2015 Şubat Anneleri

Ben inanirim cnm gorumcemde ben hamileyken bana derdi hep oglanda. Kendi hamileliği serumlarla geçti ne yemek su icemezdi yaa. Maalesef bulantiyi gdcircek bir şey yok tatlim yaş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam bayanlar aranızda yeniyim :) ben de henüz ultrason için dr ya gitmedim bu haftasonu gidicem nasipse. kese görünmeden bi türlü rahat edemiyorum

Benim kızıma hamileliğim çok zor geçti. Bulantım vardı ama böyle değildi. Ama ilk öğrendiğim dakikadan itibaren mücadeleyle geçti.
Düşük yapıyorsun dediler, keseyi görene kadar çektik, kalp atışını görmeye gittik kese yanında kocaman bir kanama odağı vardı. Tedavi gördüm, yattım.
Sonra tiroit sorunlarım başladı. Onu kontrol altına aldım derken bu sefer şeker çıktı, şekerim hep yüksekti az birşey yesem fırlardı.
Onu az çok idare ettim derken tansiyon sorunum çıktı, preeklampsi oluşmasın diye devamlı idrar tahlilleri kalp doktorları uğraştım.
Çok sağlam bir finalle de doğum yaptım, doğumum da olaylı oldu. Hipertansiyonum olduğu için sezeryan olacağım kesindi ama normal doğumum başladı, bebek strese girdi.
Zorlu bir gebelik geçirdiğim için sağlığı iyi olduğu ama bulantısından dolayı yeri göğü inlettiği için kınadım arkadaşımı. Çok yakındı sızlandı, bebekten bile şikayetçi oldu kendini düşündü diye. Yani Allah var benim yaşadıklarım yanında bulantı çıtır çerez dedim yani. Bunu kabul ediyorum. Gerçi yine bulantıyı tüm bunlara yeğlerim ama, bu da feci bişey ya:26::26::26:

Son düzenleme:
Kızlar iki gündür çok minik pembemsi akıntı geldi cnm sıkılıyordu sabah doktora geldik normal ultrason cihazından baktı kanamalı alan var dedi kalp atışınıda göremiyorum dedi düşük ihtimali var falan filan 10.15 geçe domplar le mı ne cihaz varmış sesli duyuluyormuş ona giricem canım çok sıkıldı kıxlar moralim sıfır nolu dua edin
Bugün 6+6 idik

Son düzenleme:
Kızlar bugün 6+4 um acaba kontrole gitsem kalp atışı duyulur mu ki çok merak ediyorum ne olur cevap yazın uygun bi zaman mi duymak için kese gördük bebeği görme ihtimali var mı

Son düzenleme:
Bozma moralini inşallah duyacaksınız kalp atışlarını Rabbim yar ve yardımcınıź olsun sonucu bekliyoruz

Kızlar bugün 6+4 um acaba kontrole gitsem kalp atışı duyulur mu ki çok merak ediyorum ne olur cevap yazın uygun bi zaman mi duymak için kese gördük bebeği görme ihtimali var mı
Evet muhtemelen duyarsın bende 6+4 te duymuştum :) ve ayrıca bebeğide gördük darısı senin başına inşallah 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklisin canim Rabbimiz yardimcimiz olsun. Ben oglumda yemeye yiyemezdim bu sefer yiyebiliyorum. Ama içim hep bulanik çok değişik uyku hali de cabasi. Bende de troit var. İlaç kullanıyorum. Gecen hamilelikte ters seker cikmisti yemek yiyince şekerim düşerdi. Bu sefer ne olacak ne sürprizler bekliyor bizi bilmiyorum. Ama en önemlisi saglikli olmaları. Saglikli olsunlar inşallah. Benim de birinci sezeryan simdi 32 hafta nasil geçecek çok uzun zaman gibi.

Duyarsin tatlim bence. Bende c.tesi gidicem görmek için.

Rabbim yardimcin olsun bitanem doppler de inşallah duyarsin dualerim seninle. Bebegin tutunsilun annesine sikica inssllaahhhh

inşallah canım öyle olmasını o kadar çok istiyorum ki herşeyin hayırlısı.Bugünde senin kontrolün vardı sanırım hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah kendine iyi bak. neticedende haberdar edersen sevinirim

Masallah 😊 darisi basimiza insallah ben de cuma gunu gidecegim kontrole insallah bana da bebegimi gormek kalp atisini duymak nasip olur

Teşekkür ederim Allah'ın izniyle sende görüp duyucaksın . Ama en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olsun. Benimde en büyük korkum Herşeyin yarıda kalması ... Allah yardımcımız olsun

hayırlısı olsun tatlım işşallah görürsün bidahki gidişinde keseyide bebişide
kasık ağrısı normal bendede var hala çok şiddetlenirse doktora söylemen gerekir

Canım Allahın izniyle birşey yoktur. Öneki gebeliğimde benim de keseden büyük kanamalı alan vardı ama bak kızım gayet sağlıklı. Sen içini ferah tut. Kalp atışı için daha erken duyulmayadabilir. Dopplerden inşallah iyi sonuç gelir, bize yaz çıkınca.

Alttan duyulur gibi geliyor canım. 6+3te duyduk biz de.

Bende geçen gebelikte tiroit bezi çok zorlanmıştı. İlaç vermedi dr.um ama gebeliğin sonunda alt antikorlardan biri pozitifleşti. Şimdilik ilaçsız idare ettiriyorlar. Bu gebelikte TSH düşük çıktı.
Şeker bu gebeliğimde de çıkacak bence çünkü açlık kan şekerim yüksek çıktı tahlilde, o zaten epey bir fikir veriyor.

Demek ki 2. bebeklerde hep aynı hissediyor anne adayları, bana da geçmeyecek bu haftalar gibi geliyor. Oysa ilkinde hadi bitsin şu hamilelik demezdim, tadını çıkarırdım o kadar sorunlu olmasına rağmen.....

canım iyi düşün iyi olsun allahın izniyle duyarsınız sorun yoktur işşallah

kızlar ben de 5+4 üm (bu 5 hafta 4 gün demek galiba deği mi?)

geçen günler çok kasık ağrısı çektim bulantım iki gündür hafiften var en zorlayansa halsizlik sürekli yatma hissi ama çalıştığım için mümkün değil :s

bu arada ne zaman dr ya gitsem kese görünür ve kalp atışını duyabilirim ?????? içim rahat değil

bilenler yazabilir mi lütfen :18:

içini ferah tut canım bol bol meryem suresi oku yada dinle

canım o kasık ağrısı herkesde var ben bi de karadeniz turuna gittim orda çok arttı ve çok korktum bol bol dinlenmek gerekiyormuş bu durumda.

Kızlar aranıza yeni katıldım bende 7. Haftaya girdim sanırım bugün kalp atışları için Dr a gidicez sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…