2015 Şubat Anneleri

bende kullanıyorum canım banada çok fazla uyku ve baş dönmesi yaptı.Miğde bulantımda hafif var ilaçtanmı bilmiyorum ama.
benim hafif kahverengi lekelenmelerim var doktor onun için verdi sana neden verdi?
canım galiba garanti olsun tuunabilsin diye malum yaşımda 33 ondan bence
Kabızlık sorunu yaşayan var mı aramızda? Bende öyle bir sorun var maalesef.

bende yaşıyorum bağırsaklar bozulmaya başladı.

kızlar dün doktora gittim 5+3 dedi kalp atışını göremedik ama 72.4 tüm bi çıktım 75 kadın şok oldu bir haftada bu kiloyu almış olamazsınız dedi.kabızlı problemi yaşıyorum bide çok hareketsiim ben haftnın 5 günü spor yapıyordum tenis oynuyordum bir anda iki haftadır evdeyim ilk üç ay yürüyüş dahi yok dedi ben kilo alırım napacam biledim kilon çok dedi biiyorum ama artık yememe çok dkkat edceim

Gunaydin.. Kizlar Dr size multivitamin verdi mi? Bana decavit verdi ama ben almadim. Kendi Dr uma gideyim ona sorarim diye folikasit aliyorum.ama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

video fikri çok yaratıcı, bizde yapalım :) ben bi terslik olurmu diye kimseye bişey diyemedim. testi yaptırmaya da eşimle gittiğimiz için süprizi olmadı bide ikimizin de ailesi çok uzakta,yaşadığımız yerde de 6 aydır bulunuyoruz. sonuç: çok yalnızım çooook

Bu arada herkese günaydın. bugün doktora gidecek arkadaşlar vardı bizi habersiz bırakmayın

Gunaydin.. Kizlar Dr size multivitamin verdi mi? Bana decavit verdi ama ben almadim. Kendi Dr uma gideyim ona sorarim diye folikasit aliyorum.ama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın. bana sadece folik asit vermişti. zayıf bir bünyen mi var neden vitamin verdi?

canım galiba garanti olsun tuunabilsin diye malum yaşımda 33 ondan bence

bende yaşıyorum bağırsaklar bozulmaya başladı.

kızlar ben normalde de kabızlık yaşayan bir insanım ama nedenini biliyorum su içmemek. telefonuma bi uygulama indirdim "water your body" diye bana su içmeyi hatırlatıyor :)) günlük içtiğin suyu kaydediyosun gün sonunda ne kadar içtiğini kontrol edebiliyosun. ben 2.5 litre su içme olayını böylelikle çözdüm kabızlıktan da eser kalmadı tabi :) tavsiye ediyorum arkadaşlar

beta hcg herkese göre değişiyor tatlım aynı kişinin gebelikten gebeliğe bile fark ediyor yani takma kafana iyi düşün iyi olsun

canım işşallah önemli bir şey yoktur
benim hamileliğimin başından beri gelen kahverengi kanamam var yorulduğum ve ayakta kaldığım zamanlarda artan bir şey
progestan verdi doktor cuma gününden beri kullanıyorum bende kesilsin diye dua ediyorum

Kabızlık sorunu yaşayan var mı aramızda? Bende öyle bir sorun var maalesef.

canım çok kötüyüm birde bana sor
ben hayatım boyunca hiç kabızlık yaşamadım ama şimdi kaç gündür kabızım rahatsız ediyor çok.
kahverengi lekelenmelerim olduğu için ayıptır söylemesi düşük tehlikesi var diye ıkınamıyorumda çok fenayım:26:
bu sabah kuru kayısı aldım yedim üzerine su içtim bakalım işe yarıyacakmı

kızlar merhaba
doktorum bana vitamin yazdı decavit ben hamilelik öncesinde folik asit kullanmaya başladım ona devam dedi ama vitamini almadım henüz sizlerden başlayan varmı vitamine

Merhaba arkadaşlar,
Ben de nasip olursa Şubat annesi olacağım. Bugün 6+6'yım. Keseyi ve kalp atışını gördük.
Benim bir kızım var, bu ikinci bebeğim Allah nasip ederse.

Ve birde kabız olan arkadaşlar ben şunu yaptım gerçekten işe yaradı ...
Ekmeğin üstüne tereyağ birde peynir ezdim
gün içinde hemen farkı gördüm

kızlar merhaba
doktorum bana vitamin yazdı decavit ben hamilelik öncesinde folik asit kullanmaya başladım ona devam dedi ama vitamini almadım henüz sizlerden başlayan varmı vitamine

Ben folik asit başladım. Bir de bir önceki gebeliğimde tansiyonum yüksek olduğu için, gebelikten önce coraspin başlamıştık, ona devam ediyorum...

günaydın hamiş annelerrr dr bana sadece folik asit kullanmaya devam et dedi. vitaminleri 3. aydan sonra veriyomuş kızlar bilginiz olsun..

Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

bilgilerinizi yazmanızı rica ederim.

sat-bdt-kg-yaş-şehir

sat: 9 may 2014
bdt: 14 şubat 2015
kg:70
kesemizide dün gördük

Hayırlı olsun canım, inşallah kalp atışını da görürsünüz tez zamanda :)

noolmuş ki ben anlayamadım? :44::44:

ben de 5 haftalık hamileyken 81'di ilk değerim, ikincisini 3 gün sonra tekrarlattım, 227 çıkmıştı. sen niye endişelendin. dr'un ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…