Hayırlı olsun canım, inşallah kalp atışını da görürsünüz tez zamanda :)
Selam kizlar gunaydin ogleden sonra randevum. Guzel seyler duyarim ins.
Benim 21 aylik oglum var, emziriyorum. Hamilelik saglikliysa biraktiricam bakalim.
Cesitli vitaminlerim eksikti bikac ay once tahlil yaptirdm o yuzden kullaniyorum vitamin. Depolarim bos cunku.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ve birde kabız olan arkadaşlar ben şunu yaptım gerçekten işe yaradı ...
Ekmeğin üstüne tereyağ birde peynir ezdim
gün içinde hemen farkı gördüm
Merhaba arkadaşlar,
Ben de nasip olursa Şubat annesi olacağım. Bugün 6+6'yım. Keseyi ve kalp atışını gördük.
Benim bir kızım var, bu ikinci bebeğim Allah nasip ederse.
kızlar merhaba
doktorum bana vitamin yazdı decavit ben hamilelik öncesinde folik asit kullanmaya başladım ona devam dedi ama vitamini almadım henüz sizlerden başlayan varmı vitamine
günaydın. bana sadece folik asit vermişti. zayıf bir bünyen mi var neden vitamin verdi?
Yok canim ya ilk defa gittiğim bi Dr. Zaten kanun fazladir kan veririm sik sik. Kafasina gore yazdi. Tahlil yaptirdim bakalim kendi Dr uma gidicem c.tesi o verirse içerim.
Ewt bi hastaneye gidiyor. Onun dışında kendi muayenehanesinde. Fiyat için bişi söyleyemicem. Ama her halükarda seni destekler işinin ehli bi hekim
Mutlaka kullanan lazim senin cnm bagisikligin düşer yoksa. İnşallah ikinci bebeğini de saglikla alirsin kucagina.Selam kizlar gunaydin ogleden sonra randevum. Guzel seyler duyarim ins.
Benim 21 aylik oglum var, emziriyorum. Hamilelik saglikliysa biraktiricam bakalim.
Cesitli vitaminlerim eksikti bikac ay once tahlil yaptirdm o yuzden kullaniyorum vitamin. Depolarim bos cunku.
blackberry34 beni listeye eklermisin canım özel mesaj atmıştım
bdt.09/02/15
sat :04/05/14
kilo :62
izmir
ilk bebiş :)
Canım bende kullanıyorum günde 3 tane progestan düşük yapmamak için rahim duvarını kalınlaştırıyo bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana çok önceden başladı progestonu.daha ortada bebiş yokken riske atmayalım diye daha önceden bir dış gebelik geçirmiştim.arada adet sancısı gibi bir ağrı giriyo sanki adet olcam. yarın kontrolüm var zaten mutlaka sorcam birde bende aşırı akıntıda var sizdede oldumu?
Bende ishal yapti yaş çok kayisi ve kiraz yiyiyorum ve portakal suyu iciyorum taze sabahlari ondan mi acaba
saol canım destegın ıcın. bazen bısey olmaz dıyorum kendı kendımı rahatlatıyorum. bazen bır korku sarıyor içimi ne yapıcagımı sasırıyorum. bakalım inş düşündüğüm kadar ciddi birsey degıldır ve bır an once rahatlarım
hoşgeldiin ne güzel tebrik ederim :)
Mutlaka kullanan lazim senin cnm bagisikligin düşer yoksa. İnşallah ikinci bebeğini de saglikla alirsin kucagina.
Eklerin cnm bilgi acinca. Bulantilar çok kotu oglumda isi birakmistim bu yüzden. Muhasebeciyim.ve kuru ogurmekten beynin calismiyordu. Allah yardimcin olsun tatlim.
kızlar merhaba
doktorum bana vitamin yazdı decavit ben hamilelik öncesinde folik asit kullanmaya başladım ona devam dedi ama vitamini almadım henüz sizlerden başlayan varmı vitamine
inş güzel şeyler duyarsın canım. e hem emzirme hem hamilelik vitamınmi kalır insnda
Mutlaka kullanan lazim senin cnm bagisikligin düşer yoksa. İnşallah ikinci bebeğini de saglikla alirsin kucagina.
Eklerin cnm bilgi acinca. Bulantilar çok kotu oglumda isi birakmistim bu yüzden. Muhasebeciyim.ve kuru ogurmekten beynin calismiyordu. Allah yardimcin olsun tatlim.
blackberry34 beni listeye eklermisin canım özel mesaj atmıştım
bdt.09/02/15
sat :04/05/14
kilo :62
izmir
ilk bebiş :)