2015 Şubat Anneleri

Merhaba hayırlı olsun bebişin aramızda sadece bir gün var :)))

Merhaba hayırlı olsun bebişin aramızda sadece bir gün var :)))

Merhaba teşekkür ederimmmm sizin de mücizeniz hayırlı olsun sağlıkla büyüyüp doğsun hepimizin bebişleri :)
Bizim tahmini 17 şubat doğumumuz, senin ne zaman canım?

kızlar benim de şubat olacak inşallah doğum ama kesem gözükmedi çok üzüldüm 1843 çıktı hcg alttan olmasına rağmen gözükmedi

Merhaba teşekkür ederimmmm sizin de mücizeniz hayırlı olsun sağlıkla büyüyüp doğsun hepimizin bebişleri :)
Bizim tahmini 17 şubat doğumumuz, senin ne zaman canım?

Âmin canım teşekkür ederim. Benim de inş 16 Şubat beklenen doğum tarihi.ayrıca kilomuzda da bir fark var bende 76 kiloyum. Doktora gittin mi? ben henüz keseyi göremedim Çarşamba günü kontrolüm var görürüm inş

kızlar benim de şubat olacak inşallah doğum ama kesem gözükmedi çok üzüldüm 1843 çıktı hcg alttan olmasına rağmen gözükmedi

Elifnihan üzülme benim halamda da uzun bir süre görünmemişti betayı takibe aldılar bir sorun yoktu değerlere göre seninki gibi yüksekti onunkide.Kızımız nazlı çıktı 7. Haftada ancak göründü.inş sağ sağlim kucaklarsın bebişini

Herşeyimiz 1 fazla bir eksik ne tesedüf :) Bugü gittim doktora keseyi de bebişi de gördük. Karın ultrasonundan da kese belli oluyordu ama var yok arasında böyle çok fluydu, doktorum istersen vajinal ultrason bakalım net görünür dedi ben de ok dedim. Vajinal ultrasından baya net gördük keseyi, sol köşesinde de belli belirsiz bebişim zigotluktan çıkmış artık embriyo olmuş görünüyordu :) Tabi kalp atışı için erken aslında 2 haftaya vajinal ultrasonla duyulurmuş ama ben pek haz etmiyorum bu yöntemden o yüzden 1 ay sonra gidip karın ultrasonuyla duyabilicem inşallah bebeğimin kalbini. Sen de vajinal yoldan görebilirsin büyük ihtimal keseyi canım.

Ayy mutluluğunu tahmin edebiliyorum çok harika birşeydir eminim o minniminnacık bebik :)) kalp sesleri de öyle muhteşem ki keşke kaybedip verseler :)) Ben daha önce kötü bir tecrübe yaşadığım için bebeği görüp kalp atışlarını biran önce duymak istiyorum o yüzden vajinal ultrasonla baktıracam dediğin gibi.Bide ben çok erken öğrendim henüz adet olmamıştım içimden bi ses hamilesin diyordu kan testi yaptırdım çıktı ama erken öğrenmekte hiç iyi değilmiş günler geçmiyor sanki :)

Kalp atislarini dinlemeye gittigimizde esim video cekicek boylece seside kaydetmis olucaz aklinda olsun senin de hem ilerde bebisimiz buyuyunce izleticez ben hamilelik haberimi verdigim herkesi ki esime yaptigim supriz dahil, hepsini kameraya cektim :)) evet bak erken ogrenince de gun gecmez ama daha iyi bence yedigine ictigine vitaminine dikkat edebildin boylece bence sanslisin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kozlar bir sorum olacak. Cuma kesemiz 5.4 mm di bu cumartesi kendi Dr unda kontrolün var ve 6. Haftiz dolacak inşallah. Acaba minnakim görünür mu embriyo seklinde çok heyecanliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HTML:
[HTML]
[/HTML] kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama beta hcg degerim 627 geeç dollenme degill çunku ne zaman yumurtladigimi biliyorum benim gibi olan varmi yarin doktora gidicem uyuyamiyorum stresten

Kotu bisey yoktur ins canim. Allahtan hayirlisi. Daha cok kucuk haftalardayiz sagliksizsa sonlanmasi daha iyi. Ben de yarin dr.a gidicem korkuyorum senin gibi. Ins guzel haberler aliriz

mattika senin sorunun nedir ki cnm

Su an bi sorun yok ama bizim gebelikte saglikli bebek olma ihtimali 3te 1 genetik bi sorun var.
Saglikli degilse kalbi duruyo genelde. Daha once iki defa yasadim. Bi oglum var cok sukur. Saglikli bi kardesi de olur ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…