2015 Şubat Anneleri

çok güzel ALLAH kucagınıza almayı da nasip etsin beni listeden silebilirsiniz kızlar cuma gunu son kanmı vericem dış gebelikmiş.anormallik oldugunu söylemiştim çunkü ikinci bebeği olacakt.dıs gebelik yasayan varmı nasıl bişi.bidaha ne zaman çocugumuz olur

Pelin geçmiş olsun canım. Sakın ümitsizliğe kapılma benimde 3 ay önce geçti başımdan şimdi yine hamileyim. Bende kese görünmemişti bir türlü ve beta değerlerim çok çok az artış gösteriyordu bide kahverengi akıntım vardı bu verilerle teşhisi koyup iğneyle müdahale ettiler. Seninki nasıl anlaşıldı? Müdahale edilmeden iyice araştır birkaç doktora daha git canım

kaç kilosun :KK43: Nasıl doğurcaz kilolarla :KK43:

75 kiloyum doktor hamilelik kilosunun üstüne çıkmak yasak dedi. Maximum 10 kilo falan alabilirim yani doğum sonrası yok olacak hepsi şeklinde :/ sen kaçsın?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

112 kg idi gorumcem 120 ile doğum yaptı endişelenmeyiniz hic silinti olmadi. Sadece astimi vardi sezeryan oldu ve ses sonucu biraz hava aldi o kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hmmm varmış öyle kişiler ya biraz içim rahatladı sağolun

75 kiloyum doktor hamilelik kilosunun üstüne çıkmak yasak dedi. Maximum 10 kilo falan alabilirim yani doğum sonrası yok olacak hepsi şeklinde :/ sen kaçsın?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

90 :KK43: Daha onları knuşmadık biz .. Bebeği görünce konuşuruz herhade

Selam kizlar. Basligi gorunce hrmen atladim. Ben de subat annesi olucam insallah bir terslik olmazsa. Bugun ogrendim daha. Hepimize hayirli olsun insallah. Guzel guzel gobisletimizi buyututuz :))

Selam kizlar. Basligi gorunce hrmen atladim. Ben de subat annesi olucam insallah bir terslik olmazsa. Bugun ogrendim daha. Hepimize hayirli olsun insallah. Guzel guzel gobisletimizi buyututuz :))

Hoşgeldiiiin :)

günaydın bayanlar bende iki kere az miktarda kahverengi leke geldi randevum cumartesi günü sizce riskli bi durum var mıdır? :KK43:

günaydın bayanlar bende iki kere az miktarda kahverengi leke geldi randevum cumartesi günü sizce riskli bi durum var mıdır? :KK43:

canım doktorların korktukları açık kırmızı renk gelen kanamalar oluyo. ama fırsatın varsa yat dinlen hemen kalkma dr bana öyle söyledi ondan sonra da dr görüş ama korkma..

kızlar yaa bende bişey sorucam. benim bulantım yok baş ağrım yok kendimi hatta bikaç gündür hamile gibi hissetmiyrum. kasıklarımdaki ağrı bazen regl olucakmışım gibi oluyo aama gnel olarak çok hafif ağrı oluyo bazen hiç olmuyo. uyku hali deseniz gece 11 gibi falan uykum geliyo noramlde 1 de falan yatardım. ya benim gibi olan varmı herkes midem bulanıyo başım ağrıyo falan diyo bende olmayınca kendimi garip hissettim :KK31:

canım doktorların korktukları açık kırmızı renk gelen kanamalar oluyo. ama fırsatın varsa yat dinlen hemen kalkma dr bana öyle söyledi ondan sonra da dr görüş ama korkma..

çalıştığım için bu pek mümkün değil ama tekrarlarsa hemen gidicem,teşekkürler canım. bu arada ben hala bebişimi ultrasonda görmedim:KK43: sizler gördünüz mü son adet günüm 6 mayıs ,yani 6.haftanın içindeyim galiba.

kızlar kilolara fazla takılmayın dikkat edin ama.
ben oğluma 75 kilo ile hamile kaldım 21 kilo aldım normal doğum yaptım hemde çok kolay ve rahat bir doğum oldu. sizlerden ricam hersey yolunda giderse sakın korkmayın ve bebeklerinizi normal doğumla kucağınıza alın benim doğum gerçekleşti bebeğimi anneme verdiler sonra beni giydirdiler yürüyerek gitmeye kalktım :KK8: ebeler zorla otturdu :KK70: şimdi ilkinden biraz daha fazla kilom bu doktor şimdiden tatlı tuzlu yasakladı dikkatli olmalısın dedi haklıda ilkinde ne bulduysam yedim :KK53: dikkat etmeye calışıyorum tatlıyı çok aramıyorum ama tuz benim vazgeçilmezim tansiyonum düşük olduğundan tuz kurtarıcım ama bakalım onunda üstesinden geliriz inşallah :KK34:

evet canım sat =son adet tarihi demek. aynıymıs ikimizinki ama dediğim gibi benimki sat la uyumlu cıkmadı haftaya carsamba tekrar gıdecegız bakalım o gün nasıl olacak

ne güzelmiş böyle aynı duyguları paylaşmak :) ben beta değerinin matematik hesaplamasına göre tutuyo gibi geliyor ama dr ya sormak lazım tabi cumartesi randevum çok heyecanlıyım :21:

kızlar yaa bende bişey sorucam. benim bulantım yok baş ağrım yok kendimi hatta bikaç gündür hamile gibi hissetmiyrum. kasıklarımdaki ağrı bazen regl olucakmışım gibi oluyo aama gnel olarak çok hafif ağrı oluyo bazen hiç olmuyo. uyku hali deseniz gece 11 gibi falan uykum geliyo noramlde 1 de falan yatardım. ya benim gibi olan varmı herkes midem bulanıyo başım ağrıyo falan diyo bende olmayınca kendimi garip hissettim :KK31:

canım normalde geçirebilirsinn bence fazla kaşınma..
beni hatırla 7. haftaya kadar ohh bulantım yok ohh iyiyim diodumm..
7. haftada aha bir geldi pir geldi o bulantı kaşınmaaa

çalıştığım için bu pek mümkün değil ama tekrarlarsa hemen gidicem,teşekkürler canım. bu arada ben hala bebişimi ultrasonda görmedim:KK43: sizler gördünüz mü son adet günüm 6 mayıs ,yani 6.haftanın içindeyim galiba.

canım benimde satım 6 mayıs cumartesi günü gittim sadece keseyi gördük karından muayene etti vajinal bakmadı 15 gün sonra gel dedi haftaya gideceğim merak etme ancak görünür

Günaydınn aranıza katılabildim şükürler olsun. Dün beta artışımında normal olduğunu gördükten sonra nihayet aranızdayım. 4+4 hamileyim :)

Mide bulantım var ama öyle aman aman değil , baş ağrımda yok benim.. ayrıca regl olucakmışım gibi ağrı bende de vAr korkutuyor ama nedenini bilmiyorum :KK43: eğer kadının adet dönmiyse olur diyorlar ama benim adet günlerimde değil... Bilmiyorum yani :KK43: allah yardımcımız olsun. En son ne zaman gittin doktora ?

inş bi daha olmaz canım. benim sat 9 mayıs canım ptesi günü keseyi gördük. temmuz ilk haftasıda kalp atışını duyucaz kısmetse :KK16:
canım normalde geçirebilirsinn bence fazla kaşınma..
beni hatırla 7. haftaya kadar ohh bulantım yok ohh iyiyim diodumm..
7. haftada aha bir geldi pir geldi o bulantı kaşınmaaa

öylemi diyosun isyan yaa kaşınmıyım dimi inş olmaz tabide ne biliyim bi tuhaf hissettim kendimi bir an ama şimdi geçti :KK9:

Bende aynıyım kaçıncı haftandasın canım netten baktım genelde 5-6 haftalarda başlayabiliyormuş ama herkeste olmayabilirmiş

X