2015 Şubat Anneleri

olmaz mı ama düşünmemeye çalışıyorum hamile arkadaşlarım hep aynı tavsiyede bulundu:

Olumsuz düşünme her anın keyfini çıkar herşeyi kafana takma diorlar iyi düşünelim iyi olsun önce allaha sonra bize emanet bebişler .

caydin bana da hep aynı şeyi diyorlar :) ama tedirgin oluyoruz işte.

Ya zaman ne kadar da çabuk geçiyor şimdi bebişlerimiz yanımızda 3 aylık oldular bile darısı hepinize inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olmaz mı ama düşünmemeye çalışıyorum hamile arkadaşlarım hep aynı tavsiyede bulundu:

Olumsuz düşünme her anın keyfini çıkar herşeyi kafana takma diorlar iyi düşünelim iyi olsun önce allaha sonra bize emanet bebişler .

caydin bana da hep aynı şeyi diyorlar :) ama tedirgin oluyoruz işte.

Sakin olalım ama hayırlısıyla sağlıklı olacak bebişlerimiz...

Ya zaman ne kadar da çabuk geçiyor şimdi bebişlerimiz yanımızda 3 aylık oldular bile darısı hepinize inşallah

Allah Bağışlasın tecrubelerinizi dinlemeye hazırızz :KK1::KK1::KK1::KK1:

İstanbul.... sen?

Hatibulut ve caydin da aynı gün galiba :) ikizler gibi olduk. dördümüzünde ikizleri olmasın sonra ahahah

allah en ıyısını bılır ama 1-0 olsun bızım olsun dıyprum ben :) ben bursadayım canım. hadı bakalım dünür mü olduk sımdı senle :)

kızlar doktora gıttınız mı? ben randevuyu ancak 9 una alabıldım. cok mu gec sızce?

allah uzun ömür versin. nasıl gectı 3 ay. havalar ısındı rahatlamıssınızdır sımdı :)

Yok canım annem gelin gelmiş istanbula.. Anneannem ve dayım altıparmakta. Beşevleride biliriim.. Seviyorum bursa'yı :KK16::KK16::KK16::KK16:

güzeldir bursa :) istanbulda cok guzel ama bır bursalı olarak yasayamam gıbı gelıyor. gercı burasıda ıstanbul olma yolunda hızla ılerlıyor

bugün iyi değilim kızlar biraz çarptı beni, başım hafif ağrıyor, uyku hali, sersemlik devam ediyor. Bir de boğaz kuruluğu oluyor bende sizde de oluyor mu?

Yok canım gitmedim de c.tesi sabah gidicem muhtemelen de erken diyip haftaya çağıracak.. O yüzden seninki ideal aslında ama dayanmak güç :KK9::KK9::KK9::KK9:

ben özelden dokuzuna aldım. ama devletten daha cabuk muayne olabılırım sankı. pazartesi bi denıycem 9 undada özele gıderım artık :)

bugün iyi değilim kızlar biraz çarptı beni, başım hafif ağrıyor, uyku hali, sersemlik devam ediyor. Bir de boğaz kuruluğu oluyor bende sizde de oluyor mu?

Dinlenmeye bak canım kendini fazla zorlama... Boğaz kuruluğu var bende de ama burda cereyanda kaldım sanırım hafif batıyor ılık şeyler içmeye çalışıyorum

X