2015 Şubat Anneleri

evet çok haklısın aslında ama işte gönül hemen olsun istiyor söz geçiremiyosun ki napalım sabretcez çok güzel söyledin verende Rabbim alanda... yeterki hayırlısı olsun..yarın görüşmek üzere kendine iyi bak

Merhaba benim kese göründe cm 6 haftalık hamileyim haftaya tekrar gideceğim sende durumlar inşallah iidir ?

Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba satım 6 mayıs 6 haftalık görünüyor seninkinin 7 haftalık olma ihtimali zor gibi alttan göründü bugn bebiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:KK49:

Aliriz tabi hosgeldin :) kac haftalik hamilesin?

Hoşbuldummm :)
6+6 (gece 12yi geçtik sonuçta :p ) keseyide bebeğimizide gördük kalp atışlarınıda dinledik çok şükür :) doğumda takriben 5 Şubat olucak 🙏

Gunaydın kızlar

burun kanamasıyla uyandım bugun arastırdım normalmıs hamılelıkte burun kanamaları

sızlerde de oldu mu ?

Hoşbuldummm :)
6+6 (gece 12yi geçtik sonuçta :p ) keseyide bebeğimizide gördük kalp atışlarınıda dinledik çok şükür :) doğumda takriben 5 Şubat olucak 🙏

Masallah 😊 darisi basimiza insallah ben de cuma gunu gidecegim kontrole insallah bana da bebegimi gormek kalp atisini duymak nasip olur

Çok kötüyüm ben kızlar ya. Bulantım yüzünden hep hasta gibiyim ve de mutsuz hissediyorum. İşe gelmek hiç istemiyorum ama rapor almak filan gibi bir olasılığım şu an için yok maalesef.

Karışık internet sitelerine bile bakmak midemi bulandırıyor inanın, o kadar kötüyüm. Alışık da değilim. Bir düşük yaptım, bir kızım var iki gebeliğimde de böyle olmamıştım. Bu felaket.

Ama maalesef niye böyle onu da az çok biliyorum. Batıl inanç mı dersiniz ama hamile bir arkadaşım var, çok sızlandı bulantılarından geçtiğimiz aylarda. Durmadan anlatıyordu, yakınıyordu. Amannn ne canı kıymetli diye kınadım onu, başıma geldi sanırım :KK25::KK25:

Bitkisel filan birşey uygulayan varsa bulantı için, nolur bana da söylesin.

Günaydınnnn.... Nasılsın?
Ben bugün yine feci ötesiyim. Çok bulantım var :KK5:

off ben halsizlik dışında iyiyim canım. bulantım henüz başlamadı çok şükür inşda başlamaz yoksa zor olur benim içinde..
sende çucuk kraker falan ye canım. bide sabah yataktan hemen kalkma sabahları bikaç dk kendine gel öyle kalk :KK34:

midesi bulanan arkadaşlar meyve ve sebze ağırlıklı şeyler yiyin ve bol bol su için. limonda iyi geliyomuş interneten araştırın. emnim çok kötü bişeydir. ama yağlı şeyler ve abur cuburlar falan da daha çok tetikler..

Günaydın geleceğin anneleri :KK49::KK49:

bebişlerinize ve size sağlıklı günler diliyorum.

bugün benim için büyük gün, bakalım kesemiz yerinde mi her şey normal mi?

midesi bulanan arkadaşlar meyve ve sebze ağırlıklı şeyler yiyin ve bol bol su için. limonda iyi geliyomuş interneten araştırın. emnim çok kötü bişeydir. ama yağlı şeyler ve abur cuburlar falan da daha çok tetikler..

ahh yavrum inş yaşamazsınn o kadar kötü birşeyki su bile içsen o sana fazla gelir..
bana çeri küçük domates çok iyi gelmişti..
sürekli brişeyler deneyip en iyi geleni bulcaklar yapcak birşey yok

ahh yavrum inş yaşamazsınn o kadar kötü birşeyki su bile içsen o sana fazla gelir..
bana çeri küçük domates çok iyi gelmişti..
sürekli brişeyler deneyip en iyi geleni bulcaklar yapcak birşey yok

çok şükür canım henüz bişeyim çok varda çok hafif hafif inş anneme benzerim onn çok rahat geçmiş hep. Allah yardımcıları olsun eminim çok kötüdür. keşke bnim bitek sigaradn midem bulansa çok zorlanıyorum..
benimde birkaç gündür tansiyonum düşüyo :KK31:

merhaba kızlar,
ben 4 gündür çok fena gribim bugün gözlerimede vurdu bir sorun olurmu acaba doktorumu arasammı gecer diye bekliyorum ama hiç halimde yok işten iziinde alamıyorum yoğunluktan ama verimsizim.

Pis bi bulantı bu ne öldürüyor ne güldürüyor o cinsten. Kusmaya çalıştım bu sabah kusamadım da.
Çok susamış oluyorum, ama su yaramıyor. Canım soğuk ve asitli şeyler istiyor. Kola filan çok istiyordu canım, içmedim tabi ama geçti o isteğim.
Şimdi maden suyu içmek istiyorum, midem rahatlayacakmış gibi geliyor. dün akşam içtim biraz fena gelmedi.
Limon yiyemem ama limonata içtim. O yaramadı bana.

Doktorum boş mideye sakın su ve sıvı içme diyor, dediğini tutuyorum ama iyi gelmiyor ki. Çubuk galeta filan yiyemiyorum.

Bir yandan bulantı iyi fazla kilo alınmıyor gebelikte. Çünkü ilk aylar alınan kilo külliyen anneye zarar. İlk 4 ay kordon beslenmesi zaten yok bebek anne depolarından çekiyor. Yediğinize ihtiyacı yok yani. İlk 4 ay kilo alınmaması gerekli, hele kilolu anneler için. Ki benim fazla kilom da var.

Ben kızımda 9 kilo aldım, doğuma gideceğim gece çok kustum sanırım 2 kg filan gitti. Ortalama 7-8 kiloyla tamamladım.
5 kilosu doğumda gitti, kalanları da 1 hafta içinde. Az alınca vermesi de kolay oluyor da, yine de bulanmasa iyiymiş :KK53:

merhaba kızlar,
ben 4 gündür çok fena gribim bugün gözlerimede vurdu bir sorun olurmu acaba doktorumu arasammı gecer diye bekliyorum ama hiç halimde yok işten iziinde alamıyorum yoğunluktan ama verimsizim.

Geçmiş olsun canım, sorun olmaz ama alabileceğin ilaçlar kısıtlı. Kendin zahmet çekersin ama bebeğe zararı olmaz...
Doktorunu bi ara yine de sana bitkisel öneriler verir yada bir iki ilaç söyler.

Merhaba kızlar,
Sat ı 9 Mayıs civarında olup doktora giden varmı? Perşembe günü randevum var nerdeyse 7 haftalık oluyor kese için alttan bakılmasına gerek kalmaz heralde değiş mi? Ben bu konuda pek bi şanssızım da😔

Benim 9 mayis tatlim gecen cuma kesemizi gördüm.bu c.tesi de kalp atisini duyariz insallahh. Kese üstten görünür rahat görünür hem de. Benim tahmin ters olduğu halde rahat göründü cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X