- 16 Haziran 2014
- 147
- 2
benimde oğlum var :) subat 2009 doğumlu
oda bende kız istiyoruz tabi önce sağlıklı olsun eşim oğluna erkek kardeş istiyor
gerçi oğluma söylemedim ben ama kardeşin olsa kız mı istersin erkekmi diye sordum önceden hep erkek derdi ama kız istiyor artık erkekler şımarık oluyormuş
inşallah canım öyle olmasını o kadar çok istiyorum ki herşeyin hayırlısı.Bugünde senin kontrolün vardı sanırım hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah kendine iyi bak. neticedende haberdar edersen sevinirim
Benim de ocak 2012 doğumlu kızım. Ben sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun öncelikle ama nedense kız çocuğu istiyorum. İki kız kardeş güzel anlaşır, destek olurlar birbirlerine diye...Eşim bir kızımız var diye bir de erkek çocuk istiyor....
Bu arada ben kızıma kardeşi olacağını söylemedim. Pek de anlayamaz gerçi ama nasıl söylemek lazım acaba?
Ceylanurcum bugün keseyi gördüm ben çok şükür ama cok küçük 5,3 mm. İki hafta sonraya tekrar çağırdı kalp atışları için. Ben bol bol su içtim acayip sıkışık girdim ultrasona karından baktı o minicik keseyi anca gördü vajinadan baktığında da mesanenin tamamen boş olması gerekiyormus yoksa görünmüyormus.bu konuda doktorun seni uyarmış mıydı? Aynı şeyleri yaşadığımiz için seni cok iyi anlıyorum ama endişelenme bu sefer herşey güzel olacak inşallah :)
Rüya senin sat kaç listeye baktım adını göremedim kaç haftaliksin şimdiCeylanurcum bugün keseyi gördüm ben çok şükür ama cok küçük 5,3 mm. İki hafta sonraya tekrar çağırdı kalp atışları için. Ben bol bol su içtim acayip sıkışık girdim ultrasona karından baktı o minicik keseyi anca gördü vajinadan baktığında da mesanenin tamamen boş olması gerekiyormus yoksa görünmüyormus.bu konuda doktorun seni uyarmış mıydı? Aynı şeyleri yaşadığımiz için seni cok iyi anlıyorum ama endişelenme bu sefer herşey güzel olacak inşallah :)
Hayırlı olsun arkadaşım kese kaç mm söyledi mi yada ultrason kağıdına baktın mıbir şey sormak istiyorum benim tarihe göre 6+2 ama sadece kese görunuyor bebek gorunmuyor. dr bu altı haftadan kucuk dedı. aynı sekılde olan var mı acaba normalde bır hafta sonra falan herkes kalp atışlarını duyuyor. 2 hafta sonra yenıden gel dedı ama ıkı hafta endıse ıle duramam baska yere gıderım kesın.
Hayırlı olsun arkadaşım kese kaç mm söyledi mi yada ultrason kağıdına baktın mı
teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun. valla söylemedı kac mm ultrason kagıdı da yanımda degıl. olsa da gercı nerde yazdıgını da bılmıyorum. sat 3 mayıs.
insan deli gibi hergun doktora gıtmek ıstıyor. nasıl bır sey anlamadım. annelerımız dokuz ay doktora gıtmeden doğum yapıyorlarmıs.
HIZLı Bebekler bızımkileri..ama keşke biraz bekletseydı daha kıymetlı olurdu şimdi... bi anda gelınce sersem gıbı olduk esımde bende ... hala ınanmıyorum
doktorada gıtmedım ya neyse
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin....
Benim kızda 6+0da keseyi gördük yanılmıyorsam tam 5,0 mm idi.
Kalp atışına 10 gün sonra çağırmıştı beni de...
Aynen ya gece çalışıyorum meraktan uyuyamadim doktora gitsem duyulur mu kalp atışı diye oda gittim doktor yokmuş tipis tipis geri geldimteşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun. valla söylemedı kac mm ultrason kagıdı da yanımda degıl. olsa da gercı nerde yazdıgını da bılmıyorum. sat 3 mayıs.
insan deli gibi hergun doktora gıtmek ıstıyor. nasıl bır sey anlamadım. annelerımız dokuz ay doktora gıtmeden doğum yapıyorlarmıs.
benim kiler 10 mm di 15 gün sonra çağırdı ama nerde o kadar sabırlı insan pehheyyyttt inşallah duyacaksınız kalp atışlarını tabi inşallah bizdeHayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin....
Benim kızda 6+0da keseyi gördük yanılmıyorsam tam 5,0 mm idi.
Kalp atışına 10 gün sonra çağırmıştı beni de...
merhaba kıslar
öncelikle rabbım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
benım ıkıncı anneliğim olacak kısmetse.. SAT 7 mayıs ama 20mayıs da döllendı biliyoruz :) bu cuma da kontrole gideceğim, acaba kalp atısı duyulur mu erken mi?
Ayni seyi merak ediyoruz bende cuma gideceğim ve herşey ayni inşallah duyariz ben keseyi gördüm
ne cok yenı anne katılmıs aramıza. hepiniz hoşgeldiniz :)
Hoşbulduk:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de ocak 2012 doğumlu kızım. Ben sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun öncelikle ama nedense kız çocuğu istiyorum. İki kız kardeş güzel anlaşır, destek olurlar birbirlerine diye...Eşim bir kızımız var diye bir de erkek çocuk istiyor....
Bu arada ben kızıma kardeşi olacağını söylemedim. Pek de anlayamaz gerçi ama nasıl söylemek lazım acaba?