Günaydınn aranıza katılabildim şükürler olsun. Dün beta artışımında normal olduğunu gördükten sonra nihayet aranızdayım. 4+4 hamileyim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hemoroid olabilir hatibulut ağrı da varsa bekleme doktora git derim
Mide bulantım var ama öyle aman aman değil , baş ağrımda yok benim.. ayrıca regl olucakmışım gibi ağrı bende de vAr korkutuyor ama nedenini bilmiyorumeğer kadının adet dönmiyse olur diyorlar ama benim adet günlerimde değil... Bilmiyorum yani allah yardımcımız olsun. En son ne zaman gittin doktora ?
kızlar yaa bende bişey sorucam. benim bulantım yok baş ağrım yok kendimi hatta bikaç gündür hamile gibi hissetmiyrum. kasıklarımdaki ağrı bazen regl olucakmışım gibi oluyo aama gnel olarak çok hafif ağrı oluyo bazen hiç olmuyo. uyku hali deseniz gece 11 gibi falan uykum geliyo noramlde 1 de falan yatardım. ya benim gibi olan varmı herkes midem bulanıyo başım ağrıyo falan diyo bende olmayınca kendimi garip hissettim
Bende aynıyım kaçıncı haftandasın canım netten baktım genelde 5-6 haftalarda başlayabiliyormuş ama herkeste olmayabilirmiş
Bende aynıyım kaçıncı haftandasın canım netten baktım genelde 5-6 haftalarda başlayabiliyormuş ama herkeste olmayabilirmiş
canım bende senın gıbıyım aynı. bulantıi tıksınme , aserme hıc bırsey yok. arada bıraz basım agrıyo ama normaldede olabılen agrılar oyle asırı bırsey yok. eşimin arkadaslarnın hanımlarıda hamıle onlar kendı aralarında konusuyorlarmıs. onların eşleri kesınlıkle yemek yapamıyorlarmıs. hatta mutfaga gıremeyen varmıs kokudan. benımkıde sende bı anormallık var dıyıp duruyo :) ama merak etme bız sanslı gruptayız bnece. Allaha sukur kalp atısınıda duyduk bebegıde gorduk. inşallah boyle devam eder. sııkıntısız tamamlarız gebelıgıde bebıslerımızı alırız kucagımıza:) bende tek degısıklık senın gıbı erken yatıyorum cok uykum gelıyor kesınlıkle duramıyorum ayakta, bırde merdıven cıkınca yada bıraz yuruyunce nefes nefese klaıyrum. sanırım kalp ritmım hızlandı.
Ben 7 haftalık oldum bugün, benimle bir olanlar sürekli istifra ediyor bende tık yok :)
canım ben ptesi gittim dr a herşey normal çok şükür. ilk defa yaşadığımız bişey olduğu için ehvam yapıyoruz sanırım. inş böyle güzel güzel devam eder
Günaydın :) maşallah Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :)) varmı hamilelik belirtilerin ? :)
Günaydınn aranıza katılabildim şükürler olsun. Dün beta artışımında normal olduğunu gördükten sonra nihayet aranızdayım. 4+4 hamileyim :)
kızlar kilolara fazla takılmayın dikkat edin ama.
ben oğluma 75 kilo ile hamile kaldım 21 kilo aldım normal doğum yaptım hemde çok kolay ve rahat bir doğum oldu. sizlerden ricam hersey yolunda giderse sakın korkmayın ve bebeklerinizi normal doğumla kucağınıza alın benim doğum gerçekleşti bebeğimi anneme verdiler sonra beni giydirdiler yürüyerek gitmeye kalktımebeler zorla otturdu şimdi ilkinden biraz daha fazla kilom bu doktor şimdiden tatlı tuzlu yasakladı dikkatli olmalısın dedi haklıda ilkinde ne bulduysam yedim dikkat etmeye calışıyorum tatlıyı çok aramıyorum ama tuz benim vazgeçilmezim tansiyonum düşük olduğundan tuz kurtarıcım ama bakalım onunda üstesinden geliriz inşallah
75 kiloyum doktor hamilelik kilosunun üstüne çıkmak yasak dedi. Maximum 10 kilo falan alabilirim yani doğum sonrası yok olacak hepsi şeklinde :/ sen kaçsın?
90Daha onları knuşmadık biz .. Bebeği görünce konuşuruz herhade
Kilolardan konu acılmıs ilk haamileligimde 18 kilo alarak 80 kilo ile sezeryan oldum (kızım da 3 kilo dogdu) suan 67 kiloyum ins bu defa daha bilinçli davranabilirim hedefim 10 kilo inş basarırım ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah ah bende de var kilo
aman kızlar yalnız değilmişim buna sevindim. dilimizi ısıralım o zaman da böyle güzel geçsin. benim ablamda öyleydi 3 ay boyunca ne yedi ne gezdi hep yattı. inş ben bu konuda anneme benzemişimdir. bu arada kalp ritmimiz hızlandı kızlar artık 2 can taşıyoruz normaldir
canım teşekkür ederim cevabın için.dün 2-3 damla geldi sonra kesildi ağrı falanda yok.bende hiç aramadım bile doktoru bişey olmaz dimi ya
aman kızlar yalnız değilmişim buna sevindim. dilimizi ısıralım o zaman da böyle güzel geçsin. benim ablamda öyleydi 3 ay boyunca ne yedi ne gezdi hep yattı. inş ben bu konuda anneme benzemişimdir. bu arada kalp ritmimiz hızlandı kızlar artık 2 can taşıyoruz normaldir
Ben 7 haftalık oldum bugün, benimle bir olanlar sürekli istifra ediyor bende tık yok :)
90Daha onları knuşmadık biz .. Bebeği görünce konuşuruz herhade
canım ben 6. haftadan gidiyorum bizde olmaz inşda güzel güzel geçiririz hamileliğimzi o zaman
kızlaaarrr
günaydın
kesemizi gördük. dış gebelik yokmuş. 10 gün sonra kesenin büyümesini kontrol etmek amacıyla tekrar çağırıldık. heyecanla bekliyorum 28 Haziran'ı.
Eheheh :) nasıl evham yapmayalım ya :) hele benim kaçıncı oluyor bu korku had Safada yani.... O zaman kocaman maşallah sanada . Ben hamilelikte nazara çok ama çok inanıyorum. Sevmediğiniz gözünden huylandığınız kişilere söylememeye gayret edin :/