2015 Şubat Anneleri

Selam kizlar gunaydin ogleden sonra randevum. Guzel seyler duyarim ins.
Benim 21 aylik oglum var, emziriyorum. Hamilelik saglikliysa biraktiricam bakalim.
Cesitli vitaminlerim eksikti bikac ay once tahlil yaptirdm o yuzden kullaniyorum vitamin. Depolarim bos cunku.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş güzel şeyler duyarsın canım. e hem emzirme hem hamilelik vitamınmi kalır insnda

Ve birde kabız olan arkadaşlar ben şunu yaptım gerçekten işe yaradı ...
Ekmeğin üstüne tereyağ birde peynir ezdim
gün içinde hemen farkı gördüm

Bende ishal yapti yaş çok kayisi ve kiraz yiyiyorum ve portakal suyu iciyorum taze sabahlari ondan mi acaba

Merhaba arkadaşlar,
Ben de nasip olursa Şubat annesi olacağım. Bugün 6+6'yım. Keseyi ve kalp atışını gördük.
Benim bir kızım var, bu ikinci bebeğim Allah nasip ederse.

Allah bagislasin cnm inşallah saglikla al kucagina. Kizin kaç yasinda benimde oğlum var 4 yasinda.

kızlar merhaba
doktorum bana vitamin yazdı decavit ben hamilelik öncesinde folik asit kullanmaya başladım ona devam dedi ama vitamini almadım henüz sizlerden başlayan varmı vitamine

Ya bana da yazdi ama ben c.tesi kendi Dr uma gidicem o verirse içerim. Bi de kan verdim bütün tahliller için saglik ocagina. Perşembe alicam c.tesi Dr istediğinde elimde olsun.

kızlar çok midem ağrıyo sabah bulantısından mahfolmak üzereyim çalışıyorum beni resmen engeliyo işimi yapamıyorum.
43:

günaydın. bana sadece folik asit vermişti. zayıf bir bünyen mi var neden vitamin verdi?

Yok canim ya ilk defa gittiğim bi Dr. Zaten kanun fazladir kan veririm sik sik. Kafasina gore yazdi. Tahlil yaptirdim bakalim kendi Dr uma gidicem c.tesi o verirse içerim.

blackberry34 beni listeye eklermisin canım özel mesaj atmıştım
bdt.09/02/15
sat :04/05/14
kilo :62
izmir
ilk bebiş :)

Mutlaka kullanan lazim senin cnm bagisikligin düşer yoksa. İnşallah ikinci bebeğini de saglikla alirsin kucagina.
bdt.09/02/15
izmir

Eklerin cnm bilgi acinca. Bulantilar çok kotu oglumda isi birakmistim bu yüzden. Muhasebeciyim.ve kuru ogurmekten beynin calismiyordu. Allah yardimcin olsun tatlim.

Son düzenleyen: Moderatör:

saol canım destegın ıcın. bazen bısey olmaz dıyorum kendı kendımı rahatlatıyorum. bazen bır korku sarıyor içimi ne yapıcagımı sasırıyorum. bakalım inş düşündüğüm kadar ciddi birsey degıldır ve bır an once rahatlarım

evet akıntı cok fazla bendede ama ben normal dıye bılıyorum akıntı olması.

Bende ishal yapti yaş çok kayisi ve kiraz yiyiyorum ve portakal suyu iciyorum taze sabahlari ondan mi acaba

cabım kayısı kıraz bunlar kabız yapmaz. aksıne kabız olmamak ıcın yenir. sen devam et ozellıkle kuru kayısı ye.

Önemli değil canım sakin olmaya çalış sadece kendini dinlememeye çalış bol bol yat Dinlen bak ben dün gittim doktora düşükten korkuyorum çünkü zaten 1 ay önce düşük yaptım hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım ağrıyla gittim meersen kum döküyormuşum farklı şeyler çıkabilir bu yüZden dikkat etmemiz lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç öğürtü kusma yok sadece bulanıyo ve ağrıyo gaviscon verdi dün bide kum döküyormuşum ilginç hayatımda böle bişi yaşamadım işi bile bırakabilirim

kızlar merhaba
doktorum bana vitamin yazdı decavit ben hamilelik öncesinde folik asit kullanmaya başladım ona devam dedi ama vitamini almadım henüz sizlerden başlayan varmı vitamine

canım decaviti bilmiyorum ama ben ocaktan beri elevit kullanıyorum. içinde folik asitte olan bır multıvıtamın. arkadasıma gebelıgınde doktoru tavsıye etmıstı. bende o yuzden ona baslamıstım. gecen hft randevum vardı sordum doktoruma ıcıyorum devma edeyımmı dıye. içmen cok ıyı olmus hıc bırakma dedı bana. yanına bırde folık asıt yazdı. kan degerlerın normal olsada gebelıkte vıtamın ıhtıyacı artıyor. ozellıkle demır , kalsıyum mınerallerını de almak lazım. o nedenle kullanmanın faydası olur dıye dusunuyrm. bırde doktor bana multıvıtamın bu donemde dişlerinin curumesını ve sac dokulmelerıne engeller dedı. cunku kalsıyumu bebek kullanıyor kemık olusumu ıcın. senın kanında azalıyo. ve diş curumelerı oluusuyor. yanı kanda azalan herseyın kotu bır etkısı oluyo vucuda. doktorun verdıyse kullanmalısın

inş güzel şeyler duyarsın canım. e hem emzirme hem hamilelik vitamınmi kalır insnda

Aynen oyle kizlar bir de kabiz yapiyo diye onceki hamilelikte ve lohusalikta kullanmamistim demir ilacini. Demir depolarim bombos kalmis. Siz de dikkat edin doktorun verdigini kullanin

bdt.09/02/15
izmir

Meraba hayırlı olsun bebişin :) benimde ilk benisim bugun tam 5 haftalik oldu :) ben de izmideyim canim hangi doktora gidiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…