- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
çalışıyorum bende bu arada.
Çok yoğun musun ? fırsat buldukça ara ver :94::94:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışıyorum bende bu arada.
Vaktin varsa git tabii canım... Ben çalıştığım için C.tesi leri gidicem mecbur
Çok yoğun musun ? fırsat buldukça ara ver :94::94:
papatis kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar doktora gıttınız mı? ben randevuyu ancak 9 una alabıldım. cok mu gec sızce?
Dünürüm benimde,7 si. Normal yani.
tamamdır dünür :) içim rahatladı valla :) bu arada ben cin takvimine bıde rus takvimine baktım ikisindede kız cıktı :) sen baktın mı?
bende calısıyorum caım. aksam 6 da cıkıcam. artık devlette aksam 8:30 a kadar muayne var. senınde aklında olsun
yoo bugün çalışamıyorum zaten :) yani işteyimde bir şey yapasım yok.
tamamdır dünür :) içim rahatladı valla :) bu arada ben cin takvimine bıde rus takvimine baktım ikisindede kız cıktı :) sen baktın mı?
benim de kız çıkıyor. Babamız erkek sevdasında. Sağlıklı olsunda önemli değil.
Aaaa ciddi misin? Bilmiyordum baakk 18 de çıkıyorum bende iyi oldu birşey istenirse gider yaptırırım
Benim çok yoğunluğum olmuyor.. Ara ara yapıyorum bişiler
Rus takvimi mi ilk kez duydummmm
Çin takviminde benimde kız :13::13:
Çin diyorki kız
Rus diyor ki Erkek
:))) Türkü yok mu bunun ahaha hikaye ya hepsi Allah bilir. Rabbim hayırlısını yazsın inşallah.
allah uzun ömür versin. nasıl gectı 3 ay. havalar ısındı rahatlamıssınızdır sımdı :)
Canım zaten evler kaloriferli sorun olmuyor şubat doğum için güzel bir ay şimdi tam gezme zamanı ele avuca geliyorlar artık iki ay sonra denize bile giricez ilk üç ay biraz zor oluyor tabi gazıydı sancısıydı reflüsüydü falan derken atlattık o günleri şimdi rahatladık artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok sevındım duyduguma :) bizimde oyle olucak inş seneye :) bebeğinin ismini paylaşır mısın?
Canım zaten evler kaloriferli sorun olmuyor şubat doğum için güzel bir ay şimdi tam gezme zamanı ele avuca geliyorlar artık iki ay sonra denize bile giricez ilk üç ay biraz zor oluyor tabi gazıydı sancısıydı reflüsüydü falan derken atlattık o günleri şimdi rahatladık artık
Güzel kızımın adı Deren
Canım dualarımız seninle inşallah meleğin seni fazla bekletmez... Merakla haberlerini bekliyoruz
(ilk çalışmada enfeksiyona aman dikkat.. bende olmuştu :2:)
bende ocak doğumluyum o yüzden çok mutluyum inşallah darısı başına
Âmin canım benim tarih önemli değil de tez vakitte olsun istiyor insan