• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar benim kız iki üç gündür bezini hiç ıslatmıyor nerdeyse. Çok çok az ıslatıyor. Kakasını her gün yapıyor ama. Neden olabilir? Ev çok sıcak terliyor ondan mı ki? Su mu versem acaba? Valla çok canım sıkıldı napsam ki? Bir de su versem nasıl vercem kaynatıp mı?

Teşekkür ederim canım, çok sevindim sonuç almanıza inşallah tamamen düzelir. Sola tamamen cevirebiliyor. Ama uyurken sağ tercih ediyor hep, bir de dik tuttuğumuzda başı hafif sağa eğik duruyor.
İki gündür çok üstüne düştüm hep sol tarafa dönmesi için biraz duruş düzeldi gerçekten.
Şekil bozukluğu yok bence ben anlayabilir miyim yoksa daha detaylı mi bakılması gerekiyor doktor tarafından?
canım kasta kısalık olsa sola başını hiç çeviremez.az önce you tubeden baktım anlatan videolar var.benim yaptıklarım gibi.ama istersen bi dr git ultrason yapılsın.aklında kalmasın.eğer fizik tedaviye gidersen sana egzersizleri de gösterirler.zor değil zaten.umarım hemen sonuç alısın.

iyi akşamlar hanımlar
benim kızlar sırayla hastalanıyor. büyük ve küçük iyileşti. şimdi ortanca hasta.
büyük kız karda oynamak istedi. cümbür cemaat çıktık dışarı. bir rüzgar ve tipi var ki. ortanca ağladı biraz. ama iyi geldi sanki hepimize :)
evim sıcak evim diye şükrettik.
Gecmis olsun
Iyi yapmissin, cocuklar kari cok seviyo
Ve insanin evi gibisi yok gercekten

oyuncağı da sevda gibi pek tatlı :)
41 kere maşallah kuzuna :)
inşallah yeni yer yeni ev huzur mutluluk getirsin.

Ay supermis :KK70:

Ayda 500 gr dan az alsaydi gecen ay baslatcakti dedigin sebepten canm ama boyle sebepler yok. Gece uyanmalarimiz dengesiz yani bi az bi cok ama ondan da degil. Dedigim gibi doktorumuzun fikri :super:

Anladm canm sagol.
Oy pek tatli cikmis masallah kuzuya. :nazar: Saclarina bitiyorm senin kizin ya :nazar::KK200:

Maşallah maşallah senin kız da araba yolculuğunu seviyo anlaşılan. Canım en mantıklısı yanına bi yardımcı alsaydın. Erzurumlular da çok yardımsever bu arada abimlerde erzurum merkezde gelinde erzurum bölge hastanesinde hemşire. Çok çok memnunlar inşallah sizde memnun kalırsınız,yardım eden olur.

enem sevda kuşlu pek tatlı olmuş

Oyyy şaşmış bişeye ama neye? kuzum benim maaşallah sana. Canım çoook güzel bi değişim olsun size inşallah

Çok sağolun teyzoşları:)

Tavşanı ankaradan bir arkadaşım hediye etti kendisi yapıp satıyor 30 tlye Sevda çıldırıyor, kulağını bacağını her yerini ayrı kemiriyor çok sevdi arkadaşını:)

Kvalidem bizimle geldi o sevdaya bakıyor benle eşim evi halletmeye çalıöıyoruz, yardımcı kadın tutturmadı kvalidem biz halledemiyor muyuz diye ama sevdaya bile çoğu zaman bakamıyor ağlıyor deyip hop yine kucağıma.

Ev göründüğ kadar temiz değilmiş, duşakabinin bile her cm2 sini cifle telledim rengi gri değil beyazmış o çıktı ortaya :D

Tabi bu kadar yoğunlukta ağzım yüzüm patladı grip oldum belim kopuyor.

Yine de her şey yolunda çok şükür. Evim palandöken kayak metkeZine çok yakın,gelirseniz misafirim olun:)

Öpüyorum siZleri ve minnaklarınızı. Yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah

@anakh0180 mavidenizbebegim mavidenizbebegim tekrar hoş geldiniz kızlar ne zamandır yoktunuz :)

Günaydın kızlar, yeni yılınız mutlu, huzurlu geçer umarım.

MinikPiranha MinikPiranha yeni evin, yeni şehrin hayırlı olsun.
Keşke dinlemeyip temizliğe birini ayarlasaydın, yük sana binmiştir.
Geçmiş olsun.

Yeni yılın ilk haberi saldırı sanırım...
Artık söylenecek söz bile yok.
Kötü başladı ama Allah güzel günler göstersin ülkemize, dünyamıza.

Benim bıcırık nazar değmesin bu gece uyudu, iyileşiyor sanırım.
4 gün ömrümden 4 yıl götürdü resmen.
Bu arada memeyi bırakacak diye korktum zaten çok rahat emziremiyordum, burnu açıldıkça emmeye başladı şükür.

Bu hastalık bizi salladı.
Sesi gitti, öksürük derinleşecek diye korkuyorum.
İlaç kullanmadan ufak ufak hasta olması iyidir diyordum, çok iyiymiş gerçekten, çok memnun kaldık.

Bu arada görmüşsünüzdür belki e-bebek'te indirim falan filan bir şeyler var.
Playskool %31 indirimli hatta bazı ürünlerde daha fazla indirim var.
İnternette yakın fiyatlar var aslında ama mağazadan almak daha kolay geliyor.

İlk arabam aldık, bilmiyorum kullanışlı mı, yürüteç gibi bırakıp gidemiyorsun ama daha faydalı olduğu kesin.

Geçen gün de yine playskool'un renkli kulelerini almıştık, 25 liraydı.
İnternet fiyatı 100 lira civarı.

Bi deee ne aldık yine aynı marka aktivite arkadaşımını aldık, biz 25e aldık ama bugün 18 lira.
Onun fiyatı 60-70 öyle bir şey.
O kadar para hak edecek nesi var derseniz hiçbir şey.
20-30 lira hak eder, indirimli diye aldık.

Bir de tiny love yaşadığım yer aktivite kitabını aldık.
Bu kumaş kitap konusu konuşuldu sanırım ama ben takip edemedim o ara.
Bildiğin seçenek yok veya ben bulamadım.
Galt diye bir markanın ürünleri varmış ama artık Türkiye satışı mı yok ne, ikinci el bile bulamadım.
Bilen duyan varsa söylerse sevinirim.

Çok şey almışız.
İyi reklam yaptım.
Bu arada topik cidden durgunlaştı.

Aktivite arkadasini bende aldim cnm ama gercekten biraz manasiz geldi :) tiny love yasadigim yer kitabı nasil? Almayi düşündüm onu da aslinda. Bende fisher price mini ciftlik kitabını aldim cok sevdi. Simdi de ks kids bebegimin ilk kitabini aldım. Bu aldığım hisirtili kitapmis bakalim bunu da sevecek mi :) tiny love nasıl sayfalari falan ?

Bu da benim küçüm güzel ailem kızlar, her ne kadar kötü haberle başlamış olsak da yeni tılın milletimize sonzur huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle...:dua::dua::dua:

Eklentiler

• tmp_13986-IMG_20161231_213939_668-228519556.jpg
    tmp_13986-IMG_20161231_213939_668-228519556.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 110
Merhaba anneler...yeni yiliniz kutlu olsun.yeni yil hepimize önce saglik,huzur sevgi,sadakat getirsin.bebişlerimizi saglikla büyütelim.kizlar ek gidaya basladinizmi.kizim 18 agustos dogumlu.18 ocakta 5 aylik olacagiz.sadece anne sutu ile besliyorum.kilosu gelisimi iyi.6. ayda mi baslasam.yoksa yavas yavas baslayimmi.burde ek gida olarak nelee veriyoruz.ve nasil veriyoruz tadimlik mi ögün olarak mi.bunlar kafama takiliyor.anne sutu ile besleyip ek gidaya baslayan anneler bana bir gunluk bebeginin beslenme seklini yazabilirmi.mesala yumurta yogurt corba meyve püresi bunlar hangi araliklarla ve ne kadarlik ölçude veriliyor.bana yazarsaniz sevinirim

Merhaba anneler...yeni yiliniz kutlu olsun.yeni yil hepimize önce saglik,huzur sevgi,sadakat getirsin.bebişlerimizi saglikla büyütelim.kizlar ek gidaya basladinizmi.kizim 18 agustos dogumlu.18 ocakta 5 aylik olacagiz.sadece anne sutu ile besliyorum.kilosu gelisimi iyi.6. ayda mi baslasam.yoksa yavas yavas baslayimmi.burde ek gida olarak nelee veriyoruz.ve nasil veriyoruz tadimlik mi ögün olarak mi.bunlar kafama takiliyor.anne sutu ile besleyip ek gidaya baslayan anneler bana bir gunluk bebeginin beslenme seklini yazabilirmi.mesala yumurta yogurt corba meyve püresi bunlar hangi araliklarla ve ne kadarlik ölçude veriliyor.bana yazarsaniz sevinirim

Geçen gün doktorumuz 5. ay bitimiyle ufak ufak keçi yoğurdu ve elma püresine başlayabilirsin dedi ama bakalım napıcaz, 27 ocakta 5 ayımız bitiyor bizim.

yapraq yapraq terden olabilir canım evet. Kaynamış soğumuş su ver.
Canım dün gece verdim bi 40cc falan ara ara bugün verdim. Yok çiş çok az yapıyor. Kaka yapıyor o da mukusluydu bi kaç gündür normaldir diye düşünmüştüm. Çişi de azalınca korktum açıkcası yarına randevu aldım Van'a götürcez doktora bakalım o ne diyecek. Bi idrar ve gaita tahlili yapsın istiyorum ya yoksa içim rahatlamıcak. Burda biri demişti annelik delilik diye ne haklı dünden beri kafayı yicem ya susuz kaldıysa ya idrar yolu enfeksiyonu varsa diye. Çocuklarımız hasta olmasın ya Rabbim şifa versin hepimize:dua:

Aktivite arkadasini bende aldim cnm ama gercekten biraz manasiz geldi :) tiny love yasadigim yer kitabı nasil? Almayi düşündüm onu da aslinda. Bende fisher price mini ciftlik kitabını aldim cok sevdi. Simdi de ks kids bebegimin ilk kitabini aldım. Bu aldığım hisirtili kitapmis bakalim bunu da sevecek mi :) tiny love nasıl sayfalari falan ?

Haşır huşur tiny love da, ben sevdim :)
Ama bizimki pek sallamadı, sıradan diş kaşıyıcı neyse bu da o şu an.
4 yaprak mı diyeyim ne diyeyim :)
Gayet ilgi çekici bence, yemeyi bırakıp baksa eğlenecek.

Mini çiftlik nasıl, inceleyebilseydim canlı canlı onu da alabilirdim.
Eğitici aktivite kitabına baktım cok beğenmedim.
Ks kids de şimdi tekrar baktım iki bölümü var sanırım, çok çevirmeli değil. Eline geçince bi bak bakalım hoşlanacak mı seninki.

Annenlerde misin, nasıl geçiyor?

Haşır huşur tiny love da, ben sevdim :)
Ama bizimki pek sallamadı, sıradan diş kaşıyıcı neyse bu da o şu an.
4 yaprak mı diyeyim ne diyeyim :)
Gayet ilgi çekici bence, yemeyi bırakıp baksa eğlenecek.

Mini çiftlik nasıl, inceleyebilseydim canlı canlı onu da alabilirdim.
Eğitici aktivite kitabına baktım cok beğenmedim.
Ks kids de şimdi tekrar baktım iki bölümü var sanırım, çok çevirmeli değil. Eline geçince bi bak bakalım hoşlanacak mı seninki.

Annenlerde misin, nasıl geçiyor?

Annemlerdeyim cnm evet. Güle güle kullansın kuzucuk. Iyi gidiyor sadece benim kızın düzeni bozuldu sadece biraz 17.hafta atagindayiz cok fena geçiyor. Aksam uykusuna geçemiyor bir türlü. Gece saat başı ayaktayiz :( onun dışında iyi şimdilik bakalim çarşamba eşim gelecek kvlere gecicez umarim orada da iyi olur. Ayy bende alsam mi tiny love bilemedim bak şimdi. Yapraklari yumuşak mi agzina aldiginda acitmiyor dimi? Bizimkide fisher pricesi diş kasiyici olarak kullanıyor. Hışır hışır değil ama yumuşak ağzına alıyor sürekli :) tinu love olanı ne kadara aldınız canim bide nereden aldiniz? Ben de görüp almak istiyorum da?

Mutlu yillar kizlar. Ben yarin ise basliyorum yarim gun olucak ama yinede cok mutsuzum icin parcalaniyor. Kalbim aciyor. Is yerim yakin olsa bi derdnde kosup gelebilck olsam bukdr uzulmem ama otobusle 1saate yakin suruyor. Offff ise baslayan var mi icimi rahatlatin nasil gecio puf nokta bisiler deyin... bu arada bnm kız anne bağımlısı. Emzik mama anne sutu olmayan biberon almio. Kasikla bi mama var onu yiyo ama uyumak icin yine beni istio. Napicam cok aglar mi kuser mi bana. 5ayligiz su anda...

Mutlu yillar kizlar. Ben yarin ise basliyorum yarim gun olucak ama yinede cok mutsuzum icin parcalaniyor. Kalbim aciyor. Is yerim yakin olsa bi derdnde kosup gelebilck olsam bukdr uzulmem ama otobusle 1saate yakin suruyor. Offff ise baslayan var mi icimi rahatlatin nasil gecio puf nokta bisiler deyin... bu arada bnm kız anne bağımlısı. Emzik mama anne sutu olmayan biberon almio. Kasikla bi mama var onu yiyo ama uyumak icin yine beni istio. Napicam cok aglar mi kuser mi bana. 5ayligiz su anda...
Canım kim bakacak bir de alıştırma süreci geçirdin mi ? Ben 1 ay sonra işe başlıcam yarın bakıcımız gelecek. Biberon almıyor bizimki de alıştırmaya çalışıyorum.
İnan sıkıntı nı ta içimde hissettim ama en azından yarım gün gideceksin dönünce sarıp sarmalarsın kuzunu.

Çok sağolun teyzoşları:)

Tavşanı ankaradan bir arkadaşım hediye etti kendisi yapıp satıyor 30 tlye Sevda çıldırıyor, kulağını bacağını her yerini ayrı kemiriyor çok sevdi arkadaşını:)

Kvalidem bizimle geldi o sevdaya bakıyor benle eşim evi halletmeye çalıöıyoruz, yardımcı kadın tutturmadı kvalidem biz halledemiyor muyuz diye ama sevdaya bile çoğu zaman bakamıyor ağlıyor deyip hop yine kucağıma.

Ev göründüğ kadar temiz değilmiş, duşakabinin bile her cm2 sini cifle telledim rengi gri değil beyazmış o çıktı ortaya :KK70:

Tabi bu kadar yoğunlukta ağzım yüzüm patladı grip oldum belim kopuyor.

Yine de her şey yolunda çok şükür. Evim palandöken kayak metkeZine çok yakın,gelirseniz misafirim olun:)

Öpüyorum siZleri ve minnaklarınızı. Yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah

@anakh0180 mavidenizbebegim mavidenizbebegim tekrar hoş geldiniz kızlar ne zamandır yoktunuz :)

Allah kolayliklar versin canimm...isiniz zor. Zaten bizden baska kimsede cok uzun durmuyorlar ki alisma sureci lzim ancak oyle. Benm kv de her geldinde gelim de her isi halledelim diyor ben hem Begume bakip hem isleri hallediyorm cogu zaman :)) o arada seviyo o yanii...

Bu da benim küçüm güzel ailem kızlar, her ne kadar kötü haberle başlamış olsak da yeni tılın milletimize sonzur huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesi dileğiyle...:dua::dua::dua:

Amin canm aminnn...
cok tatli cikmissiniz maslalah sizeee

Elbet alisir canm merak etme, neden kussun seni gorunce nasil sevinirrr sen ilgili bi anne oldugun surece hic korkma ki eminim oylesin ;)

Back