Bugün öğrendiğime göre 4 hafta 6 günlük hamişim ve bebişim şubatta gelicekmiş bu durumda şubat annesi olarak ben de geldim aranızaaa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım galiba garanti olsun tuunabilsin diye malum yaşımda 33 ondan bencebende kullanıyorum canım banada çok fazla uyku ve baş dönmesi yaptı.Miğde bulantımda hafif var ilaçtanmı bilmiyorum ama.
benim hafif kahverengi lekelenmelerim var doktor onun için verdi sana neden verdi?
Kabızlık sorunu yaşayan var mı aramızda? Bende öyle bir sorun var maalesef.
Kalp atislarini dinlemeye gittigimizde esim video cekicek boylece seside kaydetmis olucaz aklinda olsun senin dehem ilerde bebisimiz buyuyunce izleticez ben hamilelik haberimi verdigim herkesi ki esime yaptigim supriz dahil, hepsini kameraya cektim :)) evet bak erken ogrenince de gun gecmez ama daha iyi bence yedigine ictigine vitaminine dikkat edebildin boylece bence sanslisin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin.. Kizlar Dr size multivitamin verdi mi? Bana decavit verdi ama ben almadim. Kendi Dr uma gideyim ona sorarim diye folikasit aliyorum.ama.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım galiba garanti olsun tuunabilsin diye malum yaşımda 33 ondan bence
bende yaşıyorum bağırsaklar bozulmaya başladı.
[/HTML] kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama beta hcg degerim 627 geeç dollenme degill çunku ne zaman yumurtladigimi biliyorum benim gibi olan varmi yarin doktora gidicem uyuyamiyorum strestenHTML:[HTML]
Kızlar bugün tam kabus um oldu. Sabah bir kaltim günlük Ped imin yarısına kadar kan gelmiş sonra bir et parcasi geldi hani adetken bazen gelirdi aynısı. Hemen doktor la konuştum 2 saat yat dinlen kanama kesilmezse gel dedi.yarim saat kadar damla damla geldi sonra kesildi bu saat oldu dahada kan gelmedi. Doktorum jel yapabilir dedi et parçasını içinde birikiyomus öyle olabiliyor Muş dedi .çok korktum Rabbim bebeklerimi korusun .6+2 hamile yim 27 sinde kalp atışları ni duycam Allahın izniyle..sizlerde de kanama oldumu arkadaşlar.
Kabızlık sorunu yaşayan var mı aramızda? Bende öyle bir sorun var maalesef.
merhaba arkadaşlar,
ben de nasip olursa şubat annesi olacağım. Bugün 6+6'yım. Keseyi ve kalp atışını gördük.
Benim bir kızım var, bu ikinci bebeğim allah nasip ederse.
allah kucağına almayı nasip etsin canım :)
kızlar merhaba
doktorum bana vitamin yazdı decavit ben hamilelik öncesinde folik asit kullanmaya başladım ona devam dedi ama vitamini almadım henüz sizlerden başlayan varmı vitamine
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
bilgilerinizi yazmanızı rica ederim.
sat-bdt-kg-yaş-şehir
günaydın hamiş annelerrrdr bana sadece folik asit kullanmaya devam et dedi. vitaminleri 3. aydan sonra veriyomuş kızlar bilginiz olsun..
sat: 9 may 2014
bdt: 14 şubat 2015
kg:70
kesemizide dün gördük
[/HTML] kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama beta hcg degerim 627 geeç dollenme degill çunku ne zaman yumurtladigimi biliyorum benim gibi olan varmi yarin doktora gidicem uyuyamiyorum strestenHTML:[HTML]