Benim de 2012 mayıs dogumlu kızım var ben de kız olursa birbirlerine arkadaş olurlar diye düşünüyorum hayırlısı olsun inş.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benımde kiscem var:) bende kız ıstıyorum..ama eşim erkek istiyor.Sağlıklı olsun inşallah.Bunun da muhabbeti çok döncek inşallah..
Aynen sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez ;-)
Kızlar iki gündür çok minik pembemsi akıntı geldi cnm sıkılıyordu sabah doktora geldik normal ultrason cihazından baktı kanamalı alan var dedi kalp atışınıda göremiyorum dedi düşük ihtimali var falan filan 10.15 geçe domplar le mı ne cihaz varmış sesli duyuluyormuş ona giricem canım çok sıkıldı kıxlar moralim sıfır nolu dua edin
Bugün 6+6 idik
bnm sat 7 mayıs..aslında biraz daha gec gidip kalp atısını da dymak isitiyorum.ama sağlıklı bir gebelik mi vs diye şimdide gideceğim,bekleemeceğim..
ilk muayene altdan mıydı ya,onu hatırlamıom
Kızlar keseyi kacıncı haftada gördünüz (Alttan degil ama)ilk gebeligimde erken gitmistim alttan baktı o yüzden hemen gitmek istemiyorum.Bugun sat a 4+3 ne zaman gitmeliyim sizce...
Canım hiç olumsuz düşünme. Ben de adet günümden önceki gün pembesi kanamam oldu diye yerleşme kanamasımı diyip test yaptırdım böylece öğrendim gebeliğimi. Doktor muayenemde söyledim muhtemelen bir düşük tehlikesi atlatmışsın dedi ki ben o hafta yeni taşınmış deli gibi temizlik fLn yapmıştım. Kendini sakın yorma tehlikeye atılcak bişey deil miniklerimiz. Neyse sonra ultrasonda baktık 4+6 ydı kese ve bebişi bile gördük herşey yolunda dedi. Sadece sol kasığımda döllenmeye bağlı kistik birşey oluşmuş ama zararsız. Stres direkt bebeği etkiliyor hep ama hep pozitif düşün tatlım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bugun gittim doktora ... Herşey yolundamı diye ayın 13 ünde 529 olan kan değerim bugün 4128 olmuş .. Herşey yolundaymış bebeğim gelişiyormuş ....
Bel ağrım var deyince ilaç yazdı progestan , folic asit , corasprin
haftaya gel keseye bakalım dedi
4 haftalık ama dedi
maşallah :)) allah bozmasın . Progestanı coraspini neden verdi peki?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hayırlı olsunDUYDUUUMM
yavrumun minik kalbini hem gordum hem duydum
minigim cok iyiymis <3
sabah kahverengi akinti yuzunden acile gittim herseyine bakti bebegimin cok saglikliymis cok sukur
kameraya cektim bi de kalp atislarini sabahtan beri izliyorum kizlar cok guzel bisey rabbim hepinize nasip etsin bu mutlu ani :))
Canım hayırlı olsunbende bugun ılkkez yavrumun kalp atısını gordum duyamadım cunku daha 5 haftalık kahverengı lekelenme demısın benım reglı kanaması gıbı geldı dr bı ıgne yaptı ama hala kanamam var
İlgin için çok sağol canımcaniiim bak zor biliyorum ama sikma canini lutfen bebegi huzursuz edersin.
herkesin hamileligi kanamasiz gececek diye bir kural yok ki. kanamali olup cok saglikli bi bebek sahibi olabilirsin rabbim nasip ederse.
bugun bi tanidikla konustum son cocugunda olanlari anlatti bana. hamileligi boyunca bu cocuk sakat dogacak demis doktorlar surekli ama o aldirmak istememis hic bi zaman. cok buyuk kanamalar atlatmis. doktor bu kanamalardan sonra ya bu bebek olecekti ya da saglikli dogacakti demis. o kanamalar bebegin saglikli olmasini saglamis. ki bu doktor uzman fransiz bi doktor.
yani rabbim isteyince oluyor hersey. sen sakin ol. ben diger hamileligimde de kanama gecirmistim igneden sonra dinlendim gecti.
doktor kanamalar devam ederse geri gel felan demedi mi ?
İlgin için çok sağol canımaslında bılıyorum ALLAH ım sağlıksız cocugu dusurur ama elımde degıl iğneden sonra dınlendım dr. normal hayatına devam etme dedı ama hep yatta demedı haftaya carsamba yıne gel dedı yanı sankı bısey olmamıs gıbı