2015 Şubat Anneleri

papatis kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

kızlar doktora gıttınız mı? ben randevuyu ancak 9 una alabıldım. cok mu gec sızce?

Dünürüm benimde,7 si. Normal yani.

Vaktin varsa git tabii canım... Ben çalıştığım için C.tesi leri gidicem mecbur :KK53:

bende calısıyorum caım. aksam 6 da cıkıcam. artık devlette aksam 8:30 a kadar muayne var. senınde aklında olsun

papatis kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

kızlar doktora gıttınız mı? ben randevuyu ancak 9 una alabıldım. cok mu gec sızce?

Dünürüm benimde,7 si. Normal yani.

tamamdır dünür :) içim rahatladı valla :) bu arada ben cin takvimine bıde rus takvimine baktım ikisindede kız cıktı :) sen baktın mı?

bende calısıyorum caım. aksam 6 da cıkıcam. artık devlette aksam 8:30 a kadar muayne var. senınde aklında olsun

Aaaa ciddi misin? Bilmiyordum baakk 18 de çıkıyorum bende iyi oldu birşey istenirse gider yaptırırım

yoo bugün çalışamıyorum zaten :) yani işteyimde bir şey yapasım yok.

Benim çok yoğunluğum olmuyor.. Ara ara yapıyorum bişiler :KK52::KK52::KK52:

tamamdır dünür :) içim rahatladı valla :) bu arada ben cin takvimine bıde rus takvimine baktım ikisindede kız cıktı :) sen baktın mı?

Rus takvimi mi :KK9::KK9::KK9::KK9: ilk kez duydummmm

Çin takviminde benimde kız :13::13:

benim de kız çıkıyor. Babamız erkek sevdasında. Sağlıklı olsunda önemli değil.

Ayyyynnennn rüyamda erkek gördüm ama içimden bir his tersi çıkacak diyor.. Babamız erkek sevdasında erkek erkek diyip duruyo bakalım nasıl beklicez :KK9::KK9::KK9:

Rus takviminde erkek çıktı bu arada :KK9::KK9::KK9:

Sağlıklı olsunda hiiiiççç önemliii değilllll :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Aaaa ciddi misin? Bilmiyordum baakk 18 de çıkıyorum bende iyi oldu birşey istenirse gider yaptırırım

Benim çok yoğunluğum olmuyor.. Ara ara yapıyorum bişiler :KK52::KK52::KK52:

Rus takvimi mi :KK9::KK9::KK9::KK9: ilk kez duydummmm

Çin takviminde benimde kız :13::13:

yaz rus takvimi diye nete bak cıkıyo. :)

Çin diyorki kız
Rus diyor ki Erkek

:))) Türkü yok mu bunun ahaha hikaye ya hepsi Allah bilir. Rabbim hayırlısını yazsın inşallah.

allah uzun ömür versin. nasıl gectı 3 ay. havalar ısındı rahatlamıssınızdır sımdı :)

Canım zaten evler kaloriferli sorun olmuyor şubat doğum için güzel bir ay şimdi tam gezme zamanı ele avuca geliyorlar artık iki ay sonra denize bile giricez ilk üç ay biraz zor oluyor tabi gazıydı sancısıydı reflüsüydü falan derken atlattık o günleri şimdi rahatladık artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım zaten evler kaloriferli sorun olmuyor şubat doğum için güzel bir ay şimdi tam gezme zamanı ele avuca geliyorlar artık iki ay sonra denize bile giricez ilk üç ay biraz zor oluyor tabi gazıydı sancısıydı reflüsüydü falan derken atlattık o günleri şimdi rahatladık artık

cok sevındım duyduguma :) bizimde oyle olucak inş seneye :) bebeğinin ismini paylaşır mısın?

Ayyy evet yaa tam gezme zamanında 3-4 aylık olacaka atıcam arabasına haydiii sahilee :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK55:

Canım dualarımız seninle inşallah meleğin seni fazla bekletmez... Merakla haberlerini bekliyoruz :KK16::KK16::KK16::KK16:

(ilk çalışmada enfeksiyona aman dikkat.. bende olmuştu :2:)

Aminn canım çok teşekkür ederim :KK66: ay nelere dikkat etmiyoruz ki :)

X