2015 Şubat Anneleri

Benim de ocak 2012 doğumlu kızım. Ben sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun öncelikle ama nedense kız çocuğu istiyorum. İki kız kardeş güzel anlaşır, destek olurlar birbirlerine diye...Eşim bir kızımız var diye bir de erkek çocuk istiyor....
Bu arada ben kızıma kardeşi olacağını söylemedim. Pek de anlayamaz gerçi ama nasıl söylemek lazım acaba?

Ceylanurcum bugün keseyi gördüm ben çok şükür ama cok küçük 5,3 mm. İki hafta sonraya tekrar çağırdı kalp atışları için. Ben bol bol su içtim acayip sıkışık girdim ultrasona karından baktı o minicik keseyi anca gördü vajinadan baktığında da mesanenin tamamen boş olması gerekiyormus yoksa görünmüyormus.bu konuda doktorun seni uyarmış mıydı? Aynı şeyleri yaşadığımiz için seni cok iyi anlıyorum ama endişelenme bu sefer herşey güzel olacak inşallah :)

bende henüz söylemedim biraz bebek büyüsün kalp atışını alayım sonra açıklamak daha zor olur rabbim tabikide sağlık versin minişime ama yine cesaret edemem uzun bir süre söylemeye zaten çok istiyor kardeş inşallah sorun yaşamayız ufaklığın doğmasına oğlumda 6 yaşında olacak bakalım hayırlısı olsun

Canım okadar çok sevindimki senin adına hadi gözümüz aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah... inşallah kalp atışlarınıda duyduğumuzda dünyalar bizim olcak...Bende kötü düşünmek istemiyorum tanıdığım doktor arkadaşlarım var onlara bahsettim normal gebelik seninki diyorlar sadece yumurtlama geç olmuş olabilir o yüzden görmekte zorlanıyordur doktorun dediler İnşallah bende yarın güzel haberi alcam beraber sevincez inşallah..Hatta garip gelecek ama şimdiden klasik ve enstrümantal müzik dinletiyorum menekşeme... Çalıştığım doktorum adını menekşe bile koydu

bir şey sormak istiyorum benim tarihe göre 6+2 ama sadece kese görunuyor bebek gorunmuyor. dr bu altı haftadan kucuk dedı. aynı sekılde olan var mı acaba normalde bır hafta sonra falan herkes kalp atışlarını duyuyor. 2 hafta sonra yenıden gel dedı ama ıkı hafta endıse ıle duramam baska yere gıderım kesın.

Rüya senin sat kaç listeye baktım adını göremedim kaç haftaliksin şimdi

Hayırlı olsun arkadaşım kese kaç mm söyledi mi yada ultrason kağıdına baktın mı

Hayırlı olsun arkadaşım kese kaç mm söyledi mi yada ultrason kağıdına baktın mı

teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsun. valla söylemedı kac mm ultrason kagıdı da yanımda degıl. olsa da gercı nerde yazdıgını da bılmıyorum. sat 3 mayıs.
insan deli gibi hergun doktora gıtmek ıstıyor. nasıl bır sey anlamadım. annelerımız dokuz ay doktora gıtmeden doğum yapıyorlarmıs.

merhaba kıslar
öncelikle rabbım hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

benım ıkıncı anneliğim olacak kısmetse.. SAT 7 mayıs ama 20mayıs da döllendı biliyoruz :) bu cuma da kontrole gideceğim, acaba kalp atısı duyulur mu erken mi?

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin....
Benim kızda 6+0da keseyi gördük yanılmıyorsam tam 5,0 mm idi.
Kalp atışına 10 gün sonra çağırmıştı beni de...

HIZLı Bebekler bızımkileri..ama keşke biraz bekletseydı daha kıymetlı olurdu şimdi... bi anda gelınce sersem gıbı olduk esımde bende ... hala ınanmıyorum
doktorada gıtmedım ya neyse

tatlım olur mu hiç kıymetleri hep aynı eşsiz varlıklarımız bizim :) biz istedik hani artık bebiş yapalım diye ama oyun gibi geliyodu işte bebiş olursa çöyle yaparız ismini şöyle koyarız falan derken bir baktık bizimki rahme düşmüş bile :) Haklısın biz de hala inanamıyoruz sanki hiçbirşey olmamış gibi geliyor, sanırım kalp atışlarını duyduğmuzda ancak inanabilicez biraz da göbişler büyüyünce ki benim zaten hali hazırda bir göbeğim var 3 aylığı gemeden onu da kavrayamicam bu yüzden

hım teşekkür ederim rahatladım biraz, endişelenmiştim . yanlış hatırlamıyorsam 5,2 mm gibi bir şey yazıyordu kagıtta.

Aynen ya gece çalışıyorum meraktan uyuyamadim doktora gitsem duyulur mu kalp atışı diye oda gittim doktor yokmuş tipis tipis geri geldim ben annelerımız kadar sabırlı olamazdım heralde
benim kiler 10 mm di 15 gün sonra çağırdı ama nerde o kadar sabırlı insan pehheyyyttt inşallah duyacaksınız kalp atışlarını tabi inşallah bizde

merhabalar bende hala doktora gitmedim geçen hamilelikte erkenden gittim kalp atısı duyulmamıstı sürekli gidip geldim gerçi duyulmadı da. Boş gebelik geçirdim şu anda hiç ayaklarım gitmiyor dr a. Pazartesi giderim artık inş bi sorun çıkmaz

Ayni seyi merak ediyoruz bende cuma gideceğim ve herşey ayni inşallah duyariz ben keseyi gördüm

Merhabalar, aramıza yeni gelenler olmuş hoşgelmiş sefalar getirmişler bebişlerşe beraber

Mesajları okuyorum ama tek tek cevap veremiyorum

Hafiften olsa mide bulantılarım varrrrrr :) 3 gündür akşam 7'de yatıyorum sabah 9'za doğru kalkıyorum asadece namazlara kalkıyorum iyi değilim çok yorgunum iş güç bıraktım ama nolmuş benim eve karınca dadanmış pek olmazdı ama bugun yavaş yavaş sildim süpürdüm evi. Oğlan dün mutfak halısına sıvı yağı döktü sildim ama olmadı yıkadım ufak tefek halım ama yavaş yavaş hallettim.

Sonra tam Yatacam hop tatlı gördüm nette şambali ondan yapıyorum :) bu nasıl aşerme anlamadım :) cuma kontrol var şimdiden heyecan stres ooo :)

Ayni seyi merak ediyoruz bende cuma gideceğim ve herşey ayni inşallah duyariz ben keseyi gördüm

inşallah ya..cuma gtmesem dr um 10 gün izinli..en azından keseyi görmek bile rahatlatır ıcerde ne oluo bitiyor bilelim değil mi:))

cok halsız ve yorgunum ben.Folıka sıte başladım..Keyifsizim ya..Kızımda böle olmamıstım Bulantı olmasın ya ben ilkınde 5 ay cektım ömrümden ömür gitti

Benim de 2012 mayıs dogumlu kızım var ben de kız olursa birbirlerine arkadaş olurlar diye düşünüyorum hayırlısı olsun inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…