geçmediği için antibiyotik kullanmıştım mastitmolan göğsün sütü biraz daha tuzlu olurmuş bu nedenle bebeğin gögsünü reddetse bile sağarak boşaltman gerek göğsünü

Kızlar çok üzülüyorum. Demiştim ya bebeğim iki gündür çişini çok az yapıyor diye. Bgn doktora gittik gaita ve idrar tahlili istedi. Bekle Allah bekle saatlerce idrar bekledik. Doktora çıktım çiş yok yapmıyo o zaman sütün beslemiyodur kaşık mamaya geçiş yapabilirsin dedi. Doğmadan önce anne karnında böbreklerinde genişleme görmüşlerdi doğumca tekrar ultrason yapıldı yoktu öyle bişey doktora söyledim ultrason istedi,baktırdık orda da normal çıktı. İdrar kesesine de bakarmısınız dedim çok az dolu dedi. Bana da dank etti sonra bu çocuk doymuyo diye çünkü çabuk çiş yapsın diye hem emzirdim hem su verdim biraz. Sadece su kadar bi yer doluydu. Çok az bişey idrar yaptı labaratuara onu verdik iki gün sonra çıkacak.Bugün eve geldik kaka yaptı üç kere hepsi çok suluydu sonra ayırdına vardım ki bu çocuğun diğer kakaları da suluydu. İshal oldu heralde. Yarın gaita alabilirsem onu da tahlile yollucam. Allah'ım hem ishal olma korkusu hem sütüm yetmiyomuymuş iki gündür açmıydı bu çocuk korkusu yedi bitirdi beni mahvoldum bgn mama aldık hipp hem biberon hem kaşık maması. Kaşık mamasını biraz yedi ama biberonu öldür Allah tutmadı. Benim göğüslerde inadına dolmadı. Çıldırcam kaç saattir. Tutmuyo bu kız biberonu napcam ben ya. Babası aldı o biberon vermeye çalıştı onda da almadı. Uykusunda da almadı atıyor kendini geri yay gibi oluyor. Su veriyorum ishal olma durumuna karşılık. Napcam ben ya çok sıkıntılıyım aklıma bişey gelmiyor. Bebeğimin aç olma ihtimali ya da ishal ya da idrar yolu enfeksiyonu deli edecek beni. Bi ara sanki başka hiç bi çocuk hasta olmamış mı ne var bunda geçer diyorum ama nasıl geçecek. Ne etcem ben Allah'ım sen sıkıntıda olanların sıkıntısını gider kolaylık ver içinde bizlere de pooooffff

Canim cok dusunmemeye calis
Biz dusundukce hersey daha kotu oluyor
Surekli bebegim sana emanet Allahim de ve sonuclari bekle, belkide birsey yoktur, ki insallah da yoktur
Birde insan zaman gectikce yediklerine cok.dikkat etmiyor, aslinda emzirdigimiz surece cok dikkat etmeliyiz, bol bol sut artirici seyler yemeliyiz

Çok haklısın canım biliyorum ama uygulamak o kadar zor ki. Son günlerde de maşallah sütüm ne çok diye diye geziyodum evde kendimi kandırıyomuşum. Bebeğim beş dk kesintisiz emip bırakıyodu. Şimdi anlamaya çalışıyorum acaba sütüm mü yoktu acaba iştahsızdı da ondan mı böyle yapıyodu. En çok bu acabalar bitirecek beni
Geçen ay 350 gr almıştı bu ay 500 gr aldı. Kilo alıyo şükür ama az alıyo çok hareketli ondandır diyodum ne çok herşeye bişeye bağlamışım acaba kendimi mi kandırıyodum düşüncesi of ki ne of. Yine yine çok şükür yavrularımız Allah'a emanet valla hiç bişey bizden değilmiş

Canm şimdi bende çok vicdan azabı çektim.. Senin yazını okumuştum bebişim az çiş yapıyor falan yazını.. O zaman diyecektim sana bebeğin doymuyordur diye ana tam o ara başka bişeyler uğraşıyordum unuttum yazmayı... Çünkü doktorun bana öyle söylemişti.. Bizimki çok kaka yapıyordu bi ara bende korktum doktora çok kaka yapıyor ishal mi diye doktor korkma çiş önemli eğer çişini çok yapıyorsa ne kadar kaka yaparsa yapsın ishal değildir demişti... Haketen de öyleydi bezi hep çiş dolu oluyor ağır oluyor bebeğimin.. Ve ayda en az maşallah barekallah 1.300kilo alıyor hep... İlk zaman sütümüz gelmiyor ya o zaman doktorum bana aptamil mama önermişti bebekler onu daha çok seviyor hiç bebeğim beğenmemiştim onu alınca kusuyordu hep sonra aptamili çok sevmişti... Çok şükür kullanmıyoruz şimdi ama ilk on gün kullanmıştık sadece

Canım keşke mamayı alsa biberonu tutsa ama yok tutmuyor. Dünden beri kaşıkla verdim biberonla uğraştım yok bana mısın demedi. Sabah biraz kaşık maması yaptım oh ne güzel yedi diyordum son kaşıkta midesi kalktı olduğu gibi kustu. Benim memeler dünden beri yumuşak bu durumun verdiği streste var galiba. 5 lt su içtim dün çaylar çorbalar hariç. Bana mısın demiyor. Memeye uğramadan idrar kesesini dolduruyor. Çıldırcam artık ne yapacağımı şaştım. Eşimden eczaneden serum set al dedim mememe yakın takarım bi ucunu da mamaya artık öyle alırsa denerim. Bide mamayu değiştirsem alır mı acaba? Hipp kullanıyorum şimdi aptamil mi denesem ki?

Canm bizim bebeği hastanede hiç vardı ondan verdiler hiç sevmedi sonra doktorumuz aptamil önerdi o tatlıdır bebek sever dedi dediği gibi de hiç kusmadı onda..

Canm bir de bebeklerde arada iştahsızlık falan olurmuş... Kaşıkla vermeye devam et canm az az sık sık verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…