- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
bende hala yanıyorum ya
bulantı , tıksınme bas donmesı falan var mı canım? benım sadece kasıgıma karnıma falan sancı gırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende hala yanıyorum ya
bulantı , tıksınme bas donmesı falan var mı canım? benım sadece kasıgıma karnıma falan sancı gırıyor
Yok canım nie kötü birşey olsun ne güzel yüksek işte erken döllenmedir. Benim döngüm 26 günde belki o da etkiliyordur.
Sat 27 Nisan Bat 22 Mayıs ondanda düşük çıkıyo olabilir.
Bende sabah 9- aksam 18.00 canım c.tesi pazar yok allaha şükür... Bende çalışabildiğim kadar çalışıcam. sonra büyük ihtimal çıkartılar çünkü tek benim muhasebeye bakan 4 ay beklemez die düşünüyorum geçici eleman bulmaz ise..
yok canım değildir inşallah bu arada batlarımız aynı gün :)29 Nisan.
caydin
akıntı ara sıra beyazımsı azcık oluyor.
Kızlar ayıp ama sorması cinsel yaşamınız devam ediyor mu? Eşim korkuyor galiba diyorum ki bir şey olmaz.
canım bulantı yok çok şükür ama tiksinme var ya.kokulara özellikle çok fazla..kasık sancılarım benmde adet olacak gibi çok fazla ağrıyor...bu arada bol su için lütfen kesenin oluşum aşamasında bol suya ihtiyacı varmış bebeğin.
Ammiin canıımm inşallahhh
Benim c.tesi de olmadığı için seviyorum aslında ama tabii c.tesi çalışmak zor bebişe zaman kalmaz.. Ama hemen çıkma çünkü hakların var 4 ay mesela maaş almaya devam edeceksin sonra sanırım 6 ay ücretsiz izin hakkın var hiç değilse sigortan işler.. iş yeri çıkartırsa da ekstra tazminat ödemek zorunda :119::119::119:
Kızlar ayıp ama sorması cinsel yaşamınız devam ediyor mu? Eşim korkuyor galiba diyorum ki bir şey olmaz.
evet farkettım bebelerde aynı gun dogcak gorunuyor:) sen hangı sehırdesın canım
canım bizim işyeri tazminat verir hamdolsun onu sorun etmiyorum o yüzden çalışabildiğim yere kadar çalışıp kendim çıkıp tazminat alcam inşallah bi aksilik olmazsa..ama korkuyorum işte devamı gelsin gebeliğin istiyorum ya.sizde varmı korkular:26:
HErkes dünürünü buluyo yavaş yavaş... bizde hatibulut ile aynıyız
Canım sen hangi sehirdeydin hatibulut?
evet dünür olcaz hehe ben ankaradayım canım sen ?
evet farkettım bebelerde aynı gun dogcak gorunuyor:) sen hangı sehırdesın canım
olmaz mı ama düşünmemeye çalışıyorum hamile arkadaşlarım hep aynı tavsiyede bulundu:
Olumsuz düşünme her anın keyfini çıkar herşeyi kafana takma diorlar iyi düşünelim iyi olsun önce allaha sonra bize emanet bebişler
hehehehe evet Istanbul bende
İstanbul.... sen?
Hatibulut ve caydin da aynı gün galiba :) ikizler gibi olduk. dördümüzünde ikizleri olmasın sonra ahahah
canım demekki herkeste aynı
anam uzakmışız