2015 Şubat Anneleri

Pozitif enerjın bana ıyı geldı canım ALLAH razı olsun evet ınanıyorum bebısım 9 ay benımle olacak

Son düzenleme:

Ne güzel herşey yolunda :) bende folic asitin yanında coraspin içiyorum sanırım coraspin de kan pıhtılaşmasını önlemek için düşük olmasın diye pıhtılaşmaya bağlı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabi canııımm biraz hamişliğin keyfini çıkar bakalım salla işi gücü amaaaan :)))

Her hamilelik farklı oluyor anlaşılan
İmşallah çok sürmez işte de çok zor oluyor ... Bende henüz bişi yok ... Ama olacaktır bekliyorum daha erken galiba

Evet aynı duygulardayız ... Hadi deneyelim nasılsa olmaz diye... ilkocukta uğrasmıştık 5-6 ay çünkü ... Tabiki evlat herseyden önemli ... Dunyanın en güzel hediyesi , umarım sağlıkla alırız minikleri...

Bende geçen sene bugün öğrenmiştim hamile olduğumu 15 mayıstı satım ay ne çabuk geçmiş zaman bebeğim bugün tam 4 aylık

evet bide bende kilo var malum ilerleyen zamanlarda sorun olmasın diye önlem aldı

5.haftada gördük şükür
çok güzel ALLAH kucagınıza almayı da nasip etsin beni listeden silebilirsiniz kızlar cuma gunu son kanmı vericem dış gebelikmiş.anormallik oldugunu söylemiştim çunkü ikinci bebeği olacakt.dıs gebelik yasayan varmı nasıl bişi.bidaha ne zaman çocugumuz olur

Merhabalar; 13 Mayıs 2014 son sat günüm olmakla birlikte aranıza katılmış bulunuyorum bugün bir bebişimin daha olacağını öğrendim :) Hamile olan arkadaşlarıma sağlıkla, zamanında doğumlar diliyorum. Bekleyenlereyse Allah önce karınlarına sonrada kollarına birer bebiş kondursun inşallah 🙏

Hayirli olsun bebisin :) benim de sat 13 mayis :)

Selam. Oğlan gripti bana da bulasti pek fenayim. Burnum akiyo bogazim aciyo. Yine de vantirator karsisinda oturuyorum. Çok sicaaaakkk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç kilosun Nasıl doğurcaz kilolarla

112 kg idi gorumcem 120 ile doğum yaptı endişelenmeyiniz hic silinti olmadi. Sadece astimi vardi sezeryan oldu ve ses sonucu biraz hava aldi o kadar.

Kilolardan konu acılmıs ilk haamileligimde 18 kilo alarak 80 kilo ile sezeryan oldum (kızım da 3 kilo dogdu) suan 67 kiloyum ins bu defa daha bilinçli davranabilirim hedefim 10 kilo inş basarırım ;-)

Menekşe çok güzelmiş :)) bencede kötü düşünme canım gerekirse başka doktora da görün bazen göremeyebiliyorlar. Geçen burdan bi arkadaşa daha yazdım benim halam ikinci çocuğunu 7 haftalıkken ancak görebilmişti böyle şeyler olabiliyor. Ayrıca senin doktorun bi kese görmüş ama en kötü ihtimali söylemiş, boşver. Senden güzel haberler bekliyorum İnan beni çok mutlu edeceksin. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…