- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
Teşekkür ederim :)
sat : 13.05.2014
kg:75
Bdt nedir?
beklenen doğum tarihi cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :)
sat : 13.05.2014
kg:75
Bdt nedir?
Bugün öğrendiğime göre 4 hafta 6 günlük hamişim ve bebişim şubatta gelicekmiş bu durumda şubat annesi olarak ben de geldim aranızaaa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
beklenen doğum tarihi cnm :)
Merhaba hayırlı olsun bebişin aramızda sadece bir gün var :)))
Merhaba teşekkür ederimmmm sizin de mücizeniz hayırlı olsun sağlıkla büyüyüp doğsun hepimizin bebişleri :)
Bizim tahmini 17 şubat doğumumuz, senin ne zaman canım?
kızlar benim de şubat olacak inşallah doğum ama kesem gözükmedi çok üzüldüm 1843 çıktı hcg alttan olmasına rağmen gözükmedi
iki günde iki katına çıkan değer bence değerin çok güzel. keseyi görmediniz mi bu durumda görünmesi gerek.
Âmin canım teşekkür ederim. Benim de inş 16 Şubat beklenen doğum tarihi.ayrıca kilomuzda da bir fark var bende 76 kiloyum. Doktora gittin mi? ben henüz keseyi göremedim Çarşamba günü kontrolüm var görürüm inş
Elifnihan üzülme benim halamda da uzun bir süre görünmemişti betayı takibe aldılar bir sorun yoktu değerlere göre seninki gibi yüksekti onunkide.Kızımız nazlı çıktı 7. Haftada ancak göründü.inş sağ sağlim kucaklarsın bebişini[
Rüya çok sağol içim rahatladı çok üzülmüştüm ama ümidimi tekrar kazandım:)
Herşeyimiz 1 fazla bir eksik ne tesedüf :) Bugü gittim doktora keseyi de bebişi de gördük. Karın ultrasonundan da kese belli oluyordu ama var yok arasında böyle çok fluydu, doktorum istersen vajinal ultrason bakalım net görünür dedi ben de ok dedim. Vajinal ultrasından baya net gördük keseyi, sol köşesinde de belli belirsiz bebişim zigotluktan çıkmış artık embriyo olmuş görünüyordu :) Tabi kalp atışı için erken aslında 2 haftaya vajinal ultrasonla duyulurmuş ama ben pek haz etmiyorum bu yöntemden o yüzden 1 ay sonra gidip karın ultrasonuyla duyabilicem inşallah bebeğimin kalbini. Sen de vajinal yoldan görebilirsin büyük ihtimal keseyi canım.
Elifnihan üzülme benim halamda da uzun bir süre görünmemişti betayı takibe aldılar bir sorun yoktu değerlere göre seninki gibi yüksekti onunkide.Kızımız nazlı çıktı 7. Haftada ancak göründü.inş sağ sağlim kucaklarsın bebişini[
Rüya çok sağol içim rahatladı çok üzülmüştüm ama ümidimi tekrar kazandım:)
Rica ederim canım. Doktorun nasıl bir yorum yaptı, tekrar ne zaman çağırdı kontrole?
Ayy mutluluğunu tahmin edebiliyorum çok harika birşeydir eminim o minniminnacık bebik :)) kalp sesleri de öyle muhteşem ki keşke kaybedip verseler :)) Ben daha önce kötü bir tecrübe yaşadığım için bebeği görüp kalp atışlarını biran önce duymak istiyorum o yüzden vajinal ultrasonla baktıracam dediğin gibi.Bide ben çok erken öğrendim henüz adet olmamıştım içimden bi ses hamilesin diyordu kan testi yaptırdım çıktı ama erken öğrenmekte hiç iyi değilmiş günler geçmiyor sanki :)
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
bilgilerinizi yazmanızı rica ederim.
sat-bdt-kg-yaş-şehir
Hoşgeldin canım keseyi gördünüz mü? Hayırlı olsun hamileliğin
[/HTML] kizlar moralim çok bozuk nolur bisey diyin sata gore bes haftalik hamileyim ama beta hcg degerim 627 geeç dollenme degill çunku ne zaman yumurtladigimi biliyorum benim gibi olan varmi yarin doktora gidicem uyuyamiyorum strestenHTML:[HTML]
mattika senin sorunun nedir ki cnm